ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αφεντικό» στη Μαγνησία ο Θησέας κέρδισε με 3-0 τον Διαγόρα στην Αγριά

αφεντικό-στη-μαγνησία-ο-θησέας-κέρδ-292004

Σε ένα πολύ δυνατό ματς με δυνατές μονομαχίες και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, η ομάδα του Θησέα Αγριάς πήρε πανηγυρικά τους τρείς βαθμούς της νίκης με σκορ 3-0 απέναντι στον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Ρεπορτάζ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΚΑΣ

Οι πράσινοι που πριν λίγο καιρό είχαν επικρατήσει και του ΓΣ Αλμυρού συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, φθάνοντας πλέον τις έξι νίκες σε 10 αγώνες, ενώ από την άλλη η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα γνώρισε την 5η φετινή της ήττα.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και απείλησαν με τον Μπλέντι για πρώτη φορά στο 3’ αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το σουτ να περνά πάνω από τα δοκάρια. Στη συνέχεια και στο 18’ ο πολύπειρος Κυριάκος με κοντινή προβολή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε. Ο Θησέας θέλησε να απαντήσει στις ευκαιρίες κάνοντας το γκολ, όταν στο 21’ ο Μπόρας σέντραρε από δεξιά, ο Βλάχος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για το 1-0.

Ο Μπόρας στο 27’ έπιασε δυνατό σουτ το οποίο απομάκρυνε δύσκολα ο Πρίφτης διατηρώντας το 1-0, ενώ ο Διαγόρας θα μπορούσε στο 41’ να έχει ισοφαρίσει με τον Αλεξίου, αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ.

Ο Θησέας συνέχισε να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ για να αποβάλλει το άγχος και έτσι στο 43’, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Οικονόμου ο Βλάχος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κοτζαθανάσης έπιασε δυνατό σουτ το οποίο όμως και πάλι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη, ενώ δοκάρι είχε και ο Διαγόρας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Ζιάκας έπιασε ανάποδο τακουνάκι που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Ο Θησέας μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52’ η κεφαλιά του Οικονόμου «ξύρισε» το δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στο 75’ ήρθε το 2-0 με τον Ιωαννίδη. Ο επιθετικός του Θησέα μπήκε στη μικρή περιοχή και με δυνατό σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Λάκη Μπακάλη. Το τελικό 3-0 ήρθε με τον Σιώμο, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή με ωραίο πλασέ.
Στο 85’ η ομάδα της Αγριάς θα μπορούσε να είχε πετύχει και τέταρτο τέρμα όμως το πλασέ του εξαιρετικού για ακόμη μια φορά Πέτση πέρασε λίγο άουτ.

ΘΗΣΕΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 3-0

Σκόρερ: 21’ Μπόρας, 75’ Ιωαννίδης, 80’ Σιώμος
ΘΗΣΕΑΣ:
Ντάριο Βαν Ντε Γουΐχε, Κυρίτσης (32’ λ. τρ. Κοτζαθανάσης), Διαμαντόπουλος, Ιακωβίδης, Ερρίκος Βαν Ντε Γουΐχε, Χατζησταμάτης, Μπόρας, Οικονόμου (89’ Γαλανόπουλος), Ιωαννίδης (85’ Παναγιώτου), Πέτσης, Βλάχος (77’ Σιώμος)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καλύβας (76’ Τανός), Σπαθής, Λάιος, Δίντσης, Αλεξίου, Σπ. Καραπλιάγκος (35’ Αλαμάνης), Κυριάκος, Μπλέντι, Ζιάκας (61’ Κ. Καραπλιάγκος), Κουβελάς

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου