ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ευρωπαϊκό μουάι τάι στο Μινσκ οι Μπακιρτζής και Παπασακελλαρίου

στο-ευρωπαϊκό-μουάι-τάι-στο-μινσκ-οι-μπ-319419

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μουάι τάι 2019 IFMA ανοίγει τις πύλες του από 3 έως και 10 Νοεμβρίου στο Μινσκ της Λευκορωσίας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάι Τάι έχει συγκροτήσει την Εθνική Ομάδα με την οποία θα συμμετέχει και ανάμεσα στους αθλητές βρίσκονται και δύο Βολιώτες. Συγκεκριμένα σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με μεγάλη συμμετοχή, που αναμένονται περισσότεροι από 500 αθλητές τον Βόλο και τον Α.Σ. Πολυνίκη Βόλου θα εκπροσωπήσουν οι Ανδρέας Παπασακελλαρίου στην κατηγορία -86 Kgr και Κυριάκος Μπακιρτζής για την -91 Kgr.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συλλόγου: «Η συμμετοχή αυτή των αθλητών μας είναι μια επιτυχία για τον Α.Σ. Πολυνίκη και τη δουλειά που γίνεται από τον Παπαδημητρίου Ιωάννη, που η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μουάι τάι IFMA του παραχώρησε το δικαίωμα-Kru- να διδάσκει το μουάι τάι και η Πανελλήνια Ομοσπονδία τον μεγαλύτερο βαθμό 13ο khan, αναγνωρίζοντας την 29χρονη προσφορά του στον χώρο του ελληνικού μουάι τάι. Ο Α.Σ. Πολυνίκης Βόλου είναι ο μοναδικός σύλλογος αναγνωρισμένος από Γ.Γ. Αθλητισμού και Πανελλήνια Ομοσπονδία για το Μουάι Τάι στην Μαγνησία.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εμπίπτει σε όλα τα προβλεπόμενα προνόμια για τους συμμετέχοντες και τους διακριθέντες, όπως μοριοδότηση για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, αφού πλέον η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάι τάι έχει αναγνωριστεί από την Γ.Γ. Αθλητισμού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου