«Ο Αετός» Αγριάς στο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών στη Χαλκίδα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-06, 12:30:21
«Ο Αετός» Αγριάς στο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών στη Χαλκίδα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών 2-3 Νοεμβρίου στη Χαλκίδα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), που είχε για ακόμη μια χρονιά πολύ μεγάλη συμμετοχή από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Αγριάς «Ο Αετός» συμμετείχε με τρεις αθλητές και επέστρεψε από την αποστολή με ένα χρυσό μετάλλιο, ένα χάλκινο και μια έκτη θέση. Συγκεκριμένα οι αθλητές και οι θέσεις που κατόρθωσαν να πάρουν ήταν:

  • 1η θέση - χρυσό μετάλλιο: Καλαφατάκη Στυλιανή στην κατηγορία Kumite νέων γυναικών 16-17 ετών - 53Kg.
  • 3η θέση - χάλκινο μετάλλιο: Μπέτσος Γεώργιος στην κατηγορία Kumite εφήβων 14 -15 ετών - 57Kg.
  • 6η θέση: Μιχαήλ Ολγα στην κατηγορία Kumite νεανίδων 14-15 ετών - 54Kg.

Αξιοσημείωτο είναι το ότι είναι η πρώτη φορά που οι αθλητές συμμετέχουν σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο είδος του Sport Karate και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο καθώς η πορεία τους ήταν αξιοθαύμαστη, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου. Επίσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου καθώς και οι εκπαιδευτές του ευχαριστούν όλους τους γονείς για την τόσο μεγάλη στήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν. Οι εκπαιδευτές του Συλλόγου Αστλι Αλεξάντερ και Αστλι Διονυσία δηλώνουν βαθύτατα συγκινημένοι για την πρόοδο των παιδιών και την τόση προσπάθεια που κατέβαλαν για το κατόρθωμα που πέτυχαν. Τονίζουν ότι τους περιμένει σκληρή δουλειά και επισημαίνουν ότι «οι μικροί Αετοί τώρα ξεκίνησαν να πετούν».

«Παρών» στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

 

Ακόμη «Ο Αετός» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έδωσε βροντερό «παρών» στην παρέλαση της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Αγριά Βόλου τιμώντας το «Οχι» της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις που περιείχε το τελεσίγραφο που επιδόθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1940 στον Ελληνα πρωθυπουργό Ιωάννη Μεταξά. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου παρέλασαν περήφανα κρατώντας την ελληνική σημαία και την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές  που μεταλαμπαδεύουν το συναίσθημα της υπερηφάνειας για το μέλλον. Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι εκπαιδευτές Αστλι Αλεξάντερ και Αστλι Διονυσία «ευχαριστούν όλα τα παιδιά, μικρούς και μεγάλους, για την παρουσία τους καθώς και όλους τους γονείς για την τόσο μεγάλη στήριξη που δείχνουν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Τιμή στους Ηρωες».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=