ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να ξαναγυρίσουν τα χαμόγελα

να-ξαναγυρίσουν-τα-χαμόγελα-295522

Επιστροφή στις νίκες θέλουν στον Ολυμπιακό που αγωνίζεται την Κυριακή στη Νεάπολη με τον Ιωνικό.

Να ξαναγυρίσουν τα χαμόγελα και οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα έχουν ως στόχο όλοι στον Ολυμπιακό Βόλου που την Κυριακή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League υποδέχεται στο γήπεδο της Νεάπολης τον πρωτοπόρο Ιωνικό…

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής που διέκοψε το σερί τριών νικών, πείραξε, προβλημάτισε, έδωσε μαθήματα, αλλά και πείσμωσε τους «ερυθρόλευκους» που θέλουν να δείξουν ότι η ομάδα θέλει και μπορεί με το καλό της πρόσωπο- που φάνηκε στα προηγούμενα ματς- να φτάσουν στη νίκη και πιο κοντά στην κορυφή καθώς κερδίζοντας τον Ιωνικό μειώνουν τις αποστάσεις…

Ο Ολυμπιακός Β. θέλει να ρίξει τον Ιωνικό από την κορυφή όπως έγινε και με άλλες ομάδες στα ματς με την Ιεράπετρα και στην Καλαμάτα που έδειξε και τη δυναμική του.

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου θα πρέπει να βγάλουν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κάνουν το χρέος τους, να πάρουν τη νίκη, σταματώντας το σερί των τεσσάρων νικών που έχει να επιδείξει στο πρωτάθλημα ο Ιωνικός ο οποίος κι αυτός δεν είχε καλό ξεκίνημα.

Ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ιωνικό θα στερηθεί και πάλι τον Ιμπάν Ράντι που μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα αυτή την εβδομάδα άρχισε να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος ενώ μπορεί να επιστρέψει έτοιμος ο Θανάσης Δεινόπαπας.

Θυμίζουμε πως ο Αντώνης Τσιάρας που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων «δηλώθηκε» να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 11ης αγωνιστικής με την Τρίγλια.

Έτσι με μόνη σκέψη την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής στη Νεάπολη με τον Ιωνικό και όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ στόχος είναι η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, ενώ γίνεται και αναφορά στην προϊστορία με τον Ιωνικό: «Να επιστρέψουν στις καλές τους εμφανίσεις καλούνται οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου με αφετηρία το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό. Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βγάλουν όλο τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό και να επιστρέψουν στις νίκες για να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας ανακόπτοντας παράλληλα και το νικηφόρο σερί του Ιωνικού στο πρωτάθλημα της Football League. Τις προηγούμενες ημέρες ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στους παίκτες του και ανέλυσε τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τη Νίκη ζητώντας από όλους, μεταξύ άλλων, να αφήσουν πίσω το άσχημο αποτέλεσμα και με πολλή δουλειά να επιστρέψουν δυνατοί στον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να αντιμετωπίσει την Κυριακή την πιο φορμαρισμένη ομάδα, αυτή την στιγμή, του πρωταθλήματος καθώς ο Ιωνικός έχει κάνει το 4 στα 4 στα τελευταία παιχνίδια και οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι εκείνοι που την Κυριακή θα βάλουν «στοπ» στις νίκες του φτάνοντάς τον στον έναν βαθμό στη βαθμολογία που αυτή τη στιγμή είναι πρώτος.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος την Κυριακή θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες εκτός του Ιμπάν Ράντι, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επανέλθει κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας. Ο Φίλιππος Σκοπελίτης, που στον αγώνα με τη Νίκη αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο θα είναι ακόμα πιο έτοιμος σε αυτό το παιχνίδι, ενώ ο Θανάσης Δεινόπαπας πλέον γυμνάζεται κανονικά και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην 18αδα για τον αγώνα με τον Ιωνικό» ανάφερε η ΠΑΕ μέσω του olympiakosvolou.com που παραθέτει και την προϊστορία: «Εννιά φορές έχουν βρεθεί στον Βόλο οι δύο ομάδες με τα περισσότερα παιχνίδια να είναι στην Β’ Εθνική, ένα παιχνίδι την περίοδο 1988-1989 στην Α’ Εθνική και ένα παιχνίδι Κυπέλλου την περίοδο 1998-1999. Την Κυριακή θα είναι η δέκατη φορά που οι δύο ομάδες βρίσκονται αντίπαλες στον Βόλο.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

86-1987 Oλυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 1-1

87-1988 Oλυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 2-0

88-1989 Oλυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 2-1 (Α’ Εθνική)

91-1992 Oλυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 1-0

93-1994 Oλυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 1-3

98-1999 Oλυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 1-1 (Κύπελλο)

09/04/08 Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 0-1

05/10/08 Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 1-1

25/10/09 Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 2-1».

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν και πάλι τις δυσκολίες του αγώνα όπως και ότι στο πρωτάθλημα υπάρχει πολύς δρόμος και θέλουν να επιστρέψουν στις νικηφόρες εμφανίσεις και να βρεθούν και πάλι στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ για τους ερυθρόλευκους ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Διαγόρα και Αιγάλεω. Πάντως τώρα αυτό που σκέφτονται όλοι στον Ολυμπιακό είναι το ματς με τον Ιωνικό…

Austrian Boys: «Γήπεδο… καμίνι με Ιωνικό»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Κοιτάμε μπροστά και μόνο… Συνεχίζουμε και αφήνουμε πίσω το ματς, που η ομάδα μας ανέστησε τον πεθαμένο. Την προσεχή Κυριακή καλούμαστε να κάνουμε… καμίνι το γήπεδο, όπως εμείς ξέρουμε και να δώσουμε ώθηση στους παίκτες μας για τους τρεις βαθμούς. Αντίπαλός μας η «συνοικιακή» ομάδα του Ιωνικού. Ενημερώνουμε, ότι διαθέτουμε εισιτήρια των 7€ στον σύνδεσμο, ο οποίος θα είναι ανοιχτός σήμερα Παρασκευή 19:00-21:00, καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 12:00.

ΥΓ1 : Για να βγείτε από τη γειτονιά σας και τις τρύπες σας το κάνετε μόνο με «συνοδεία»…

ΥΓ2: Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς…».

Ο Γκάμαρης διαιτητής

Τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ιωνικό, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 15:00 στον Βόλο, και στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, θα διευθύνει ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Αθήνα.

Ο Γκάμαρης στις φετινές του διαιτησίες έχει μόνο «διπλά» ενώ «σφύριξε» και τον αγώνα Κυπέλλου Αταλάντη – Ολυμπιακός Βόλου 2-3. Τα άλλα του φετινά ματς ήταν Διαγόρας Ρόδου – Τρίκαλα 1-2 όταν ακόμη στους γηπεδούχους ήταν προπονητής ο Σ. Παπαδόπουλος και το Χανιά – Γιάννινα 0-1 . Πέρσι ο Γκάμαρης διηύθυνε τον αγώνα πρωταθλήματος Φωκικός – Ολυμπιακός Βόλου 1-1 όπου οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 90΄ με πέναλτι του Λώττα.

Την Κυριακή στη Νεάπολη θα έχει πρώτο βοηθό τον Πλάκα από την Ένωση Δυτικής Αττικής και δεύτερη βοηθό την Αθανασοπούλου από τη Μεσσηνία. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Στυλιανός από τα Τρίκαλα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου