ΠΟΛΟ

Στη Β’ φάση οι Νέοι Άνδρες του Βόλου

στη-β-φάση-οι-νέοι-άνδρες-του-βόλου-239257

Στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» φιλοξενήθηκε ο 6ος Ομιλος του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, με τον Βόλο να περνά στη β’ φάση της διοργάνωσης ως δεύτερος, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του με 2 νίκες και 1 ήττα.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα στον Ομιλο Βόλου αντιμετώπισε τους Φοίβο Συκεών, Νηρέα Λαμίας και Ολυμπιακό Πειραιώς, με στόχο μία εκ των τριών θέσεων που θα οδηγούσαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (6-8 Μαρτίου), πετυχαίνοντας το στόχο της, με τους 6 πόντους που συγκέντρωσε. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ολυμπιακός με 9 βαθμούς, ενώ προκρίθηκε και η ομάδα του Νηρέα Λαμίας.

Πρώτος αντίπαλος για τους Βολιώτες ήταν η ομάδα του Φοίβου Συκεών, κόντρα στην οποία πέτυχαν την πρώτη νίκη στη διοργάνωση με 15-4. Μάλιστα, το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω αργοπορίας των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πάντως είχαν ειδοποιήσει. Μετά το τέλος του παιχνιδιού αποβλήθηκε ο Παγωνίδης του ΠΑΣ Φοίβος, για γροθιά σε αντίπαλο. Τα γκολ για τον Βόλο πέτυχαν οι: Βάτσιος 1, Γκανάτσιος Δ. 4, Μαρινάγης Ι. 2, Νιζάμης 1, Βλιώρας Β. 1, Κουφιδάκης 3, Μπομπός 1, Κοκκινάκης 2.

Στο δεύτερο παιχνίδι, εκεί όπου οι παίκτες των Μπλάνα – Κόφφα εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, ο Βόλος επικράτησε του Νηρέα Λαμίας, με 18-8. Και σε αυτό το παιχνίδι υπήρχε αποβολή, για τον παίκτη της Λαμίας, Αλεξίου, που έβρισε έναν εκ των διαιτητών. Τα γκολ για τον Βόλο πέτυχαν οι: Γκανάτσιος Δ. 4, Καλλιμόπουλος 1, Μαρινάγης Ι. 1, Νιζάμης 2, Λιδανός 2, Βλιώρας 1, Κουφιδάκης 4, Γαργαλέτσος 1, Κοκκινάκης 2.

Το τελευταίο παιχνίδι -αδιάφορο για τους Βολιώτες- έγινε κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, που επικράτησε με 9-5. Σε αυτό, υπήρξε αποβολή του προπονητή του Ολυμπιακού Σάκη Πλατανίτη για διαμαρτυρία, ο οποίος αντίκρισε συνολικά δύο κίτρινες κάρτες. Τα γκολ για τον Βόλο πέτυχαν οι: Γκανάτσιος Δ. 1, Μαρινάγης Ι. 2, Κουφιδάκης 1, Βλιώρας 1.

Αποτελέσματα

Φοίβος Συκεών-Βόλος 4-15
Νηρέας Λαμίας – Ολυμπιακός Πειραιώς 3-13
Φοίβος Συκεών-Ολυμπιακός Πειραιώς 3-18
Νηρέας Λαμίας-Βόλος 8-18
Νηρέας Λαμίας-Φοίβος Συκεών 10-9
Βόλος-Ολυμπιακός Πειραιώς 5-9

Βαθμολογία

Ολυμπιακός 9

Βόλος 6

Νηρέας Λαμίας 3

Φοίβος Συκεών 0

Το ρόστερ που παρέταξαν ο Δημήτρης Μπλάνας και ο Δημήτρης Κόφφας αποτελούνταν από τους εξής υδατοσφαιριστές: Κωνσταντίνος Νάσιος, Χρήστος Κουτσουνίδης (τερματοφύλακες), Αποστόλης Γαργαλέτσος, Χρήστος Κουφιδάκης, Γιάννης Μαρινάγης, Αλέξανδρος Λιδανός, Δημήτρης Γκανάτσιος, Βασίλης Βλιώρας, Μάριος Βάτσος, Δημήτρης Κοκκινάκης, Αρης Νιζάμης, Γιώργος Καλλιμόπουλος, Δημήτρης Μπομπός, Γιάννης Γκανάτσιος, Θάνος Καραλής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου