ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμοπόλεμοι Πετράς και Στεργίδης

ετοιμοπόλεμοι-πετράς-και-στεργίδης-416974

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
 
Στη διάθεση του Αλέξη Αλεξίου βρίσκονται από χθες οι Παναγιώτης Πετράς και Λυμπέρης Στεργίδης που επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμών τους και έτσι θα συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή για την αυριανή πρεμιέρα των κυανόλευκων κόντρα στο Θρασύβουλο.
 
Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν τις τελευταίες ημέρες ενοχλήσεις σε γάμπα και δικέφαλο αντίστοιχα και για αυτό το λόγο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία έτσι ώστε να τεθούν στη συνέχεια στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
 
Η Νίκη Βόλου αύριο στις 2 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς φιλοξενεί τον Θρασύβουλο στο πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Αλέξης Αλεξίου θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους δύο μέσους έτσι ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας από τη Football League.
 
Μέχρι σήμερα η ομάδα της Φυλής δεν έχει πάρει κάποιο βαθμό στο πρωτάθλημα αλλά παραμένει και άσφαιρη επιθετικά αφού σε τέσσερα παιχνίδια έχει ισάριθμες ήττες δίχως να πετύχει και κάποιο τέρμα.
 
Αυτό όμως δεν απασχολεί τον Αλέξη Αλεξίου που δίνει βάρος στο πως θα παρουσιαστούν οι δικοί του ποδοσφαιριστές στο πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν θέλοντας να πάρει από εκείνους το εκατό τοις εκατό των δυνάμεων τους και να παρουσιάσουν όλα τα θετικά στοιχεία από τα 15 φιλικά της προετοιμασίας.
 
Βέβαια σημαντική αναμένεται να είναι και η βοήθεια του κόσμου της Νίκης που προετοιμάζεται για μια μεγάλη γιορτή στην πρεμιέρα της ομάδας. Μέχρι σήμερα ο κόσμος έχει δείξει στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας πως είναι δίπλα στην ομάδα και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και αύριο ωθώντας την στην πρόκριση.
 
Σε αντίθεση με τις επιστροφές όμως των Πετρά και Στεργίδη θα απουσιάσει ο Αλέξανδρος Παπατζίκος μιας και ο κεντρικός αμυντικός θα εκτίσει την ποινή της κόκκινης κάρτας που είχε από πέρυσι στο πρωτάθλημα της Football League 2, ενώ εξαιρετικά δύσκολη είναι η συμμετοχή και του 17χρονου Γιάννη Πεχλιβανόπουλου του οποίου ακόμη δεν έχει έρθει η μπλε κάρτα αφού αγωνίζονταν πέρυσι στην Ιταλία με την Ίντερ.
 
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 2 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς με ένα χαλάρωμα, ενώ αργότερα θα ανακοινωθεί και η αποστολή του αυριανού αγώνα.
 
Νωρίτερα στις 12 μ. ο τεχνικός Αλέξης Αλεξίου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Volos Palace, όπου το παρών θα δώσει και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Πουλάκος, μιλώντας σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση αλλά και την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης την ερχόμενη Κυριακή.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Συνέντευξη Τύπου εν’ όψη του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Θρασύβουλο θα δώσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο προπονητής της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αλέξης Αλεξίου. Στην συνέντευξη Τύπου θα είναι και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας κ. Γιώργος Πουλάκος. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο «Volos Palace».
 
Κρίσιμο Δ.Σ. της Ενωσης
Την ερχόμενη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 2μ.μ. συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2 με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης, τα οποία μεταξύ άλλων αφορούν τη νομιμοποίηση ομάδων και μελών στο Δ.Σ. της Ένωσης και εκλογή Α’ και Β’ αντιπροέδρου αλλά και τα οικονομικά.
Αναλυτικά τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Νομιμοποίηση ομάδων και μελών στο Δ.Σ. της Ένωσης
2.- Εκλογή Α΄ και Β΄ Αντιπροέδρου
3.- Θέμα Επιτροπών (Διαιτητικού-Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών κ.λ.π.) – Αίτημα προς ΕΠΟ
4.- Συζήτηση σχετικά με ΟΠΑΠ
5.- Θέματα ομάδων Football League 2
6.- Εκκρεμότητα ασφάλισης ποδοσφαιριστών
7.- Σύσταση Επιτροπής Δεοντολογίας
8.- Ενημέρωση από την Επιτροπή, σχετικά με την επίσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών
9.- Διάφορα Θέματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου