Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για επιτυχία στην Τρίπολη ο ΝΠΣ Βόλος

για-επιτυχία-στην-τρίπολη-ο-νπσ-βόλος-297930

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου για την 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 1

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για μια ακόμη επιτυχία αυτή τη φορά εκτός έδρας ετοιμάζεται ο ΝΠΣ Βόλος που σκέπτεται ήδη το επόμενο ματς για το πρωτάθλημα της Super League 1 την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Τρίπολη με τον Αστέρα για την 11η αγωνιστική.

Ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είναι ο αντίπαλός του ο Χουάν Φεράντο δεν θα έχει στα πλάνα του τον Χουάν Μουνίθ. Ο Ισπανός μέσος έφτασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο τελευταίο παιχνίδι που ήταν νικηφόρο με τον Παναιτωλικό και «δηλώθηκε» να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από τη σημαντική νίκη επί των Αγρινιωτών και θα προσπαθήσουν στον αγώνα της 24ης Νοεμβρίου στο «Θ. Κολοκοτρώνης» να διατηρηθούν σε τροχιά επιτυχιών χωρίς και τον Κώστα Ηλιόπουλο που έλυσε προχθές το συμβόλαιό του με τη βολιώτικη ΠΑΕ.

Στον ΝΠΣ Βόλος γύρισαν και οι διεθνείς με την Ελπίδων Διαμαντής, Τσαούσης και Μπαλογιάννης με τον τελευταίο να έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στη Σκωτία που πάντως δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς.

Στην ΠΑΕ Βόλος επικρατεί ικανοποίηση από τη νίκη στο τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό και θεωρούν ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια στην 11η αγωνιστική, ενώ τον Δεκέμβριο κλείνοντας και τον α΄ γύρο θα παίξει άλλα δύο σημαντικά παιχνίδια κλείνοντας και τον α΄ γύρο αρχικά (1/12) στη Λάρισα και θα περιμένει στο Πανθεσσαλικό (8/12) τον Παναθηναϊκό.

Υποψήφιος ο Χουάν Μουνίθ

Ανοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του NIVEA MEN Player of the Month για τον Αύγουστο (1η & 2η αγωνιστική). Ανάμεσα στους 7 υποψήφιους βρίσκεται ο Χουάν Μουνίθ της ομάδας του Βόλου.

Η ψηφοφορία του NIVEA MEN Player of the Month γίνεται στο vote.slgr.gr και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 16:00.

Οι υποψήφιοι NIVEA MEN Player of the Month του Αυγούστου είναι οι ακόλουθοι:

1/ Γιούσεφ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός)

2/ Αριστοτέλης Καρασαλίδης (Ξάνθη)

3/ Δημήτρης Μάνος (ΟΦΗ)

4/ Χουάν Μουνίθ (Βόλος)

5/ Νέλσον Ολιβέιρα (ΑΕΚ)

6/ Λάζαρ Ρόμανιτς (Λαμία)

7/ Κάρολ Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)

Ανακοίνωση για τους μετόχους

Ενημέρωση για όσους διαθέτουν ονομαστικές μετοχές εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος μέσω ανακοίνωσής της. Στην ανακοίνωση της βολιώτικης ομάδας γίνεται γνωστός ο τρόπος παραλαβής των μετοχών. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους μετόχους της που δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις ονομαστικές τους μετοχές, ότι μπορούν να τις παραλάβουν καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ωρες λειτουργίας γραφείων καθημερινά 09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00 και Σάββατο 9.00 – 14.00».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου