ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Κυριακή στη Νεάπολη επιστρέφει στις νίκες

την-κυριακή-στη-νεάπολη-επιστρέφει-στ-294171

Ο Ολυμπιακός που αγωνίζεται με τον Ιωνικό για την 9η αγωνιστική της Football League

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στις νίκες έχει ξεκινήσει στον Ολυμπιακό Βόλου και όλοι εμφανίζονται αισιόδοξοι γι’ αυτό, στο αυριανό παιχνίδι που η ομάδα υποδέχεται στο γήπεδο της Νεάπολης τον πρωτοπόρο Ιωνικό… στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Αλλωστε μετά τον αρχικό προβληματισμό από την εμφάνιση που έφερε ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη… στον Ολυμπιακό επέστρεψε η αισιοδοξία και η πίστη ότι η ομάδα θα δείξει και πάλι το καλό της πρόσωπο, γυρίζοντας σελίδα και πλησιάζοντας και πάλι στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ για τους ερυθρόλευκους ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Διαγόρα και Αιγάλεω.

Ο Ολυμπιακός Β. θέλει αύριο να ρίξει τον Ιωνικό από την κορυφή όπως έγινε και με άλλες ομάδες στα ματς με την Ιεράπετρα και στην Καλαμάτα που έδειξε και τη δυναμική του.

Βασικός στόχος είναι να μην επαναληφτούν εμφανίσεις σαν αυτή του περασμένου Σαββάτου και η ομάδα του Ολυμπιακού θέλει να παρουσιαστεί και πάλι δυνατή στο αυριανό παιχνίδι τον Ιωνικό στη Νεάπολη απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League.

Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, καθώς φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας (μαζί με τα Τρίκαλα), και που έχει ξανακερδίσει στη Νεάπολη (τη Νίκη),έχει θετικά αποτελέσματα παλιότερα στον Βόλο με τον Ολυμπιακό ενώ το κυριακάτικο ματς είναι ντέρμπι γοήτρου και για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον Ιωνικό θα στερηθεί και πάλι τον Ιμπάν Ράντι που μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα αυτή την εβδομάδα άρχισε να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος ενώ μπορεί να επιστρέψει έτοιμος ο Θανάσης Δεινόπαπας.

Austrian Boys «Κοιτάμε μπροστά»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Κοιτάμε μπροστά και μόνο… Συνεχίζουμε και αφήνουμε πίσω το ματς, που η ομάδα μας ανέστησε τον πεθαμένο. Την Κυριακή καλούμαστε να κάνουμε… καμίνι το γήπεδο, όπως εμείς ξέρουμε και να δώσουμε ώθηση στους παίκτες μας για τους τρεις βαθμούς. Αντίπαλός μας η «συνοικιακή» ομάδα του Ιωνικού. Ενημερώνουμε, ότι διαθέτουμε εισιτήρια των 7€ στον σύνδεσμο, ο οποίος θα είναι ανοιχτός την ημέρα του αγώνα από τις 12:00».

Ο Γκάμαρης διαιτητής

Τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ιωνικό, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 15:00 στον Βόλο, και στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, θα διευθύνει ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Αθήνα.

Ο Γκάμαρης στις φετινές του διαιτησίες έχει μόνο «διπλά» ενώ «σφύριξε» και τον αγώνα Κυπέλλου Αταλάντη – Ολυμπιακός Βόλου 2-3. Τα άλλα του φετινά ματς ήταν Διαγόρας Ρόδου – Τρίκαλα 1-2 όταν ακόμη στους γηπεδούχους ήταν προπονητής ο Σ. Παπαδόπουλος και το Χανιά – Γιάννινα 0-1 . Πέρσι ο Γκάμαρης διηύθυνε τον αγώνα πρωταθλήματος Φωκικός – Ολυμπιακός Βόλου 1-1 όπου οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 90΄ με πέναλτι του Λώττα.

Την Κυριακή στη Νεάπολη θα έχει πρώτο βοηθό τον Πλάκα από την Ένωση Δυτικής Αττικής και δεύτερη βοηθό την Αθανασοπούλου από τη Μεσσηνία. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Στυλιανός από τα Τρίκαλα.

Σε απολογία

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το παιχνίδι με τη Νίκη, καθώς και ο εκπρόσωπός της Σπύρος Παπακωνσταντίνου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την Πέμπτη 5/12/2019 και ώρα 14.00 την ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου και τον εκπρόσωπο αυτής Παπακωνσταντίνου Σπύρο για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10 παρ 1β και 5ε, 11 παρ 1,2,3 του Πειθαρχικού Κώδικα και 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Νίκη Βόλου, 16/11/2019).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου