Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα με Αστέρα στην Τρίπολη για Βόλο

πρώτη-ισοπαλία-στο-πρωτάθλημα-με-αστέ-293057

Σε ένα κακό παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή ο Αστέρας με τον Βόλο έμειναν στο 0-0 παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 57’ λόγω αποβολής του Τασουλή για την 11η αγωνιστική της SuperLeague.

Γρήγορα θα ξεχαστεί η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Βόλο η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα. Οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες καλές φάσεις στον αγώνα με τους φιλοξενούμενους να έχουν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 57’ λόγω αποβολής του Τασουλή, αλλά να μην το εκμεταλλεύονται και έτσι μετά από 11 παιχνίδια, έχουν πλέον 4 νίκες, 6 ήττες και από χθες την πρώτη τους ισοπαλία.

Ο Βόλος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας πιο αμυντικό προσανατολισμό, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει και τις δύο ομάδες χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΒΟΛΟΣ 0-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βαλιέντε, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Τασουλής, Καπίγια, Φερνάντεζ Μπόρχα, Σίτο (79’ Μουνάφο), Ριέρα (60’ Ανχελ), Χαουρέγκι (68’ Μαρκ Φερνάντεθ) Λουΐθ Φερνάντεθ.

ΒΟΛΟΣ: Μελίσσας, Δημόπουλος, Τσίκα, Φεράρι, Ντεντάκης, Μαξ, Τσοκάνης, Μάντζης, Ζοάο (87’ Λύρατζης), Τόρες (90’ Αλλάχ), Γέντρισεκ (45+ Τσαούσης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου