Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φουλάρει… για Λάρισα ο Βόλος

φουλάρει-για-λάρισα-ο-βόλος-288459

Από την ΑΕΛ στη Λάρισα θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 5.15 μ.μ. η ΠΑΕ Βόλος για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague, με τους κυανέρυθρους να δίνουν το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.

Τελευταία αποστολή ήταν αυτή στην Τρίπολη για τους παίκτες του Χουάν Φεράντο, απ’ όπου και επέστρεψαν με την πρώτη τους φετινή ισοπαλία. Ο Ισπανός τεχνικός δεν είδε την ομάδα του να φεύγει με τους τρεις βαθμούς, παρά το γεγονός ότι είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, παίζοντας με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από μισή ώρα μετά και την αποβολή του Τασουλή των γηπεδούχων στο 57’.

Το δεύτερο φετινό διπλό δεν ήρθε και μετά την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο ο Βόλος θέλει να πανηγυρίσει απέναντι στην ΑΕΛ μακριά από το Πανθεσσαλικό, έργο δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο, με τους «βυσσινί» να έχουν χάσει στα τελευταία τους παιχνίδια, από τη Λαμία στο AELFCArenaμε το εντυπωσιακό 0-3, αλλά και από τον ΠΑΟΚ, ενώ πριν από τη Λαμία, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-2 κόντρα στον ΟΦΗ και να πανηγυρίσουν με 3-2 στο φινάλε.

Η γηπεδούχος ΑΕΛ μετά και το πέρας της 11ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ενώ από την άλλη οι κυανέρυθροι είναι στην 11η με 13. Ο Χουάν Φεράντο μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του συμπατριώτη του Χουάν Μουνίθ, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και υπολογίζεται εκ νέου, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να έχει πετύχει τρία τέρματα μέχρι σήμερα σε εννέα παιχνίδια, που έχει συμμετάσχει.

Εκτός με Αρη ο Τσοκάνης

Τις τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Τσοκάνης στην Τρίπολη. Ο «κόφτης» του Βόλου δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 15ης αγωνιστικής, που οι «νεοφώτιστοι» θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη.

Τα εισιτήρια του ΑΕΛ – Βόλος

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Βόλο το Σάββατο. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ το Σάββατο 30/11 και ώρα 17:15.

Πέμπτη 28/11 και Παρασκευή 29/11: 10 το πρωί με 5 το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, οδός Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Σάββατο 30/11: 11 το πρωί και μέχρι το ημίχρονο του αγώνα ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ AEL FC ARENA.

Τιμές:

Ανατολική κερκίδα

Θύρες 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9: 10€ ενηλίκων / 5€ εφήβων (13-18 ετών)

Δυτική κερκίδα

Θύρες 16-17 και 19-20: 30€ (γενική είσοδος)

Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€

Τα παιδιά έως 12 χρόνων θα εισέρχονται δωρεάν στον αγώνα μόνο υπό τη συνοδεία ενηλίκου με εισιτήριο διαρκείας ή ημέρας. Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά. Για την έκδοσή τους απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του».

Σε απολογία Αστέρας και Μπέος

Στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας θα απολογηθούν Αστέρας Τρίπολης και Αχιλλέας Μπέος, για το περιστατικό στο ματς των Αρκάδων με τον ΝΠΣ Βόλος. Ο δήμαρχος Βόλου κλήθηκε διότι εισήλθε στα αποδυτήρια του Βόλου και των διαιτητών, παρ’ ότι δεν είχε τη σχετική διαπίστευση, ούτε το όνομά του αναφερόταν στο φύλλο αγώνα, ενώ ο Αστέρας κλήθηκε διότι έχει την υποχρέωση να διασφαλίζει πως δεν θα εισέρχονται άτομα χωρίς διαπίστευση σε αυτούς τους χώρους. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, για την Πέμπτη, 28-11-2019 και ώρα 14:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 11η αγωνιστική. Αναλυτικά: Α/ ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ– ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ., που έγινε στις 24/11/2019 στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ», αν και ως γηπεδούχος ομάδα ήσασταν υποχρεωμένη να μην επιτρέπετε την είσοδο στα αποδυτήρια προσώπων μη διαπιστευμένων και μη αναγραφόμενων στο φύλλο αγώνα, επιτρέψατε στο Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο να εισέλθει εντός των αποδυτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδας ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. και ακολούθως εντός των αποδυτηρίων των διαιτητών, όπου και παρέμεινε για δύο λεπτά, αν και τούτο απαγορεύεται, καθόσον ο παραπάνω αναφερόμενος ούτε αναγραφόταν στο Φύλλο Αγώνα ούτε τύγχανε διαπιστευμένο άτομο από τη Super League 1 Ελλάδας.»

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2, 3, 4 παρ. 1, 5, 6, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ, και άρθρου 20 παρ. 13 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ Αγωνιστικής Περιόδου 2019-2020» .

Β/ Α. Μπέος (Δήμαρχος Βόλου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθατε εντός των αποδυτηρίων των διαιτητών, αν και τούτο απαγορεύεται» στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Βόλος.

* Επί παραβάσει των άρθρων 2 παρ. 1 περ. γ’ και 12 παρ. 5 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου