ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ματς ζωής ή… θανάτου

ματς-ζωής-ή-θανάτου-317772

Στον Βόλο και στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου στις 29 Σεπτεμβρίου και με αντίπαλο τον Θεσπρωτό πανηγύρισε την πρώτη της επιτυχία στην πρεμιέρα της FootballLeague, επιστρέφει σήμερα η Νίκη Βόλου, θέλοντας πάση θυσία το δεύτερο φετινό τρίποντο, αυτή τη φορά κόντρα στον Ιωνικό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της FootballLeague, με τους Βολιώτες να έχουν και πάλι τη στήριξη του κόσμου τους, στις τάξεις του οποίου υπάρχει απογοήτευση για τη μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας, αφού πέραν από τη νίκη με τον Θεσπρωτό η Νίκη έχει μία ισοπαλία με Καλαμάτα στη Φιλιππούπολη αλλά και τρεις εκτός έδρας ήττες, από ΟΦΙ, Ιάλυσο και Αιγάλεω.

Για τη σημερινή αναμέτρηση, όπως συνηθίζεται και στις προηγούμενες εντός έδρας, ο Ισαάκ Χοβέ δεν ανακοίνωσε αποστολή, αλλά θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Σωτήρης Μπαλάφας και Αντόνιο Ροχάνο, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Αλεξ Κρουθ, και Κώστας Κυριακίδης που συνεχίζουν αποθεραπεία. Αντίθετα επιστρέφουν και πάλι οι Τάσος Παγώνης και Βαγγέλης Λίτσιος.

Διαθέσιμοι είναι οι: Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Κ. Καρακώστας, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Παγώνης, Βοσνιάδης, Σ. Κυριακίδης, Μπιτσάκος, Καμπαγέρο, Ντομίνγκεθ, Λ. Γκαρσία, Λίτσιος, Τσιώλης, Καρβούνης, Ιορδανίδης, Μασκουνιάν και Καπός.

Γρηγοριάδης: «Να καταλάβουν το DNA της ομάδας»

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Νίκης Βόλου Κώστας Γρηγοριάδης, όπως και ο ποδοσφαιριστής της Μανώλης Αλιατίδης, μίλησαν στο nikifc.gr για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό, με τον πρώτο να επισημαίνει πως πρέπει οι νέοι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν το DNAτης ομάδας. Συγκεκριμένα ο κ. Γρηγοριάδης σχολίασε: «Πιστεύω πως όλοι, στα ενδότερα της ομάδας, καταλαβαίνουμε τη σημαντικότητα του παιχνιδιού. Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, με οποιονδήποτε τρόπο. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε καλά, επανήλθαν και κάποια παιδιά, με τη βοήθεια του Θεού, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα το DNA της ομάδας. Εγώ, από τη μεριά μου, μαζί με κάποια παιδιά ακόμα που ξέρουν καλά την ομάδα, προσπαθούμε να μιλήσουμε στους καινούριους και να τους εξηγήσουμε τι συμβαίνει, ότι ο κόσμος είναι ανήσυχος, ότι δεν πρέπει να τον προσπερνάμε, γιατί πάντοτε είναι κοντά μας. Δουλέψαμε πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι των παικτών, λοιπόν, και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για τη νίκη. Δείχνουμε καλό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια, δε μας βγαίνουν, όμως, αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε, λόγω της πίεσης που υπάρχει, ίσως. Λόγω του υπέρμετρου πάθους να κερδίσουμε και να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας, τη διοίκηση και τον κόσμο. Πιστεύω πως σήμερα αυτό θα αλλάξει».

Οι δηλώσεις του Μανώλη Αλιατίδη: «Η ομάδα ξεκίνησε να προετοιμάζεται πιο αργά απ’ όλες τις άλλες στο πρωτάθλημα. Σίγουρα το ξεκίνημά μας δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, όμως, η ομάδα μας αποτελείται από παίκτες, οι οποίοι, σαν μονάδες, έχουν ποιότητα. Εκείνο που θέλουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό καθημερινά είναι να γίνουμε οικογένεια, να «δέσουμε». Ευελπιστούμε ότι η συνέχεια θα είναι αντάξια του ονόματος της Νίκης Βόλου, είναι τιμή για εμάς να φοράμε αυτήν τη φανέλα. Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι θα καταθέσουμε την ψυχή μας για τους στόχους που έχουμε θέσει. Όσον αφοράστο παιχνίδι του Σαββάτου, έχουμε καταλάβει όλοι την κρισιμότητα του αγώνα, δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και θα ματώσουμε τη φανέλα, για να κερδίσουμε. Νίκη είμαστε, θα καταθέσουμε την ψυχή μας για το αποτέλεσμα, έτσι πρέπει να γίνει».

Η αποστολή του Ιωνικού

H αποστολή του αντιπάλου της Νίκης, Ιωνικού, ανακοινώθηκε μετά την προπόνηση χθες Παρασκευή. Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Αρναούτης, άφησε εκτός τους Φυλακτό, Μακρίδη, Παπατζίκο, Καρυτινό και Μιχαλακάκο, ενώ οι εκλεκτοί του είναι οι: Κουρεπίνης, Τάφας, Ιωάννου, Κρητικός, Καλλέργης, Τσιριγώτης, Ντάγκρας, Κολλαράς, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Καλογέρης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σμυρλής, Φουρλάνος, Μάναλης, Γκούφας.

Μείον 50% για όσους είδαν Νίκη – Καλαμάτα

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου κάνει γνωστό πως η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ όσοι φίλαθλοι είδαν το παιχνίδι Νίκη Βόλου – Καλαμάτα στη Φιλιππούπολη και έχουν κρατήσει τα αποκόμματα θα έχουν μείωση 50%, πληρώνοντας μόνο 5 ευρώ. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου του στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης, για τον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στον Ιωνικό, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020, σήμερα Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 3 μ.μ.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Τα παιδιά μέχρι 17 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν, με τη συνοδεία ενηλίκου.Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι ταξίδεψαν στη Λάρισα, πριν μερικές εβδομάδες, προκειμένου να παρακολουθήσουν το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο την Καλαμάτα, θα έχουν έκπτωση 50% στην τιμή εισόδου τους στο γήπεδο, με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου από την αναμέτρηση της 13ης Οκτωβρίου στο εκδοτήριο. Σημειώνεται ρητά πως οι υπάλληλοι της ΠΑΕ δε θα χορηγήσουν μειωμένο εισιτήριο σε κανέναν φίλαθλο που δεν θα έχει μαζί του το απόκομμα-αποδεικτικό της παρουσίας του στο παιχνίδι της Φιλιππούπολης.

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα εισέρχονται στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Νεάπολης αποκλειστικά από τη θύρα 1, καθώς από τη θύρα 2, για λόγους ασφαλείας, δικαίωμα εισόδου κι εξόδου θα έχουν μόνο οι αποστολές των δύο ομάδων, οι αξιωματούχοι του αγώνα και οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν ειδησεογραφικά το παιχνίδι.

Το εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φιλάθλους μας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα είναι ανοικτές και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας κι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η είσοδος πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου».

Σφυρίζει ο Μπεκιάρης

Ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα θα διευθύνει τον σημερινό αγώνα, έχοντας διευθύνει και δύο περσινές αναμετρήσεις των κυανόλευκων. Συγκεκριμένα τα παιχνίδια με Θησέα (5-0) και με ΓΣ Αλμυρού (1-2). Βοηθοί του ορίστηκαν οι Ελευθέριος Βογιατζής (Καρδίτσα) και Βασίλης Μάνος (Λάρισα) ενώ 4ος θα είναι ο Ευάγγελος Λαθύρης από την Βοιωτία.

Ημερίδα από Νίκη και Πανεπιστήμιο

Ενημερωτική ημερίδα για τη βιολειτουργική διατροφή συνδιοργανώνει η Νίκη Βόλου από κοινού ΠΑΕ και Ερασιτέχνης με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Γεωργίου Καρτάλη 72 – Ροζού). Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων της αίθουσας αλλά και καλύτερης αξιοποίησης του προγράμματος. Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου