ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με στόχο να παραμείνει ψηλά

με-στόχο-να-παραμείνει-ψηλά-268782

Με στόχο την 5η φετινή του νίκη που τον κρατά σε ψηλές θέσεις, κοντά στην κορυφή, θα αγωνιστεί σήμερα (3 μ.μ. ΕΡΤ 3) ο Ολυμπιακός Βόλου που στο πλαίσιο της 12ης και προτελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης την Τρίγλια Χαλκιδικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός μετά το διπλό στο Αιγάλεω είναι 4ος και απέχει 4 βαθμούς από την 2η θέση και 8 από την 1η και θέλει σήμερα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του με τον κόσμο στο πλευρό του και δείχνοντας σοβαρός αγωνιστικά απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει στην καλή αγωνιστική του κατάσταση, στην καλή του ψυχολογία αλλά ποντάρει και στη δύναμη του κόσμου που στο τελευταίο ματς έδρας πικράθηκε από το αποτέλεσμα που ήρθε από τη διαιτησία αλλά χειροκρότησε την προσπάθεια …και τώρα με μεγαλύτερη πίστη για το στόχο και πιο πεισμωμένος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στις κερκίδες της Νεάπολης…

Για το σημερινό παιχνίδι με την Τρίγλια η διοίκηση του Ολυμπιακού με ανακοίνωσή της καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Νεάπολης και ωθήσουν τους ποδοσφαιριστές στη νίκη, στο τελευταίο παιχνίδι έδρας για το 2019. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους, για τον αγώνα με την Τρίγλια σήμερα Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει τη δυναμική του πορεία στο πρωτάθλημα έχοντας φτάσει στην 4η θέση της βαθμολογίας και παραμένοντας προσηλωμένος στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα. Να είναι ο 12ος παίκτης στο γήπεδο την Κυριακή. Να είναι η «δύναμη» των ποδοσφαιριστών μας για την κατάκτηση της νίκης. Η Κυριακή ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου».

Τα εισιτήρια του αγώνα: «Η είσοδος των φιλάθλων στο παιχνίδι με την Τρίγλια θα γίνεται από τη θύρα 1 (οδός Υδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00. Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος) 10 €. Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Οσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητη για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα».

Ανακοίνωση κάλεσμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να στηρίξει την ομάδα στο ματς με την Τρίγλια, εξέδωσαν οι Austrian Boys.

Με 10 από τους 11

Για το σημερινό ματς με την Τρίγλια, για τον Ολυμπιακό θα υπάρξει η απουσία του Στάθη Ρόκα που είναι τραυματίας, ενώ στα θετικά είναι ότι επιστρέφει από τιμωρία ο Αντώνης Τσιάρας.

Σήμερα πιθανόν η 11άδα θα έχει μια αλλαγή σε σχέση με το νικηφόρο ματς στο Αιγάλεω και θα την αποτελούν οι: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Ράντι Κουτσιανικούλης, Ντούνης, Πόζογλου, ενώ θέσεις διεκδικούν και οι Λάσκαρης, Κόλα, και Τσίτας.

Νέες απουσίες λόγω καρτών θα υπάρχουν από το επόμενο ματς στην Καβάλα τελευταίο του α΄ γύρου όπου θα απουσιάσει ο Στέλιος Πόζογλου ενώ και στο πρώτο του β΄ γύρου στον Βόλο με τον Ασπρόπυργο έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή ο Παύλος Λάσκαρης και ο Μανώλης Φαζός.

Η αποστολή για τον αγώνα με την Τρίγλια είναι: Γιδόπουλος, Γραικός Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Λάσκαρης, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Ράντι, Πόζογλου, Ντούνης, Κλεμέντε, Στεφάνοβιτς, Δεινόπαπας, Καρακώστας, Κόλα, Παπαϊωάννου, Τσίτας, Μακρυωνίτης.

4 νίκες

Οι 4 ώς τώρα νίκες για τον Ολυμπιακό οι τρεις ήταν συνεχόμενες: Ολυμπιακός-Ιεράπετρα 2-1, Καλαμάτα-Ολυμπιακός 1-2 και Ολυμπιακός-Ιάλυσος 2-0, ενώ την περασμένη Κυριακή ήταν και το 0-1 στο Αιγάλεω. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες την περασμένη Κυριακή μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου η ομάδα μέτρησε μία ήττα από τη Νίκη και δύο ισοπαλίες με Ιωνικό και Διαγόρα, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι επέστρεψε και η πίστη ότι η ομάδα θέλει και μπορεί να φτάσει ψηλότερα…Τα άλλα ώς τώρα φετινά αποτελέσματα ήταν:

Ασπρόπυργος-Ολυμπιακός 2-2

Ολυμπιακός-Βέροια 0-2

Τρίκαλα-Ολυμπιακός 1-1

Ολυμπιακός-Θεσπρωτός 1-1

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός 2-0

Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-1

Διαγόρας-Ολυμπιακός 0-0

Τρεις… και στα 11 ματς

Τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν αγωνιστεί ώς σήμερα σε όλα τα ματς (11) του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τους Νίκο Μπουτζίκο που δεν έχει χάσει λεπτό (990’) τους Δημήτρη Βοσνακίδη (969’) και Βασίλη Κουτσιανικούλη (900’).

Ο Αντώνης Τσιάρας που έχασε λόγω καρτών το ματς στο Αιγάλεω έχει αγωνιστεί βασικός σε 10 ματς πρωταθλήματος (858 λεπτά) και 10 συμμετοχές έχουν και άλλοι πέντε παίκτες οι Μανώλης Φαζός (852’), Θωμάς Γραικός (810’), Φίλιππος Σκοπελίτης (700’), Θωμάς Τσίτας (604’) και Μάρκος Ντούνης (603’).

Σε 9 παιχνίδια έχει αγωνιστεί ο Στέλιος Πόζογλου (674’) και επίσης 9 συμμετοχές τις 7 ως αλλαγή έχει και ο Στάθης Ρόκας (324’), σε 8 ματς κάθισε κάτω από τα δοκάρια ο Νίκος Γιδόπουλος (σε 4 ο Ηλίας Μακρυωνίτης) ενώ 8 συμμετοχές έχει ο Παύλος Λάσκαρης (570’), 7 ματς έπαιξεο ΣέρβοςΛιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (348’) από τον οποίο όλοι περίμεναν περισσότερα, ενώ 5 ματς έπαιξε ο Ίμπαν Ράντι (311’) που έχασε ματς λόγω τραυματισμού και επίσης 5 συμμετοχές έστω και ως αλλαγή είχε και ο Κλέβί Κόλα (143’) που ήταν «ξεχασμένος» από τον Θ. Γράφα.

Από τον Οκτώβριο έχει να αγωνιστεί ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου που έπαιξε 3 ματς τα δυο βασικός (226’), ένα 5λεπτο στη Ρόδο έπαιξε ο Σάκης Δεινόπαπας (είχε και 3 συμμετοχές στο κύπελλο).

Ο Βραζιλιάνος Ντούγκλας Τζέφερσον που αντικαθίσταται με Αργεντινό, όσο ήταν στον Βόλο είχε μόνο μια συμμετοχή (17 λεπτά) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον Ασπρόπυργο.

Συμμετοχές μόνο σε ματς κυπέλλου είχαν οι Γιάννης Πριόνας, Χρήστος Καρακώστας, Γκοτιέ Κλεμέντε και Αλέξανδρος Μπακουλάτι, ενώ χωρίς συμμετοχή είναι οι Νίκος Μπαρούτας, Γιάννης Ζάχος(Τ), Ενγκομπά Αντερσόνιο και οι τραυματίες Τάσος Μαρούδας και Μάνος Πάσχος.

Η Τρίγλια

Η Τρίγλια ύστερα από 11 παιχνίδια βρίσκεται στη 10η θέση της κατάταξης με 11 βαθμούς (ισοβαθμεί με Καλαμάτα και Αιγάλεω), έχοντας να επιδείξει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες). Προέρχεται από ισοπαλία με τον Διαγόρα στη Χαλκιδική (1-1), ενώ εκτός έδρας έχει να επιδείξει μία νίκη στη Ρόδο επί του Ιάλυσου με 2-1 και τέσσερις ήττες από Καβάλα (4-1), Βέροια (2-1), Θεσπρωτό (3-0) και Ιωνικό (2-0). Έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, έχοντας πετύχει εκτός τέσσερα γκολ και δέχθηκε 12. Συνολικά η άμυνα της Τρίγλιας έχει δεχθεί 16 γκολ, που είναι η δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, πίσω από Θεσπρωτό (18 γκολ).

Μέγας στη Νεάπολη

Τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Τρίγλια σήμερα στις 3 μ.μ. στη Νεάπολη θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας από την Ένωση Πιερίας. O Αλέξ. Μέγας είχε διευθύνει και τον αγώνα Ολυμπιακός-Ιάλυσος 2-0 στις 10 Νοεμβρίου, στο γήπεδο της Νεάπολης. Αυτή τη φορά οι βοηθοί του Μέγα είναι Κωνσταντίνος Βρούζος (Πιερίας) και Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου), ενώ στο ματς του Νοεμβρίου ήταν οι Γρεβενιώτες Στεφούλης και Μωυσιάδης.

*Το σημερινό ματς είναι τηλεοπτικό (ΕΡΤ) και ο Ολυμπιακός θέλει 1η νίκη τηλεοπτική αφού φέτος σε κανένα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δείξει φέτος η τηλεόραση δεν κατάφερε να κερδίσει. Θυμίζουμε, πως τηλεοπτικά ήταν τα ματς με Βέροια (0-2) στη Λάρισα, Τρίκαλα (1-1), Νίκη Βόλου (ήττα με 2-0) και με Διαγόρα (0-0).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου