ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στο σπίτι και τις νίκες

επιστροφή-στο-σπίτι-και-τις-νίκες-418795

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην έδρα της επιστρέφει σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου όπου θέλει μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό της να επιστρέψει και στις νίκες στην 6η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι θα φιλοξενήσουν στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Νέας Ιωνίας την ομάδα του Δούκα θέλοντας να ξεπεράσουν με νίκη την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Νήαρ Ηστ.

Σκοπός της ομάδας του Γιώργου Ζαφειρούδη είναι η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες με τις οποίες είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κάνοντας το 4 στα 4. Οι κυανόλευκοι θέλουν άμεση επιστροφή στις νίκες απέναντι σε ένα μαχητικό σύνολο όπως είναι ο Δούκας ο οποίος σε πέντε αγώνες έχει σημειώσει τρεις νίκες. Για να επιτευχθεί όμως αυτό η Νίκη έχει και σήμερα την ανάγκη του κόσμου της που όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας σπρώχνοντας την ομάδα στις επιτυχίες. Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι η τεχνική ηγεσία έχει συμπεριλάβει και τον 19χρονο γκαρντ Παναγιώτη Παπούλια του οποίου η απουσία λόγω τραυματισμού ήταν αισθητή από το κλειστό της Καισαριανής. Εκτός από τον Παπούλια όμως στην αποστολή θα βρίσκονται και οι: Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Αντώνης Σαμαράς, Αντώνης Χριστομάνος, Ναούμ Θυμνιός, Σάκης Κουτίνας, Παναγιώτης Τσώλης, Μιχάλης Φρουσκλιάς, Χρήστος Ζαρογιάννης, Λευτέρης Στάμος, Γρηγόρης Μυστιλιάδης, Μιχάλης Πολίτης, Γιώργος Μαυρογιάννης. Διαιτητές για τον σημερινό αγώνα θα είναι οι κ.κ. Μήτσιου και Συμεωνίδης με κομισάριο αγώνα τον κ. Μιναρετζόπουλο.
Κάλεσμα της Ερασιτεχνικής
Κάλεσμα προς το φίλαθλο κόσμο να παραβρεθεί στο κλειστό Γυμναστήριο έκανε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Κάθε αγώνας στο γήπεδό μας είναι γιορτή και πλημμυρίζει από χαρούμενες φωνές μικρών και μεγάλων. Στο δύσκολο αλλά και συνάμα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει παραδοσιακά δυνατές και ιστορικές ομάδες. Οι παίκτες της ομάδας μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και αποτελούν υπόδειγμα για τη νεολαία της πόλης να ασχοληθεί με το άθλημα που μας έχει δώσει τόσες χαρές. Στην προσπάθεια για μια αξιοπρεπή παρουσία στην κατηγορία, ο σύλλογος βασίζεται αποκλειστικά στην κινητήρια δύναμη της ομάδας, που δεν είναι άλλη από τον υπέροχο κόσμο της. Καλούμε λοιπόν το φίλαθλο κοινό του Βόλου σε μία ακόμη γιορτή, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, στον δύσκολο αγώνα με τον Δούκα. Η μέχρι τώρα παρουσία των φιλάθλων στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια είναι συγκινητική. Η ομάδα τους έχει μεγάλη ανάγκη για την ηθική και οικονομική στήριξη που προσφέρουν αγοράζοντας ένα εισιτήριο. Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τους οργανωμένους και μη φιλάθλους για τη μεγάλη τους συμμετοχή και την πολύτιμη συνεισφορά τους».
Η σημερινή 6η αγωνιστική
Νίκη Βόλου-Δούκας
Κόροιβος-Νήαρ Ηστ
Φιλαθλητικός-Στρατώνι
Αγ. Παρασκευή-Διαγόρας
Αίολος Τρ.-Αίας Ευόσμου
Ηρακλής-Αιγάλεω
Ηράκλειο-Χαλκηδόνα
Αναγέννηση Φλ.-ΜΕΝΤ
    
Η Βαθμολογία                        Πόντοι Β.
1. Aίολος Τρικάλων                428-345 10
2. Νίκη Βόλου                         430-321 9
3. Αναγέννηση/Φλόγα 431-421 8
4. Δούκας                                379-338 8
5. Στρατώνι                             366-374 8
6. Κόροιβος Αμαλ.                  358-319 8
7. Αιγάλεω                              348-368 8
8. Φιλαθλητικός                      398-327 8
9. Νήαρ Ηστ                            309-294 7
10. Ηράκλειο                           289-277 7
11. Διαγόρας                            385-401 7
12. ΜΕΝΤ                               345-365 7 
13. Αίας Ευόσμου                   370-395 6
14. Αγ. Παρασκευή                 390-364 6
15. Χαλκηδόνα                        354-408 5
16. Ηρακλής                           218-481 5 
* Nήαρ Ηστ και Ηράκλειο έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου