ΜΠΑΣΚΕΤ

Aγιασμός στο Basketball Club Volos

aγιασμός-στο-basketball-club-volos-415300

Το Σάββατο 03/12/11 και ώρα 15:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός όλων των τμημάτων του Basketball Club Volos με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΘ.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα τιμηθεί για την προσφορά του ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και ευρωπαϊκής καλαθοσφαίρισης ο Βολιώτης πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Λιαδέλης, που έκανε μια από τις μεγαλύτερες καριέρες σε διεθνές επίπεδο, στη συνέχεια θα φωτογραφηθεί και θα υπογράψει αυτόγραφα με τους νεαρούς αθλητές μας…

Ακόμα θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην ομάδα αλλά και για την εισαγωγή τους σε πανεπιστημιακά ιδρύματα οι παίκτες: Πολύζος Νίκος, Κόπανος Σάββας, Σολδάτος Ιωάννης και ο νεοαποκτηθείς Μαστραφτσής Νίκος.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλες οι αρχές της πόλης μας, οι άνθρωποι που βοηθούν της ομάδα και φυσικά όλοι οι γονείς των αθλητών μας που στηρίζουν την ομάδα από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, η Αντρική – Εφηβική ομάδα έχει αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο Ανδρικό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΘ, στους δύο πρώτους αγώνες έχει μια νίκη και μια ήττα, βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα αν και η ομάδα φέτος είναι εντελώς καινούργια μιας και αρκετά παιδιά πέρασαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η παιδική ομάδα αρχίζει την μάχη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο 3/12 με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Διμηνίου στις 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.

Επίσης πολλά φιλικά παιχνίδια έχουν δώσει μέχρι σήμερα τα υπόλοιπα τμήματα (Προπαιδικό-Παμπαίδες-Μίνι-Κορασίδες) ενόψει των πρωταθλημάτων-τουρνουά που θ’ αρχίσουν την νέα χρονιά.

Οι προπονήσεις των τμημάτων της υποδομής γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας και στο 6ο Λύκειο Βόλου, μιας και διευθετήθηκε το πρόβλημα που υπήρχε για τη χρήση της αίθουσας. Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε του κ.κ. Απόστολο Παντζά, Ιωάννη Κουρτίνα και Αντώνη Μυριντζή για τις προσπάθειες που έκαναν ώστε να λυθεί το θέμα της χρησιμοποίησης των σχολικών γυμναστηρίων.

Τελειώνοντας θέλουμε να ενημερώσουμε τους γονείς και τα παιδιά της πόλης μας, αγοράκια και κοριτσάκια, όσα θέλουν ν’ ασχοληθούν με το θεαματικότερο άθλημα στον κόσμο το μπάσκετ μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6946284232-Καρακατσούνης Ιωάννης και 6937062419-Καρακατσούνης Κων/νος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου