ΤΟΠΙΚΟ

Ντέρμπι όλων των κατηγοριών

ντέρμπι-όλων-των-κατηγοριών-304166

Ντέρμπι σε όλες τις κατηγορίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ε.Π.Σ.Θ. το Σαββατοκύριακο με αυτό της Α’ Κατηγορίας Ρήγα-Σαρακηνού στο Βελεστίνο να ξεχωρίζει όπως και αυτό της Γ’ στα Κανάλια.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το Σάββατο στην Α΄ΕΠΣΘ η Αγία Άννα θα υποδεχτεί την Ακρόπολη, ενώ ο Αίαντας που για δυο συνεχόμενες αγωνιστικές «έσπαγε» αήττητα θα αγωνιστεί στην Αγία Παρασκευή και την Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος που γνώρισε στην 6η αγωνιστική την πρώτη του ήττα χάνοντας στη Σούρπη θα υποδεχθεί τον Σαρακηνό που έχει το απόλυτο 6 στα 6 και τη διαφορά από τον δεύτερο στους 3 βαθμούς.

Επίσης στην 7η αγωνιστική στην Α΄ΕΠΣΘ ξεχωρίζει και το ματς Πύρασος-Ιάσων Α.Μ. με τις δυο ομάδες να μην έχουν ώς τώρα νίκη, ενώ στη Β΄ Κατηγορία οι αήττητοι Μυρμιδόνες Πλατάνου θα υποδεχθούν τη Μακρινίτσα που την περασμένη αγωνιστική «έσπασε» το αήττητο του Πανιωνίου και το επίσης αήττητο Αθλ. Κολέγιο Νίκης θα υποδεχθεί τη Σκόπελο που την περασμένη Κυριακή είχε την πρώτη ήττα και έπεσε από την κορυφή…

Ιδιαίτερης σημασίας είναι τα ματς Ελευθεριακός- Άνθιμος Γαζής και Πηλέας -Λεχώνια, καθώς παίζουν μεταξύ τους οι 4 ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν νίκη, ενώ στη Γ΄ Κατηγορία ο Απόλλων Καναλίων και ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου έχοντας το απόλυτο και μοιράζονται την πρωτοπορία παίζουν την Κυριακή το ντέρμπι κορυφής ενώ ο Αχιλλέας και η ΑΕΔ που είναι χωρίς νίκη παίζουν εκτός έδρας… Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣΘ έχει ως εξής:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΘ -7η αγωνιστική

Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Γηπ. Olimpico (3 μ.μ.): Αγία Άννα-Ακρόπολη Σέσκλου

Γηπ. Αγχιάλου (3 μ.μ.): Πύρασος-Ιάσων Α.Μ.

Γηπ. Αγ. Παρασκευής (3 μ.μ.): Αγία Παρασκευή-Αίας Σούρπης

Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Γηπ. Διμηνίου (11 π.μ): Δάφνη-Δήμητρα

Γηπ. Γατζέας (11 π.μ): Α.Ε. 2002-Σκιάθος

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ (11 π.μ): Τοξότης-Πρωτεσίλαος

Γηπ. Βελεστίνου (3 μ.μ.): Ρήγας Φεραίος -Σαρακηνός

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΘ-6η αγωνιστική

Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Γηπ. Ριζομύλου (3 μ.μ.): Αστέρας Ριζ.-Μαγνησιακός

Γηπ. «Βασδέκειο» (6 μ.μ.): Ελευθεριακός-Άνθιμος Γαζής

Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Γηπ. ΕΤΒΑ (11 π.μ.): Πηλέας-Ένωση Λεχωνίων/Νηλέα

Γηπ. «Βασδέκειο»(11 π.μ.): Α.Κ. Νίκης-Σκόπελος

Γηπ. Αγχιάλου (11 π.μ.): Αγχίαλος-Πανιώνιος

Γηπ. Πλατάνου (3 μ.μ.): Μυρμιδόνες-Μακρινίτσα

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΘ-5η αγωνιστική

Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Γηπ. Ευξεινούπολης (3 μ.μ.): Άθλος-Α.Ε. Διμηνίου

Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Γηπ. «Βασδέκειο»(3 μ.μ.): Ν. Μαγνησιακός-Αχιλλέας

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ (3 μ.μ.): Δημητριάς-ΑΠΟΒ

Γηπ. Καναλίων (3 μ.μ.): Απόλλων Καν.-Κένταυρος Ν.Π.

Ρεπό: Ερμής

Νέα σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας και η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνει τη λειτουργία νέας σχολής διαιτησίας ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποψηφίων διαιτητών θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Ένωσης (Λαχανά 38 – Παλαιά, τηλ. 24210 27147) μέχρι και τις 18/12. Οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές θα πρέπει να είναι ηλικίας 16 έως 35 ετών, να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Γυμνασίου και να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Τίτλους σπουδών

Αντίγραφο ποινικού μητρώου

Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας

Ιατρικές γνωματεύσεις (καρδιολόγος & οφθαλμίατρος)

Σχετική αίτηση

Παράβολο

Για τους αλλοδαπούς επιπρόσθετα απαιτούνται νόμιμα επικυρωμένες φωτοτυπίες άδειας παραμονής και διαβατηρίου. Η τοποθεσία διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι η αίθουσα επιμορφωτικών συγκεντρώσεων της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Λαχανά 38 – Παλαιά). Υπεύθυνος της σχολής διαιτησίας είναι ο εκπαιδευτής Σακαρίκος Θώμας (τηλ. 6983516941).

7/12 το πρωτάθλημα Κ-12 και Κ-14

Στις 7 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν φέτος τα πρωταθλήματα για τις μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας με τη νέα μορφή και θα αφορούν τις ομάδες Κ-12 και Κ-14.

Οι μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας είναι στον 4ο όμιλο μαζί με τις αντίστοιχες ομάδες των ΕΠΣ Καρδίτσας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Βοιωτίας και την Τρίτη 19/11 στα γραφεία της ΕΠΟ θα γίνει η κλήρωση για τον καθορισμό του αγωνιστικού προγράμματος των πανελλήνιων πρωταθλημάτων Κ-12 και Κ-14.

Στο πρωτάθλημα Κ-12 δικαίωμα συμμέτοχης έχουν ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 1/1/2008 έως και 31/12/2009 και στο πρωτάθλημα Κ-14 συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 1/1/2006 έως και 31/12/2007.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου