ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιτυχία «κόντρα» στις ατυχίες!

επιτυχία-κόντρα-στις-ατυχίες-294159

Η Νίκη Βόλου θέλει αύριο το πρώτο φετινό διπλό στην Τρίγλια, παρά τις απουσίες

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με στόχο το πρώτο φετινό «διπλό» θα πάει από σήμερα στη Χαλκιδική η Νίκη Βόλου για να αντιμετωπίσει αύριο την Τρίγλια στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Στη Νίκη που έχει επιστρέψει η αισιοδοξία και με τον νέο προπονητή Στάικο Βεργέτη έχει μια ισοπαλία στη Ρόδο και τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι, όλοι κοιτούν μπροστά …άλλα βλέποντας και πέσω βλέπουν λάθη που έγιναν στην προετοιμασία και στο μικρό αριθμητικά ρόστερ με αποτέλεσμα οι πολλές απουσίες να μειώνουν τις λύσεις ενώ το χαμένο βαθμολογικά έδαφος της ομάδας δεν της επέτρεψε ακόμη να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στον βαθμολογικό πίνακα!

Πάντως στη Νίκη γνωρίζουν ότι το αυριανό ματς απέναντι στην ομάδα της Χαλκιδικής, όχι μόνο δεν θα είναι εύκολο, ενώ 1η και 8η Δεκέμβρη η βολιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος με Καβάλα και Βέροια ευελπιστώντας ότι αν λείψουν νέες ατυχίες με νέες επιτυχίες θα ανεβεί αρκετά βαθμολογικά περιμένοντας το Γενάρη για ενίσχυση.

Στο μεταξύ τα τελευταία προβλήματα που καλείται να ξεπεράσει η τεχνική ηγεσία έχουν να κάνουν με τον Απόστολο Τσιώλη και τον Σεμπάστιαν Καμπαγέρο.

Ο Τσιώλης που ήταν πρωταγωνιστής με ένα γκολ και μια ασίστ στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στο βολιώτικο ντέρμπι θα λείψει στο ματς των κυανόλευκων με την Τρίγλια στη Χαλκιδική αφού ένα τράβηγμα που υπέστη στον μηρό στην προπόνηση της Τετάρτης τον ανάγκασε να αποχωρήσει η ιατρική εκτίμηση είναι ότι θα μείνει εκτός για 5 μέρες. Παρ’ όλα αυτά ο Τσιώλης είναι στην αποστολήστην οποία δεν είναι ο Αργεντινός Σεμπάστιαν Καμπαγέρο που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο…το οποίο μάλιστα ώς τώρα του «έδινε» λίγο χρόνο συμμετοχής!

Μόνο θετικό για τον τεχνικό της βολιώτικης ομάδας Στάικο Βεργέτη είναι ότι υπάρχει μια επιστροφή μεσοεπιθετικά καθώς στη διάθεσή του τίθεται ο Γιώργος Ιορδανίδης που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τον Διαγόρα.

Εκτος από τα τελευταία προβλήματα υπάρχουν κι άλλα αφού επίσης εκτός είναι και ο Ισπανός Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, ο οποίος αναρρώνει από το ράγισμα στα πλευρά που «κληρονόμησε» στο ματς της Ρόδου κόντρα στον Διαγόρα, ενώ και σε αυτόν τον αγώνα ως γνωστόν δεν υπολογίζεται ο Σωτήρης Μπαλάφας ο οποίος θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής που «κουβαλά» από το ματς στο Αιγάλεω.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου, η οποία θα ταξιδέψει σήμερα για την Τρίγλια, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό, ομώνυμο Παναθλητικό Ομιλο, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Βοσνιάδης, Σ. Κυριακίδης. Κ. Κυριακίδης, Παγώνης, Μπιτσάκος, Ιορδανίδης, Γκαρσία, Καπός, Κρουθ, Ροχάνο, Λίτσιος, Μασκουνιάν αλλά και ο Τσιώλης που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και θα ακολουθήσει απλώς την αποστολή, ενώ εκτός αυτής είναι ο Καρβούνης που εδώ και μέρες απέχει από τις προπονήσεις και μάλλον αποτελεί παρελθόν…

Ολοι οι διαθέσιμοι πάντως στη Νίκη, μετά τη νίκη στο ντέρμπι… θέλουν και ανοδική βαθμολογικά συνέχεια ξεκινώντας από τη Χαλκιδική όπου η αύριο η ομάδα με σοβαρότητα και πάθος θέλει το πρώτο «διπλό» …κόντρα στις ατυχίες και τις απουσίες και απέναντι στην Τρίγλια μια ομάδα που μετρά δύο συνεχόμενες νίκες μια επί του Ιάλυσου στη Ρόδο και μια επί της Καλαμάτας με τον Βολιώτη Ιάσονα Παπαδημητρίου να σκοράρει και στα δυο ματς!

Δηλώσεις Βεργέτη – Γκαρσία

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Στάικος Βεργέτης και ο ποδοσφαιριστής της Λούκας Γκαρσία μίλησαν στο nikifc.gr για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθλητικό Ομιλο Τρίγλιας, το μεσημέρι του Κυριακής (24/11, 15:00), στο Δημοτικό Στάδιο Τρίγλιας, για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη «Την περασμένη Τρίτη, που τελείωσε η ανάλυση του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, τελείωσε κι αυτό το παιχνίδι για εμάς, έφυγε από το μυαλό μας. Προετοιμαστήκαμε τις επόμενες μέρες για το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στην Τρίγλια, ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε εικόνα του αντιπάλου κι έχουμε δώσει στους παίκτες μας τον τρόπο που θα τον αντιμετωπίσουμε. Απομένει, το πρωί, μία ακόμα προπόνηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η προετοιμασία μας και το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τη Χαλκιδική. Ο Αποστόλης ο Τσιώλης είναι στην αποστολή, θα έρθει μαζί μας, αλλά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, επιθυμεί να είναι κοντά στους συμπαίκτες του. Ο Ντομίνγκεθ είναι εκτός, το ίδιο και οι Καμπαγέρο, Μπαλάφας. Οφείλουμε κι είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε με τις απουσίες και να βρίσκουμε, κάθε εβδομάδα, τις κατάλληλες λύσεις, για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις δυσκολίες του κάθε αγώνα».

Τα λεγόμενα του Λούκας Γκαρσία: «Αρχικά, ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε το ντέρμπι, μας γέμισε αυτοπεποίθηση. Δουλεύουμε με πολλή ένταση και προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε αυτά που μας ζητεί ο προπονητής μας. Δυστυχώς, είμαστε άτυχοι, αρκετοί συμπαίκτες μου δεν υπολογίζονται για το προσεχές παιχνίδι, λόγω τιμωριών ή τραυματισμών, άλλα όλοι οι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Την Κυριακή θα είναι ένα πολύ σκληρό, δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως, αν αγωνιστούμε με την ίδια δύναμη και συγκέντρωση, όπως την περασμένη Κυριακή, μπορούμε να έχουμε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση και να φέρουμε τους τρεις βαθμούς στον Βόλο».

Εκδρομή στην Τρίγλια από το Blue Club

Εκδρομή στην Τρίγλια για τον αγώνα της Νίκης με την τοπική ομάδα διοργανώνει το Blue Club. Παράλληλα καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που δεν θα ταξιδέψει στη Χαλκιδική να συμπαρασταθεί τόσο στη γυναικεία, όσο και στην αντρική ομάδα μπάσκετ που κοντράρονται με τις αντίστοιχες ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ανακοίνωση: «Μία μάχη πέρασε με επιτυχία. Επόμενος στόχος το διπλό μέσα στη Τρίγλια.

Το BLUE CLUB «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985 – ΘΥΡΑ 3 διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 24/11. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα γραφεία μας κάθε απόγευμα από 18:00-21:00.

Υ.Γ. Επειδή ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, καλούμε όλους τους ΝΙΚΙΩΤΕΣ που θα μείνουν στον Βόλο να βρεθούν στο κλειστό όπου υπάρχει πλούσια δραστηριότητα στο μπάσκετ.

α) Στις 11:00 το πρωί γυναικείο μπάσκετ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ολυμπιακός βόλου.

β) Στις 17:00 το απόγευμα ανδρικό μπάσκετ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ολυμπιακός βόλου.

ΟΠΟΥ ΝΙΚΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ BLUE CLUB «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985 – ΘΥΡΑ 3»».

Τσιμεντερίδης στο Τρίγλια-Νίκη

Την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ανάμεσα στην Τρίγλια και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 15:00, θα διευθύνει ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη.

Ο Τσιμεντερίδης φέτος έχει σφυρίξει δυο ματς χωρίς γκολ το Δόξα Δράμας – Απόλλων Λάρισας 0-0 και το Βέροια – Διαγόρας Ρόδου 0-0, ενώ πέρσι σφύριξε στη Γ΄, 2 ματς του ΓΣΑ κι ένα του Ολυμπιακού Β. το 16-17 έπαιξε και σε 3 ματς της Νίκης (8/5/2016 Πίδνα Κίτρους – Νίκη Βόλου 4-1, 2/10/2016 Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 1-0 και 22/1/2017 Διαγόρας Σεβαστής – Νίκη Βόλου 0-0.

Αύριο θα έχει βοηθούς τους κ.κ. Κοκμοτό και Χατζημανώλη από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Μπουτσίκος από την Ένωση Μακεδονίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου