ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντράρεται στην Κατερίνη

κοντράρεται-στην-κατερίνη-418805

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Κόντρα στην ομάδα του Βατανιακού θα βρεθεί σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου η οποία θα αντιμετωπίσει στις 3 μ.μ. στην Κατερίνη τη νεοφώτιστη ομάδα της Football League 2. Ευκαιρία για συμπεράσματα έχει ο Αλέξης Αλεξίου που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αναστασίου και Παπατζίκο.

Το 13ο φετινό φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα η Νίκη Βόλου αγωνιζόμενη κόντρα στην ομάδα του Βατανιακού η οποία πήρε φέτος την άνοδο στη Football League 2. Το σημερινό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Βατάν είναι το δεύτερο κατά σειρά κόντρα σε νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας καθώς οι κυανόλευκοι είχαν αντιμετωπίσει τη περασμένη Κυριακή και την ομάδα του Εθνικού Γαζώρου της οποίας και επικράτησαν με 2-0. Φετινός στόχος της Νίκης είναι ο πρωταθλητισμός και για το λόγο αυτό επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας είναι η ομάδα να μπει δυνατά από τη πρώτη κι όλας αγωνιστική του πρωταθλήματος το οποίο και θα ξεκινήσει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. Από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Απόστολος Αναστασίου που θα τεθεί όμως στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Την ίδια ώρα απών θα είναι και ο Αλέξανδρος Παπατζίκος, ο οποίος επίσης αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
Στη Νίκη έχουν ακόμη δύο εβδομάδες προκειμένου να διορθώσουν τις ατέλειες αλλά και να παρουσιαστούν εκατό τοις εκατό έτοιμοι σε μία χρονιά που καλούνται να τη κάνουν δική τους.
Η φετινή πρέπει να είναι η χρονιά της Νίκης και τα όνειρα των φίλων της ομάδας, της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος να πάρουν σάρκα και οστά με τη κατάκτηση της ανόδου.
Αυτό είναι κάτι που ξέρουν πολύ καλά τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό να πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν το μεγάλο όσο και επιβεβλημένο στόχο της ανόδου.
Τα προβλήματα σιγά – σιγά αρχίζουν να εξαλείφονται με τις συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης της ομάδας και του εκτελεστικού της Διευθυντή Γιώργου Δαλούκα. Ήδη ένα τεράστιο πρόβλημα που είχε να κάνει με την εύρεση χώρου για προπονήσεις ξεπεράστηκε με τη Νίκη να μπαίνει τη περασμένη Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κάνοντας χρήση του Βοηθητικού γηπέδου.
Στη φετινή προσπάθεια όμως δεν μπορεί να αγνοηθεί και η συμβολή του κόσμου ο οποίος στηρίζει το σύλλογο από τη πρώτη κι όλας στιγμή δείχνοντας από τα φιλικά ότι το Παντελής Μαγουλάς θα αποτελέσει τη δυνατότερη έδρα της κατηγορίας.
Παράλληλα υπάρχει και μεγάλη συμμετοχή στην αγορά των καρτών διαρκείας μιας και μέχρι στιγμής πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχουν φύγει περίπου οι μισές κάρτες που έχει βάλει ως στόχο η διοίκηση.
Βέβαια η προσπάθεια δεν θα πρέπει να σταματήσει εδώ αλλά θα πρέπει να είναι συνεχής έτσι ώστε η Νίκη να αλλάξει επίπεδο. Εξάλλου αύριο θα γίνει και η παρουσίαση και των νέων εμφανίσεων της ομάδας από τις οποίες σε συνδυασμό με τη νέα μπουτίκ του συλλόγου μπορεί να αποφέρει εξίσου πόρους έτσι ώστε να στηριχθεί η φετινή προσπάθεια.
Τέλος όπως έγινε γνωστό η Γ.Σ. της ΠΑΕ θα συνεχιστεί στις 5 Δεκεμβρίου όπου αναμένεται να εκλεχθεί το νέο Δ.Σ., ενώ νέα πρόσωπα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια της Νίκης.
Αύριο η παρουσίαση
Αύριο Δευτέρα 7 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί η νέα φανέλα της Νίκης Βόλου όπως ανακοίνωσε και επίσημα η κυανόλευκη ΠΑΕ μέσω τις ιστοσελίδας της. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Volos Palace και θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. όπου το παρών θα δώσει και ο κόσμος της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Τη Δευτέρα (7/11) η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τις νέες φανέλες της ποδοσφαιρικής της ομάδας, για την σεζόν 2011 – 2012. Η λαμπρή αυτή εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Volos Palace στις 8 μ.μ. και η διοίκηση της κυανόλευκης ΠΑΕ, προσκαλεί όλο τον κόσμο της σ’ αυτή. Η Νίκη Βόλου αλλάζει σελίδα και φανέλα, με την γνωστή μας Νike να ντύνει πλέον την μεγάλη μας ομάδα. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θέλει όλους τους φίλους της ομάδας παρών στην λαμπρή αυτή εκδήλωση – σταθμό στην Νικιώτικη ιστορία». Το παρών θα δώσει και ο Γενικός Διευθυντής της Nike στην Ελλάδα ενώ οι εκπλήξεις θα είναι αρκετές για τους φίλους της ομάδας. Η κάθε φανέλα θα είναι επετειακή και σε αυτή θα αναγράφεται το όνομα εκείνων που προσέφεραν στη Νίκη. Στη φετινή φανέλα και στο πίσω μέρος του γιακά θα βρίσκεται το όνομα του αδικοχαμένου Παναγιώτη Ντοκούζη.
 
Τα εισιτήρια διαρκείας  
Οι προεγγραφές για τις νέες κάρτες διαρκείας συνεχίζονται. Για τις θέσεις στην σκεπαστή εξέδρα και τα χρυσά διαρκείας η τιμή ορίστηκε στα 200 ευρώ, ενώ για τις θέσεις στην κερκίδα της οδού Μαιάνδρου και της Θύρας 3 στα 100 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν διαρκείας θα πρέπει να απευθύνονται στα γραφεία της εταιρίας Grapheteria, που σε συνεργασία με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει αναλάβει την προώθηση τους αλλά και άλλες δραστηριότητες του συλλόγου. Τα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 (έναντι Village Cinemas) και εκεί θα γίνεται αρχικά η καταγραφή των στοιχείων όσων επιθυμούν να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 24210-25521 από τις 10 π.μ. ως τις 5 μ.μ. Μάλιστα στους κατόχους των καρτών διαρκείας θα παρέχεται έκπτωση 10% από τα τσιπουράδικα «Κατάρτι» και «Τόμυς» και τα στεγνοκαθαριστήρια «Λε Σαβόν» που διαφημίζονται στη πίσω πλευρά τους. Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου καλεί όλους τους φιλάθλους της να συμπαρασταθούν στη νέα προσπάθειά της, ώστε η ιστορική ομάδα να προχωρήσει ανοίγοντας νέους δρόμους προοπτικής για το μέλλον της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου