ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στα μπλε ο Αναστασίου

στα-μπλε-ο-αναστασίου-420902
Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την απόκτηση του Απόστολου Αναστασίου ανακοίνωσε χθες και επίσημα η ομάδα της Νίκης Βόλου η οποία έκλεισε θετικά το θέμα του 21χρονου επιθετικού που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου. Σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στη Βέροια στο Παντελής Μαγουλάς σε φιλικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ.

Με την απόκτηση του Αναστασίου οι κυανόλευκοι ενισχύουν σε σημαντικό βαθμό την επιθετική τους γραμμή και ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο αλλά και τον ανταγωνισμό στην επίθεση, όπου βρίσκονται επίσης ως πρώτες λύσεις οι Γιάννης Λουκίνας και Γιώργος Πουλάκος.
Οι κυανόλευκοι σήμερα στις 4.30 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς καλούνται να δώσουν ακόμη ένα δυνατό τεστ κόντρα σε ομάδα της Football League, αντιμετωπίζοντας μετά τον Πιερικό την ομάδα της Βέροιας.
Στο σημερινό φιλικό αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Περικλής Μπουσινάκης ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον ΓΣ Αλμυρού και μέχρι τη περασμένη Δευτέρα, οπότε και επέστρεψε στις προπονήσεις, ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή ώστε να υποχωρήσει το αιμάτωμα από τον δεξιό αστράγαλο.
Η ανακοίνωση Αναστασίου
Η κυανόλευκη ΠΑΕ προχώρησε χθες στην ανακοίνωση της απόκτησης του Αναστασίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις και του νέου αποκτήματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι δηλώσεις Αναστασίου: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Απόστολου Αναστασίου από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο 21χρονος επιθετικός υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας και στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους της Νίκης, κατάλαβα ότι με ήθελαν πολύ στην ομάδα και γι αυτό ήρθα. Είχα προτάσεις κι από άλλες ομάδες, αλλά η Νίκη με κέρδισε και χαίρομαι που ανήκω στην μεγάλη αυτή οικογένεια». Ο Αναστασίου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μακεδονικού από το καλοκαίρι του 2009 ως και το Γενάρη του 2011 πριν πάρει μεταγραφή για τον Βόλο και την ομάδα του Ολυμπιακού. Με τα πράσινα του Μακεδονικού αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια, έχοντας μάλιστα και 5 τέρματα, ενώ είχε βρει δίχτυα και απέναντι στη Νίκη Βόλου στο περσινό 3-2 στο Παντελής Μαγουλάς, ενώ με τους ερυθρόλευκους δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος ή κυπέλλου. Από εκεί και πέρα επαφές έχουν γίνει με ακόμη ένα ερυθρόλευκο που είναι ο τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης, ωστόσο η περίπτωσή του δεν έχει προχωρήσει ακόμη.
Τη Δευτέρα η μήνυση
Τη Δευτέρα θα γίνει η μήνυση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου σε βάρος του blog που αναφέρθηκε κατά του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Γιώργο Καρεκλίδη. Η κυανόλευκη ΠΑΕ έχει αναθέσει την υπόθεση στους δικηγόρους Κώστα Μπάϊμπα και Δημήτρη Καραγιάννη μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. να προασπιστεί τα συμφέροντά της. Η μήνυση αναμένονταν να κατατεθεί χθες κατά αγνώστων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, ωστόσο τελικά αυτό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.
Στις 17 Οκτωβρίου η Γ.Σ.
Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου όπως ανακοίνωσαν οι κυανόλευκοι. Η έκτακτη Γ.Σ. ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα, ωστόσο με αφορμή τις εξελίξεις που αναμένονται και το γεγονός ότι η Νίκη διεκδικεί την άνοδο στη Β’ Εθνική οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν η Γ.Σ. να διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου κάνει γνωστό ότι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 10/10 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του «Μεταξουργείου», θα πραγματοποιηθεί στις 17/10 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου