ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκολ ανθρωπιάς από Αστυνομία, Πυροσβεστική, δικηγόρους και διαιτητές (εικόνες)

γκολ-ανθρωπιάς-από-αστυνομία-πυροσβε-320510

Σε αγώνα που δεν χρειάστηκαν να βγουν κόκκινες κάρτες, να υπάρξουν συλλήψεις ή μηνύσεις παρά μόνο να υπάρξει ζεστή καρδιά από τους συμμετέχοντες, οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, της Ενωσης Διαιτητών ΕΠΣΘ, του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το ραντεβού δόθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Ολγα Βασδέκη», όπου οι τέσσερις ομάδες συμμετείχαν σε ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου, όπου ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός, προκειμένου να ενισχυθεί τόσο ο κουμπαράς για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ που βρίσκεται ήδη στη Βοστώνη για θεραπεία όσο και ακόμη μία οικογένεια από τον Βόλο, που αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα.

Ο Λευτέρης Αναδιώτης, αστυνομικός υποδιευθυντής της Δ.Α. Μαγνησίας σχολίασε: «Βρισκόμαστε εδώ για την οικονομική ενίσχυση του Παναγιώτη – Ραφαήλ ο οποίος αντιμετωπίζει αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας είναι μπροστά και αρωγός σε όλες αυτές τις δράσεις».

Από τη μεριά του ο πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΘ Γιάννης Κουζάκης πρόσθεσε: «Οι διαιτητές της ΕΠΣΘ δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και θέλουν να συνδράμουν όσο μπορούν την οικογένεια του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και ο μικρός να είναι υγιής και να γυρίσει σπίτι του σύντομα. Τα χρήματα θα δοθούν και σε ακόμη μία οικογένεια που έχει οικονομικό πρόβλημα».

Ο Κώστας Γούσης, μιλώντας εκ μέρους των δικηγόρων επισήμανε: «Η ομάδα μας μετρά 35 χρόνια ζωής και εκπροσωπεί τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγόρων και φυσικά ποτέ δεν αρνείται τη συμμετοχή της σε κοινωνικές εκδηλώσεις στα όρια του νομού μας αλλά και εκτός αυτού. Είναι χαρά μας και ευχαριστούμε για την πρόσκληση και σκοπός μας είναι να μαζευτούν όσο γίνεται περισσότερα χρήματα για να βοηθήσουμε τα δύο άτομα που έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου, που είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες μας και έτσι και εμείς μπορούμε να βοηθάμε και να χαρίζουμε σε συνανθρώπους μας το χαμόγελο».

Τέλος, για την Πυροσβεστική ο Δημήτρης Τσουκάλης τόνισε: «Είμαστε εδώ για καλό σκοπό για να ενισχύσουμε την οικογένεια του μικρού που βρίσκεται ήδη στη Βοστώνη. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κάθε φορά, σε συνεργασία, με την Αστυνομία, την ΕΠΣΘ κτλ. προκειμένου να πάνε όλα καλά στην υγεία του παιδιού».

Οι συμμετέχοντες για κάθε ομάδα ήταν:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: (Μπράτσος) Κυρίτσης, Βουλτσίδης, Περπερίδης, Χρονόπουλος, Καραγιώργος, Μαντάς, Μπαλαμώτης, Κριαράς, Κορδαλής, Μπόλτσης, Τουρσούγκας, Παναγιωτίδης, Γιαννάκος, Καυκούλας.

Η ομάδα της Αστυνομίας σε... επιφυλακή

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ: (Σιαμέτης) Μπακαλιάνος, Βολιώτης, Τζαρτζάνης, Τερλεξής, Κανελλής, Αυλογιάρης, Αρβανιτόπουλος, Τσιαμήτας, Καταρτζής, Γούσης, Σολιδάκης, Καπάτος.

Δεν προέβησαν σε ενστάσεις οι δικηγόροι

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Τσουκάλης, Καλοδήμος, Μαχαίρας, Σκοτεινός, Χόνδρος, Βολιώτης, Φασούλας, Βαΐτσης, Κολιαμήτρας, Φώτου, Μπάτης.

Οι πυροσβέστες σε ετοιμότητα

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Κουζάκης, Χαλβατζάκος, Τσίντζας, Σακκάς Δ., Σφυρής, Αθηναίος, Καλαντζής, Σακκάς Π., Πλακιάς, Κίτος, Χασιώτης, Ευαγγελιάς, Τοζακίδης, Κόκκαλης, Λάκιας, Γερμάνης, Πούλιος, Γκατζούνας, Αλεξίου, Ευσταθιάδης, Θάνος, Λαγάρας, Γεωργατζής, Ανδραδόπουλος, Καρακίτσιος.

Οι διαιτητές σε ρόλο ποδοσφαιριστών

Η ΕΠΣΘ στήριξε το τουρνουά

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου