ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλει και μπορεί …συνέχεια

θέλει-και-μπορεί-συνέχεια-297906

Η Νίκη Βόλου μετά το ντέρμπι θέλει κι άλλες νίκες

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να δώσει συνέχεια και μεγαλύτερη αξία της νίκης της στο ντέρμπι με νέες νίκες θέλει και μπορεί η Νίκη Βόλου που με καλύτερη ψυχολογία πλέον την Κυριακή 24/11 θα αγωνιστεί στη Χαλκιδική με την Τρίγλια, ενώ 1η και 8η Δεκέμβρη θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος με Καβάλα και Βέροια ευελπιστώντας ότι με επιτυχίες θα ανεβεί αρκετά βαθμολογικά.

Η Νίκη με τον νέο προπονητή Στάικο Βεργέτη έχει μια ισοπαλία στη Ρόδο και τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι, αλλά το χαμένο έδαφος πριν δεν της επέτρεψε ακόμη να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στον βαθμολογικό πίνακα!

Πάντως όπως φαίνεται ο Σ. Βεργέτης στο λίγο διάστημα έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά προς το καλύτερο στην ομάδα και όλοι έχουν καταλάβει ότι οι συνεχόμενες νίκες μπορεί να την ανεβάσουν σε ψηλότερα επίπεδα.

Αρχικά η Νίκη θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Τρίγλια μια ομάδα που μετρά δύο συνεχόμενες νίκες μια επί του Ιάλυσου στη Ρόδο και μια επί της Καλαμάτας με τον Βολιώτη Ιάσονα Παπαδημητρίου να σκόραρει και στα δυο ματς!

Για το ματς της Κυριακής ο προπονητής Στάικος Βεργέτης βλέπει να επιστρέφει ο Ιορδανίδης, είδε σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας χθες τον Καμπαγέρο, περιμένει και τον Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, ενώ θα απουσιάσει και πάλι ο τιμωρημένος Μπαλάφας.

Ανακοίνωση Ο.Φ. Νίκης

Συγχαρητήρια σε όλους στην οικογένεια της Νίκης απευθύνει με ανακοίνωσή της η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου μετά τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι τονίζοντας και ότι οι δικαιολογίες του αντιπάλου συσπειρώνουν και δυναμώνουν τη μεγάλη ιδέα της Νίκης…

Η ανακοίνωση: «Πρώτα πρώτα να δώσουμε συγχαρητήρια και εύσημα σε όλους για την πραγματικά μεγάλη νίκη της ομάδας μας, για πολλούς και διαφόρους λόγους…

Στους ποδοσφαιριστές μας που με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν αντίπαλο, στο προπονητικό τιμ για την αναμόρφωση της ομάδας στολίδι και φυσικά στη διοίκηση που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και δικαιώθηκε αλλά και στον υπέροχο κόσμο της που για μια ακόμη φορά ήταν δίπλα της όπως κάνει τόσα χρόνια.

Ερχόμαστε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου στο ότι έχετε την μεγαλύτερη ομάδα στην πόλη. Πρέπει να είστε πολύ αφελείς ή προσπαθείτε να μπαλώσετε τη γύμνια σας με τέτοιες εμφανίσεις να χάνετε από «επαρχιακή ομάδα». Τα 39 χρόνια δεν λένε τίποτα; Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε… Δεν μπορέσατε και δεν μπορείτε να διανοηθείτε το μεγαλείο αυτής της ομάδας που σε λίγα χρόνια κλείνει 100 χρόνια λειτουργίας ανόθευτη (χωρίς τσιρότα) χωρίς να έχουμε στις πλάτες μας τόσες συγχωνεύσεις και να προσπαθείτε να έχετε το πάνω χέρι.

Οσο κι αν προσπαθείτε να πείσετε ότι είστε η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας συσπειρώνετε και να μας δυναμώνετε γύρω από αυτή την μεγάλη ιδέα που λέγεται ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

ΥΓ .Οσο για τα κοτόπουλα με μπλε περιτύλιγμα, επέστρεψαν γιατί υπήρχε λάθος στον Ταχ. Κώδικα…

Για τη Λέσχη Ο.Φ. Νίκης ο πρόεδρος Παναγιώτης Αθανασίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου