Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τελική ευθεία για Τρίπολη ο ΝΠΣ Βόλος

τελική-ευθεία-για-τρίπολη-ο-νπσ-βόλος-299568

Ενώ χθες λύθηκε η συνεργασία με τον Κώστα Ηλιόπουλο

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος για το επόμενο ματς για το πρωτάθλημα της Super League 1 την ερχόμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Τρίπολη με τον Αστέρα κι ενώ από χθες έχει έναν παίκτη λιγότερο στο ρόστερ με τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Ηλιόπουλο.

Από χθες παρελθόν αποτελεί ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και η διοίκηση το αποδέχθηκε. Ο Ηλιόπουλος αποχαιρετά την ομάδα έπειτα από 2,5 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο, έπειτα από επιθυμία του ίδιου για προσωπικούς λόγους, την οποία και αποδέχθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ εκτιμώντας την προσφορά του στην ομάδα.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο για όσα πρόσφερε στην ομάδα στα δυόμιση χρόνια που ήταν μέλος της και του εύχεται ό,τι καλύτερο τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στην επαγγελματική του καριέρα».

Ο Κώστας Ηλιόπουλος βρισκόταν από την πρώτη χρονιά στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλος με την οποία και πανηγύρισε δύο ανόδους.

Ο Κώστας Ηλιόπουλος πριν έρθει στο Βόλο αγωνιζόταν στη Σπάρτη ενώ έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Ηλιούπολη και Βύζαντα Μεγάρων.

Την πρώτη περίοδο 2017-2018 ο Ηλιόπουλος με τον Βόλος ΝΠΣ σε 26 συμμετοχές πέτυχε 8 γκολ, το 18-19 σε 27 ματς είχε 9 γκολ, ενώ φέτος είχε 3 συμμετοχές ως αλλαγή που ήταν και οι μοναδικές του στη Σουπερλίγκα. Εχει παίξει 156 αγώνες Β΄ Εθνικής (28 γκολ), 113 Γ΄(32 γκολ)και 19 κύπελλο (5 γκολ).

Ο Ηλιόπουλος είναι ο 2ος παίκτης του ΝΠΣ Βόλος από το αρχικό φετινό ρόστερ που αποχωρεί καθώς αρκετά νωρίς (5/9) είχε αποχωρήσει ο Αργεντινός Μπρίαν Σαρμιέντο που έπαιξε μόλις 8 λεπτά στο πρώτο ματς (25/8) Πανιώνιος – Βόλος ΝΠΣ 1-2.

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο προπονητής Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του συμπατριώτη του Χουάν Μουνίθ. Ο Ισπανός μέσος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο οποίο σημείωσε το πρώτο γκολ του Βόλου και είχε συμμετοχή στα άλλα δύο, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Φεράντο αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί.

Στην ΠΑΕ Βόλος επικρατεί ικανοποίηση από τη νίκη στο τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό και θεωρούν ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια στην 11η αγωνιστική, ενώ τον Δεκέμβριο κλείνοντας και τον α΄ γύρο θα παίξει άλλα δύο σημαντικά παιχνίδια τον Δεκέμβριο κλείνοντας και τον α΄ γύρο αρχικά (1/12) στη Λάρισα και θα περιμένει στο Πανθεσσαλικό (8/12) τον Παναθηναϊκό.

Ρώτησε για Τόρες ο Ολυμπιακός Π.

Ο Χοακίν Τόρες είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει φέτος στον Βόλο και γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα, τραβώντας τα βλέμματα αρκετών ομάδων.

Ανάμεσά τους είναι τώρα και ο Ολυμπιακός Π., ο οποίος, μάλιστα, φέρεται να έχει προχωρήσει κάπως το θέμα. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως αναφέρουν πληροφορίες έχουν ήδη ρωτήσει στην Αργεντινή, αφού ο 22χρονος εξτρέμ αγωνίζεται δανεικός από τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Στον Πειραιά αρέσει πολύ και μένει να φανεί αν θα γίνει επίσημη προσέγγιση.

Ανακοίνωση για τους μετόχους

Ενημέρωση για όσους διαθέτουν ονομαστικές μετοχές εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος μέσω ανακοίνωσής της. Στην ανακοίνωση της βολιώτικης ομάδας γίνεται γνωστός ο τρόπος παραλαβής των μετοχών. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους μετόχους της που δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις ονομαστικές τους μετοχές, ότι μπορούν να τις παραλάβουν καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ωρες λειτουργίας γραφείων καθημερινά 09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00 και Σάββατο 9.00 – 14.00».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου