ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανοιχτή για τον κόσμο η προπόνηση της Νίκης

ανοιχτή-για-τον-κόσμο-η-προπόνηση-της-ν-304938

Την τελευταία της προπόνηση πριν από τον αγώνα του Σαββάτου θα πραγματοποιήσει αύριο στις 11 π.μ. η Νίκη Βόλου, με την κυανόλευκη ΠΑΕ να αποφασίζει να αφήσει ανοικτές τις πόρτες στο γήπεδο της Νεάπολης προκειμένου να την παρακολουθήσουν και οι φίλαθλοι της ομάδας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι μετά από το εκτός έδρας παιχνίδι στη Ρόδο και την ισοπαλία με τον Διαγόρα, επιστρέφουν στη Νεάπολη το Σάββατο, όπου ως γηπεδούχοι θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε για να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών της να πραγματοποιήσει ανοικτή προπόνηση αύριο στις 11 π.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου οι κυανόλευκοι θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση – χαλάρωμα.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε και χθες, με τον Στάικο Βεργέτη να μην έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, ενώ ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, δίχως όμως να υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο σαββατιάτικο ντέρμπι. Εκτός θα είναι τιμωρημένοι Σωτήρης Μπαλάφας και Γιώργος Ιορδανίδης, με τον πρώτο να εκτίει την 3η αγωνιστική της ποινής του και τον δεύτερο να μένει εκτός μετά την κόκκινη που πήρε στη Ρόδο. Αντίθετα επιστρέφει και πάλι ο Λούκας Γκαρσία.

Τα εισιτήρια του ντέρμπι

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει πως η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Επίσης, λόγω του περιορισμένου αριθμού διάθεσης εισιτηρίων και της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου της Νεάπολης, η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από ενήλικα.

Το εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φιλάθλους της Νίκης θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα είναι ανοικτές και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Οσον αφορά στη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα, θα υπάρξει προπώληση για δύο μέρες. Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 13:00, από τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και το απόγευμα από τα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής, στην οδό Μαιάνδρου, δίπλα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», από τις 17:30 μέχρι και τις 20:30.

Blue Club: «Εμείς τη φωνή, εσείς την ψυχή»

Ανακοίνωση εξέδωσε το BlueClub ενόψει του μεθαυριανού αγώνα επισυναπτόμενη από τη φωτογραφία με το πανό που αναφέρει: «Μια φανέλα δεν είναι μόνο για να την καμαρώνεις… πρέπει να τη ποτίζεις στον ιδρώτα και καμιά φορά στο αίμα…». Στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Επειδή μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, εμείς οι ΝΙΚΙΩΤΕΣ θα βάλουμε τη φωνή να ακουστούμε σ’ όλη τη Μαγνησία και όχι μόνο, εσείς οι ποδοσφαιριστές την αξία σας και την ψυχή σας. Ραντεβού στην κερκίδα της Νεάπολης το Σάββατο 16/11. Λέσχη φίλων ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ BLUE CLUB «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985 – ΘΥΡΑ 3».

Απάντηση από τη Λέσχη Φιλάθλων

Απάντηση στους οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού AustrianBoys έδωσε μέσω ανακοίνωσής της η Λέσχη Φιλάθλων της Νίκης, τονίζοντας: «Σε απάντηση του συνδέσμου του Ολυμπιακού Βόλου, που ζητεί να «τελειώσουν» την ομάδα μας. Κύριοι είστε πολύ μικροί για να μας «τελειώσετε», γνωρίζουμε πολύ καλά τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Λειτουργούμε εδώ και 95 χρόνια αναλλοίωτοι στην ιδέα αυτής της μεγάλης ομάδας, της Νίκης Βόλου. Θα σας υπενθυμίσουμε κάτι που εμείς δεν κάναμε, να αγωνισθούμε με «τσιρότα» στις φανέλες μας. Η Νίκη Βόλου έχει «ταυτότητα», κάτι που εσείς δεν έχετε, ταυτότητα που χρωματίζεται από συγκεκριμένα στοιχεία, όπως καταγωγή – πολιτισμό – τρόπο ζωής. Αυτή λοιπόν την «ταυτότητα» παραδίνουμε από γενιά σε γενιά και είναι ένα γερό θεμέλιο στο οποίο στηρίζεται η μοναδική γνωστή σε όλο το πανελλήνιο Νίκη.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι του Σαββάτου καλούμε τους φιλάθλους μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Με τη φωνή μας, ας γίνουμε ο 12ος παίκτης χωρίς ακρότητες, βωμολοχίες και να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε μια απάντηση σ’ αυτούς που θέλουν να μας «τελειώσουν»».

Για τη Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αθανασίου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου