ΠΟΛΟ

Προκρίθηκαν στις «8» οι Νέες Γυναίκες του Βόλου

προκρίθηκαν-στις-8-οι-νέες-γυναίκες-τ-239103

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια των Νέων Γυναικών υδατοσφαίρισης του Βόλου για πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος, τον Ιούνιο, με τις παίκτριες του Ζαφείρη Μαρινάγη, να παίρνουν πανηγυρικά την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας.

Στον Ομιλο Βόλου, που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, οι Βολιώτισσες… κορασίδες που αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη κατηγορία, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες, είχαν ως απολογισμό 2 νίκες και μία ήττα, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη προνομιούχο θέση, πίσω μόνο από το φαβορί ακόμα και για μετάλλιο και περσινή πρωταθλήτρια της κατηγορίας, ΝΕ Πατρών.

Η εκκίνηση για τις Βολιώτισσες την Παρασκευή ήταν αναμενόμενα κακή, καθώς η ΝΕ Πατρών είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα και δίκαια νίκησε με 19-8. Ωστόσο, η ομάδα του Βόλου πάλεψε σε όλο το παιχνίδι, σημειώνοντας και μερικά πολύ όμορφα τέρματα. Για την ομάδα του Βόλου σκόραραν οι: Τσιμπερίδη 1, Μπένη 1, Κουφιδάκη 4, Γαργαλέτσου 2.

Στο δεύτερο παιχνίδι, το πρωί του Σαββάτου, ο Βόλος πέτυχε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση επικρατώντας άνετα του ΓΣ Περιστερίου, με 16 – 6. Με πλουραλισμό στο σκοράρισμα και επιθετική πολυφωνία, το σύνολο του Μαρινάγη έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση. Τα γκολ πέτυχαν οι: Τσιμπερίδη 1, Μπένη 3, Τζιανή 6, Αχλαδιώτη 1, Γαργαλέτσου 1, Νασιάκου Αννα 1, Ντόνα 2

Το τρίτο παιχνίδι ήταν το σημαντικότερο για την ομάδα του Βόλου, που κέρδισε και τον ΠΑΟΚ, με 10-8, εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση και παράλληλα την πρόκριση στην τελική φάση. Στο 3ο παιχνίδι, για τον Βόλο σκόραραν οι: Τσιμπερίδη 1, Μπένη, Τζιανή 1, Αχλαδιώτη 2, Κουφιδάκη 2, Νασιάκου Άννα 1, Ντόνα 3.

Αποτελέσματα:

Βόλος – ΝΕ Πατρών – 8-19,

ΠΑΟΚ – ΓΣ Περιστερίου 17-8.

Βόλος – ΓΣ Περιστερίου 16-6

ΠΑΟΚ – ΝΕ Πατρών 9-17

ΠΑΟΚ – Βόλος 8-10

ΝΕ Πατρών – ΓΣ Περιστερίου 15-5.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:
1. ΝΕ Πατρών 9
2. Βόλος 6
3. ΠΑΟΚ 3
4. ΓΣ Περιστερίου 0

Στην αποστολή για την ομάδα του Βόλου βρέθηκαν οι: Νασιάκου Βιργινία, Στεφάνου Μαρκέλλα (τερματοφύλακες), Τζιάνη Ουρανία, Αχλαδιώτη Αννα Μαρία, Ντόνα Κλεοπάτρα, Πετροπούλου Γεωργία, Μπένη Φωτεινή, Βαραλή Φωτεινή, Τσιμπερίδη Ελένη, Γαργαλέτσου Κατερίνα, Νασιάκου Αννα, Κουφιδάκη Χρυσάνθη, Κόφφα Μαρίτα, Καλλιμοπούλου Ειρήνη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου