ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς σταματημό η Νίκη

χωρίς-σταματημό-η-νίκη-276365

Ο Στάικος Βεργέτης έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων της ομάδας με το τέλος του παιχνιδιού, έχοντας πλέον παραμείνει αήττητος στα πέντε παιχνίδια που έχει καθοδηγήσει τους κυανόλευκους, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Νίκη δεν έχει δεχθεί ούτε ένα τέρμα, ενώ το σημερινό 3-0 αποτελεί την πιο ευρεία φετινή επικράτηση.

Οι κυανόλευκοι μπορεί να μην βρέθηκαν στην καλύτερη δυνατή μέρα στο ξεκίνημα, κατάφεραν ωστόσο να προηγηθούν από νωρίς με τον Βοσκόπουλο και μόλις στο 8ο λεπτό. Στη συνέχεια πάτησαν γκάζι, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο από το 60’, μετά από αποβολή του Κάκκο, για να ακολουθήσουν δύο τέρματα από τους Ροχάνο και Τσιώλη (68’-89’), έχοντας και δύο δοκάρια νωρίτερα με τους Καπό και Κρουθ, ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα και για πέναλτι που έγινε στον Ροχάνο, αλλά δεν καταλογίστηκε.

  • Πριν από το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παράγοντα της Νίκης Βόλου, Βαγγέλη Πάτση και του ποδοσφαιριστή της δεκαετίας του 60’ Παναγιώτη Γάκη, που έφυγαν από τη ζωή τις τελευταίες ημέρες.

ΝΙΚΗ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 3-0

FOOTBALL LEAGUE – 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σκόρερ: (8’ Βοσκόπουλος, 68’ Ροχάνο, 89’ Τσιώλης)

Διαιτητής: Μαυρίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Γιάντσης (Ημαθίας)

4ος: Μπουρουζίκας (Λάρισας)

Κίτρινες: 16’ Κ. Κυριακίδης, 50’ Ζώνας, 72’ Γκουγκούδης, 82’ Νικολακάκης

Κόκκινη: 60’ Κάκκο (β’ κίτρινη)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης (85’ Τσιώλης), Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος (76’ Παγώνης), Αλιατίδης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Λούκας, Κρουθ, Καπός (69’ Ντομίνγκεθ), Ροχάνο

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Λογοθέτης, Νικολάου, Νικολακάκης (88’ Ζαχαρός), Γκατσολάρι (86’ Κωνσταντινίδης), Κάκκο, Πίντο (72’ Βασιλείου), Σρέτσκοβιτς

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου