Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Από την Τρίπολη ξεκινούν τα δύσκολα

από-την-τρίπολη-ξεκινούν-τα-δύσκολα-296330

Για τον ΝΠΣ Βόλος που βλέπει το ματς με τον Αστέρα και μετά τα υπόλοιπα…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην τελική ευθεία είναι η προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος για την επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Super League 1 και για το ματς της Κυριακής (5.15) 24 Νοεμβρίου στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Ο ΝΠΣ Βόλος θέλει και μπορεί θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη καθώς έχει μπροστά του πιο δύσκολα και στις 6 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του χρόνου καλείται να αντιμετωπίσει τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ωστόσο, εκτός από τα δύο αυτά δύσκολα ματς, οι «κυανέρυθροι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης και τη Λάρισα για τον α΄ γύρο, αλλά και τον Αρη στο Χαριλάου για τον γύρο, ενώ ενδιάμεσα θα φιλοξενήσουν τον Πανιώνιο στο Πανθεσσαλικό όπου θα έχουν και ματς κυπέλλου.

Ενώ στην ΠΑΕ Βόλος όλοι κοιτούν μπροστά αλλά πρώτα απ όλα το κυριακάτικο ματς και αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας έως το τέλος του 2019 έχει ως εξής:

11η αγωνιστική: Κυριακή (24/11) – Αστέρας Τρίπολης – ΝΠΣ Βόλος (17.15)

12η αγωνιστική: Κυριακή (1/12) – Λάρισα – ΝΠΣ Βόλος (17.15)

Ρεβάνς κυπέλλου: Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου: ΝΠΣ Βόλος – Πανσερραϊκός (17.15)

13η αγωνιστική: Κυριακή (8/12) –ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός (19.30)

14η αγωνιστική: Κυριακή (15/12) – ΝΠΣ Βόλος – Πανιώνιος (17.15)

15η αγωνιστική: Πέμπτη (19/12) – Άρης – ΝΠΣ Βόλος (17.15)

και 16η αγωνιστική: Κυριακή (22/12) – ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (17.15)

Στην ΠΑΕ Βόλος και σε όλες τις ομάδες γνωρίζουν πλέον ότι ρlayouts θα διεξαχθούν σε επτά (7) αγωνιστικές ημέρες ήτοι σε ένα μοναδικό γύρο κατά τον οποίο όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν έναντι όλων των άλλων, βάσει κλήρωσης και γι αυτό επιθυμούν την καλύτερη θέση και περισσότερους βαθμούς.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 7, 8, 9 και 10 της κανονικής περιόδου θα αγωνιστούν σε τέσσερεις εντός έδρας και τρεις εκτός έδρας αγώνες στα ρlayouts ενώ οι λοιπές ομάδες θα αγωνιστούν σε τρεις εντός έδρας αγώνες και τέσσερεις εκτός έδρας αγώνες στα ρlayouts, βάσει κλήρωσης.

Οι θέσεις 7 έως 14 θα προσδιορίζονται από το σύνολο των βαθμών που οι ομάδες που συμμετείχαν στα ρlayouts κατέλαβαν σωρευτικά κατά την κανονική περίοδο και τα ρlayouts αθροιστικά.

Ως τώρα ο Βόλος ΝΠΣ είναι η μοναδική ομάδα στη Σουπερλίγκα που δεν έχει ισοπαλία, ωστόσο, μετά τον Παναιτωλικό είναι η ομάδα με τις περισσότερες ήττες, όσες έχουν και οι Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης, έχει πετύχει 12 γκολ ενώ από την άλλη πλευρά έχει δεχθεί 20 γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Μετά από διακοπή το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ επαναρχίζει με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής και ο ΝΠΣ Βόλος προερχόμενος από νίκη επί του Παναιτωλικού θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Αστέρα, στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι «κυανέρυθροι» εκτός έδρας.

Ο Χουάν Φεράντο έχει δουλέψει προκειμένου ή ομάδα να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη, από μια ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς και η οποία βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, με 10 πόντους σε 10 παιχνίδια. Οι Αρκάδες στο τελευταίο παιχνίδι, πριν τη διακοπή, είχαν αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Στο εν λόγω παιχνίδι ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χουάν Μουνίθ. Ο Ισπανός μέσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ο Τσαγκαράκης στην Τρίπολη

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την Ενωση Χανίων ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Βόλος ΝΠΣ, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 24/11, στις 17:15. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Βασιλόπουλος από την ΕΠΣ Εβρου και δεύτερος ο Μαυρουδής από το Ηράκλειο. 4ος ορίστηκε ο Μαλούτας από την Ημαθία και στο VAR θα είναι ο Μανούχος από την Αργολίδα.

Ο Τσαγκαράκης ήταν και πέρσι διαιτητής σε παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλου και συγκεκριμένα τον αγώνα Σπάρτη – Βόλος 1-3.

Απρόοπτο με Βλάχο στον Αστέρα

Χωρίς τον Βαλεντίνο Βλάχο θα αγωνιστεί ο Αστέρα Τρίπολης στον προσεχή αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο δεξιός μπακ των Αρκάδων υπέστη διάστρεμμα, το οποίο εκτιμάται πως θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να προλάβει να παίξει απέναντι στους Βολιώτες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου