ΠΟΛΟ

Κορυφή ο Βόλος στην Α2 πόλο

κορυφή-ο-βόλος-στην-α2-πόλο-283553

Τη δυναμική της έδειξε η ομάδα του Βόλου, «ζευγαρώνοντας» τις νίκες της στο Βόρειο Ομιλο της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, αφού επικράτησε με 11-5 του ΓΣ Ηλιούπολης στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Β. Πολύμερος», για τη 2η αγωνιστική.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα, μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του κολυμβητηρίου υπερασπίστηκε την έδρα της για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά και το 10-7 της πρεμιέρας επί του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, δείχνοντας ότι καμία ομάδα δε θα μπορέσει φέτος να περάσει εύκολα απ’ αυτή.

Εξάλλου οι Βολιώτες είχαν πάρει ήδη από την αρχή το προβάδισμα και προηγούνταν στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με 3-2, ενώ οι Αθηναίοι με την έναρξη του δεύτερου μείωσαν σε 3-3. Οι γηπεδούχοι είχαν την ψυχραιμία να πάρουν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου προβάδισμα δύο τερμάτων στο σκορ, πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με το σκορ στο 5-3 υπέρ τους. Το σερί του Βόλου συνεχίστηκε και στα μέσα της τρίτης περιόδου το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 7-3, με τους παίκτες του Μπλάνα να έχουν σαφές προβάδισμα για νίκη. Ο ΓΣ Ηλιούπολης προσπάθησε και κατάφερε να μειώσει σε 7-5, οι Βολιώτες όμως πέτυχαν νέο γκολ και ολοκλήρωσαν την τρίτη περίοδο με 8-5.

Τρία αναπάντητα γκολ διαμόρφωσαν το τελικό -και πιο εύκολο απ’ ότι αναμενόταν- 11-5 υπέρ του Βόλου, που την ερχόμενη εβδομάδα αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη, με τον Αρη, στην πρώτη έξοδο του, στο φετινό πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου αποβλήθηκαν με αντικατάσταση οι Γλούμης (Βόλος) και Νατσούλης (ΓΣ Ηλιούπολης), ωστόσο οι εντάσεις συνεχίστηκαν με αποκορύφωμα την αποβολή με κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) του Δημήτρη Μπλάνα, που δε θα μπορεί να κοουτσάρει την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Αρη. Σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα: «Ο προπονητής του Βόλου, Δημήτρης Μπλάνας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα και επίμονη, φθάνοντας μέχρι τη σέντρα, διότι η γραμματεία δεν άκουσε ότι ζητούσε time out, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα, στο 4.14 της 4ης περιόδου. Οι διαμαρτυρίες ήταν και προς τους διαιτητές και προς την γραμματεία».

Πάντως, οι άνθρωποι του Βόλου, μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησαν για «απαράδεκτα και αδικαιολόγητα εχθρική, ως προς την ομάδα, διαιτησία», παρά το ευρύ σκορ υπέρ των γηπεδούχων.

ΒΟΛΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 11-5

Οκτάλεπτα: (3-2, 2-1, 3-2, 3-0)

ΒΟΛΟΣ (Δημήτρης Μπλάνας): Νάσιος, Δανιήλ, Γκανάτσιος 2, Παπαβασιλείου 2, Μαρινάγης Γ. 2, Μαρινάγης Χ., Μάρκος 1, Βλιώρας 1, Γλούμης 1, Στεργίου 2, Νικολέρης, Κουφιδάκης, Ιωακείμ, Νικηφορίδης, Γραμμένος

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Σταϊκόπουλος): Κατσινούλας, Ιωαννίδης, Κοντονής Δ., Γεωργιάδης, Δραγώνας Ε., Γκιουρτζίδης 1, Νόικος 2, Τσαντές, Παζαΐτης 1, Νατσούλης 1, Κοντονής Αν., Μπενέας, Περπινιάδης, Παττακός, Τσελέντης

Τα αποτελέσματα στο Βόρειο Ομιλο:

Βόλος – ΓΣ Ηλιούπολης 11-5

ΝΟ Λάρισας – Αρης 8-9

ΟΦΘ – Νηρέας Γέρακα 10-6

ΑΕ Χαϊδαρίου – Μίλων 9-9

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. Ομάδα Β. (Γκολ)

1.Βόλος 6 (21- 12)

2.ΑΕ Χαϊδαρίου 4 (20-19)

3.Αρης Θεσσαλονίκης 3 (19 -19)

4.ΟΦΘ 3 (17 – 16)

5.Νηρέας Γέρακα 3 (17-17)

6.ΝΟ Λάρισας 1 (15-16)

7.ΑΟΝΣ Μίλων 1 (16-20)

8.ΓΣ Ηλιούπολης 1 (12-18)

Επόμενη (3η) (7-8/12)

7/12 Νηρέας Γέρακα – ΑΕ Χαϊδαρίου

ΑΟΝΣ Μίλων – ΝΟ Λάρισας

ΓΣ Ηλιούπολης – ΟΦΘ

Αρης Θεσσαλονίκης – ΟΥΚ Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου