ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Καρδιοχτύπησε» αλλά άντεξε ο Ολυμπιακός

καρδιοχτύπησε-αλλά-άντεξε-ο-ολυμπι-276375

Εμφατικά αλλά και δύσκολα επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός Βόλου, που πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Αιγάλεω και στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», με 1-0 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ανέβηκε στην 4η θέση, όπου συγκατοικεί με τον ΟΦ Ιεράπετρας, στους 17 βαθμούς, 4 λιγότερους από τη δεύτερη προνομιούχο θέση, στην οποία βρίσκεται ο Ιωνικός.

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί στο 11’με τον Πόζογλου, δίνοντας μάχη σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ώστε να κρατήσει το υπέρ του σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν από νωρίς με την «πλάτη στον τοίχο» πίεζαν ακατάπαυστα τους Βολιώτες για την ισοφάριση.

Καλύτεροι οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος, στην επανεμφάνιση του Ράντι που όμως αποχώρησε ξανά τραυματίας στο δεύτερο, οπισθοχώρησαν στο β’ μέρος, αμυνόμενοι μαζικά. Επόμενο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που κέρδισε την ομάδα του πρώην προπονητή του, Θωμά Γράφα, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, με αντίπαλο τον ΠΟ Τριγλίας, στη Νεάπολη.

AIΓΑΛΕΩ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 0-1

Γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης»

Σκόρερ: (11’ Πόζογλου)

Διαιτητής: Ρούσσος (Κορινθίας).

Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), Καραλής (Ηλείας).

4ος διαιτητής: Χατζηγιάννης (Πειραιά).

Κίτρινες: 19’ Τσαφταρίδης, 24’ Σταματάκης, 60’ Φαρινόλα, 93’ Παπανικόλας – 4’ Ράντι, 31’ Βοσνακίδης, 77’ Λάσκαρης, 85’ Φαζός, 90’ Γιδόπουλος

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης (9’ λ.τρ. Ταφταρίδης), Συριόπουλος, Παπανικόλας, Τσίτσαρης, Χατζηιωαννίδης (46’ Φαρινόλα), Σταματάκης (70’ Κατσικογιάννης), Ροτζέριο, Λάμπρου, Τσιλιγκίρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός (60’ Κόλα), Λάσκαρης, Σκοπελίτης, Ράντι (68’ λ.τρ. Ράντι), Κουτσιανικούλης (88’ Ρόκας), Ντούνης, Πόζογλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου