ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη στη Βέροια

νίκη-στη-βέροια-268764

Αντιμέτωπη με ένα εκ των φαβορί του πρωταθλήματος της FootballLeague τίθεται σήμερα η Νίκη Βόλου στις 3 μ.μ. για την 12η και προτελευταία αγωνιστική του 2019, έχοντας σίγουρα δύσκολο έργο μπροστά της.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του τιμωρημένου Αντόνιο Ροχάνο, με τον Αργεντίνο φορ, δεύτερο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, να έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι θα είναι ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, με τον 27χρονο αμυντικό μέσο να συνεχίζει την αποθεραπεία, προκειμένου να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στη Νεάπολη.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με ένα τελευταίο χαλάρωμα, με τον Στάικο Βεργέτη να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Γιάννη Βοσκόπουλου, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής από την Αρκαδία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου στόπερ για τη βασική ενδεκάδα.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Βοσνιάδης, Σ. Κυριακίδης. Κ. Κυριακίδης, Παγώνης, Μπιτσάκος, Μπαλάφας, Τσιώλης, Ιορδανίδης, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Καπός, Κρουθ, Λίτσιος, Μασκουνιάν.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Νίκη Βόλου παραμένει αήττητη, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το δρόμο, έχοντας ως στόχο να πάρει το πρώτο φετινό της διπλό.

Οι κυανόλευκοι δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να γευτούν την χαρά μιας εκτός έδρας νίκης, μετρώντας δύο ισοπαλίες με τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο τους, μία στη Ρόδο με τον Διαγόρα και μία με την Τρίγλια στην Χαλκιδική, με τον πρώην προπονητή της Τρίγλιας, Κώστα Γεωργιάδη, να βρίσκεται πλέον στον πάγκο της σημερινής αντιπάλου της Νίκης.

Η Νίκη μέχρι σήμερα έχει φθάσει στους 15 βαθμούς, έχοντας συνολικά 4 νίκες, τρεις ισοπαλίες, αλλά και τέσσερις ήττες, ενώ από την άλλη η Βέροια σε 11 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς, με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στην τελευταία της αναμέτρηση η πάλαι ποτέ «Βασίλισσα του Βορρά» ηττήθηκε από τον Ιάλυσο στη Ρόδο, έχοντας κερδίσει νωρίτερα με 2-0 την Καλαμάτα εντός έδρας και με 1-0 εκτός έδρας τον ΟΦ Ιεράπετρας.Η Βέροια έχει πετύχει 13 γκολ (9 στην έδρα της) και έχει τον Γιάννη Πασσά 1ο σκόρερ και στην κατηγορία με 6 γκολ, ενώ 3 γκολ έχει πετύχει ο Κανούλας και από ένα οι Σιμόνι, Χατζάρας, Ζούρκος και Μουρατίδης.

Αναμφίβολα η Βέροια θεωρείται εκ των φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα, κατά γενική ομολογία, αλλά η Νίκη δεν θα πάει στην Ημαθία για να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, αλλά για να βροντοφωνάξει πως μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, παρά το τραγικό της ξεκίνημα.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, σχολίασε για το σημερινό παιχνίδι: «Παίζουμε ένα απαιτητικό παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα. Παρουσιάσαμε στους παίκτες τον αντίπαλό μας, σχεδιάσαμε τη βασική μας στρατηγική, για το πώς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Θα ταξιδέψουμε για την πόλη της Βέροιας, ευελπιστώντας να επιστρέψουμε με ό,τι καλύτερο γίνεται. Όταν η Νίκη δεν έχει την μπάλα, πρέπει να αμύνεται κι όταν την έχει, πρέπει να βάλει γκολ. Είναι πολύ απλό αυτό που λέω. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε τη νίκη, είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Στο σημερινό παιχνίδι αναφέρθηκε και ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας, και πλέον της Νίκης, ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής των κυανέρυθρων για τρεις περιόδους και από το 2014 μέχρι το 2017. «Στη Βέροια πάμε για τη νίκη. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο, αλλά θέλουμε πολύ το αποτέλεσμα, για να έχουμε μια καλή συνέχεια, ανάλογη των τελευταίων εμφανίσεων. Με τον καινούριο προπονητή, η ομάδα είναι πιο σοβαρή, δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, είναι περισσότερο πειθαρχημένη. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και στο παιχνίδι της Κυριακής», σχολίασε ο 33χρονος αμυντικός μέσος.

Πουλικίδης από τη Δράμα στη Βέροια

Τον σημερινό αγώνα Βέροια-Νίκη Βόλου ορίστηκε να διευθύνει Κωνσταντίνος Πουλικίδης από την Ένωση Δράμας. Ο 30χρονος διαιτητής έχει 7 σφυρίγματα στη Β’ Εθνική και 25 στη Γ’, φέτος ήταν στο Βόλο στο Ολυμπιακός-Ιεράπετρα 2-1, ενώ πέρσι ήταν διαιτητής στα ματς Ηρακλής-Βόλος ΝΠΣ 2-0 και Καραϊσκάκης – Βόλος ΝΠΣ 0-1. Στο κυριακάτικο ματς της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ στη Βέροια, βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας) και Αλέξανδρος Κουφός (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Διονύσης Στόλης από τις Σέρρες.

Επιστρέφει ο Κανούλας για Βέροια

Το τεχνικό επιτελείο της Βέροιας μετά από αρκετό διάστημα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Σάκη Κανούλα, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όπως και των Δούκα Λεφίδη και Γιάννη Ιωάννου. Όσον αφορά τον Μαρτσέλο Πέντα, μετά το κάταγμα που υπέστη στον παράμεσο δάκτυλο του αριστερού χεριού στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, ακολουθεί ατομική προπόνηση και θα απουσιάσει.

Δηλώσεις τόσο για την αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη Βόλου όσο και για την ήττα από τον Ιάλυσο έκανε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Γιώργος Μπλέτσας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Διαχειριστήκαμε την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, παρ’ όλο που δεν ήρθε σε καλό χρονικό σημείο, όπως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους αποτελέσματα. Δε σκύβουμε το κεφάλι. Το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και το προπονητικό επιτελείο δε χαλάει από κάτι τέτοιο.

Υπάρχει ανυπομονησία για το παιχνίδι που έρχεται. Θέλουμε όλοι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να αποδείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Για μας είναι ακόμα ένας τελικός και κατά συνέπεια το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι η νίκη, γι’ αυτό και θα το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που χρειάζεται».

Blue Club: «Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Βέροια»

Εκδρομή στη Βέροια διοργανώνει το Blue Club ώστε να στηρίξει τη Νίκη Βόλου στον δύσκολο αγώνα με την ομώνυμη ομάδα. Η ανακοίνωση: «Ολοι δρόμοι οδηγούν στη Βέροια! Ο κόσμος της Νίκης όντας πάντα ο 12ος παίκτης, θα είναι και στη Βέροια με φωνή και ψυχή να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας! Ο σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα στη Βέροια την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Δεν σ’ αφήσαμε μόνη ποτέ… Forza ΝΙΚΑΡΑ!! BLUE CLUB «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985».

Οι Blue Angels πάνε Βέροια

Δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα θα είναι και οι Blue Angels. Οι οργανωμένοι της Νίκης διοργανώνουν εκδρομή και καλούν τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή.

Αναλυτικά: «Ακόμα μια κυανόλευκη Κυριακή πέρασε, με νίκες για τις ομάδες μας! Και ακόμα μια έρχεται, γι’ αυτό και εμείς θα είμαστε εκεί δίπλα της να τη στηρίξουμε με τη φωνή μας και τον παλμό μας! Το κυανόλευκο πούλμαν θα ταξιδέψει στη Βέροια.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ! BLUE ANGELS 1994».

Σάββατο και τηλεοπτικά με Τρίκαλα

Τηλεοπτικό θα είναι το θεσσαλικό ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου της Football League μεταξύ της Νίκης Βόλου και του ΑΟΤ στην Νεάπολη. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα με την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής να ξεκινά στις 3 μ.μ. το ερχόμενο Σάββατο (21/12), έχοντας και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου