ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τη δύναμη του κόσμου ο Ολυμπιακός

με-τη-δύναμη-του-κόσμου-ο-ολυμπιακός-269251

Με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει αύριο να πάρει την 5η του νίκη και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του, μένοντας σε θέσεις κοντά στην κορυφή, ο Ολυμπιακός Βόλου που στο πλαίσιο της 12ης και προτελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League την Κυριακή 15/12 (3 μ.μ. ΕΡΤ 3) θα υποδεχθεί με την Τρίγλια Χαλκιδικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός ποντάρει στην καλή αγωνιστική του κατάσταση, στην καλή του ψυχολογία μετά το διπλό στο Αιγάλεω που τον έφερε να απέχει 4 βαθμούς από την 2η θέση και 8 από την 1η, αλλά ποντάρει και στη δύναμη του κόσμου που στο τελευταίο ματς έδρας πικράθηκε από το αποτέλεσμα που ήρθε από τη διαιτησία αλλά χειροκρότησε την προσπάθεια …και τώρα με μεγαλύτερη πίστη για το στόχο και πιο πεισμωμένος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στις κερκίδες της Νεάπολης…

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες την περασμένη Κυριακή μετά από τρεις αγωνιστικές, που η ομάδα μέτρησε μία ήττα από τη Νίκη και δύο ισοπαλίες με Ιωνικό και Διαγόρα, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι επέστρεψε και η πίστη ότι η ομάδα θέλει και μπορεί να φτάσει ψηλότερα…

Για το αυριανό παιχνίδι με την Τρίγλια η διοίκηση του Ολυμπιακού με ανακοίνωσή της καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Νεάπολης και ωθήσουν τους ποδοσφαιριστές στη νίκη, στο τελευταίο παιχνίδι έδρας για το 2019. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους, ενόψει του αγώνα με την Τρίγλια την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την δυναμική του πορεία στο πρωτάθλημα έχοντας φτάσει στην 4η θέση της βαθμολογίας και παραμένοντας προσηλωμένος στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα. Να είναι ο 12ος παίκτης στο γήπεδο την Κυριακή. Να είναι η «δύναμη» των ποδοσφαιριστών μας για την κατάκτηση της νίκης. Η Κυριακή ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου».

Τα εισιτήρια του αγώνα: «Η είσοδος των φιλάθλων στο αυριανό παιχνίδι με την Τρίγλια θα γίνεται από τη θύρα 1 (οδός Υδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00. Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος) 10 €. Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Οσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητη για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα».

Ανακοίνωση κάλεσμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να στηρίξει την ομάδα στο ματς με την Τρίγλια εξέδωσαν οι Austrian Boys.

Χωρίς προβλήματα

Για το αυριανό ματς με την Τρίγλια, θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Ολυμπιακό… Στα θετικά είναι ότι επιστρέφει από τιμωρία και ο Αντώνης Τσιάρας, ενώ νέες απουσίες λόγω καρτών θα υπάρχουν από το μεθεπόμενο ματς στην Καβάλα τελευταίο του α΄ γύρου όπου θα απουσιάσει ο Στέλιος Πόζογλου ενώ και στο πρώτο του β΄ γύρου στον Βόλο με τον Ασπρόπυργο έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή ο Παύλος Λάσκαρης και ο Μανώλης Φαζός.

Ο Αργεντινός

Εστω κι αν δεν έχει επισημοποιηθεί η απόκτησή του, ο 24χρονος Αργεντινός μέσος Χούλιαν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο Τζέφερσον και θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Αργεντινός που ήταν στον Διαγόρα, με Σούλη Παπαδόπουλο, έλυσε τη συνεργασία με τους Ροδίτες και είναι ήδη στον Βόλο και προπονείται με τους ερυθρόλευκους.

Πάντως δεν θα είναι η μόνη χειμερινή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό καθώς θα υπάρξουν και έξι «αποχωρήσεις»…

Μέγας στη Νεάπολη

Τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Τρίγλια την Κυριακή στη Νεάπολη θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας από την Ένωση Πιερίας. O Αλέξ. Μέγας είχε διευθύνει και τον αγώνα Ολυμπιακός -Ιάλυσος 2-0 στις 10 Νοεμβρίου, στο γήπεδο της Νεάπολης. Αυτή τη φορά οι βοηθοί του Μέγα είναι Κωνσταντίνος Βρούζος (Πιερίας) και Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου), ενώ στο ματς του Νοεμβρίου ήταν οι Γρεβενιώτες Στεφούλης και Μωυσιάδης.

Αύριο το μπάσκετ

Αύριο Κυριακή (15/12, 5 μ.μ.) για τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής μπάσκετ, η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου θα υποδεχθεί στο κλειστό της Νέας Δημητριάδας την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Σήμερα το βόλεϊ

Σήμερα στις 21.30 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου αγωνίζεται στο Κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» με τον ΓΣΒ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου