ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανέωσε ο Τάσσος, έκλεισε και ο Ζαχαράκης

ανανέωσε-ο-τάσσος-έκλεισε-και-ο-ζαχαρά-423052

Παίκτης της Νίκης Βόλου θα είναι και τη νέα χρονιά ο τερματοφύλακας Φώτης Τάσσος ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την κυανόλευκη ΠΑΕ. Συμπαίκτης με τον Τάσσο θα είναι και ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός Γιάννης Ζαχαράκης.  
Τα δοκάρια της Νίκης Βόλου θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Βολιώτης τερματοφύλακας Φώτης Τάσσος, ο οποίος έβαλε χθες την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η κυανόλευκη ΠΑΕ.
Ο Τάσσος μαζί με τους Ψωμιάδη και Βούρα θα είναι οι πρώτες τρεις επιλογές για την κυανόλευκη εστία, ενώ στο ρόστερ βρίσκονται επίσης οι νεαροί και ελπιδοφόροι Αγριόδημος και Κεφαλάς οι οποίοι αποκτήθηκαν φέτος από τον ΓΣ Αλμυρού και τους Νέους Αθλητές.
Ο 23χρονος Τάσσος βρίσκεται στο ρόστερ της Νίκης τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πέρυσι αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Εξάλλου με δηλώσεις του στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα μέλος της μεγάλης οικογένειας της Νίκης και τη φετινή χρονιά. Ο ανταγωνισμός πλέον για τη θέση του τερματοφύλακα είναι μεγάλος και για αυτό καλούμαστε όλοι να δώσουμε το 110% των δυνάμεών μας προκειμένου να μπορέσει η Νίκη να πετύχει τους στόχους της. Πλέον πρέπει να σκύψουμε όλοι το κεφάλι και να αφοσιωθούμε στη δουλειά για να πανηγυρίσουμε στο τέλος μαζί με τον υπέροχο κόσμο μας που βρίσκεται κοντά μας και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα». Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάσσος χάρισε τα περσινά οφειλόμενα ως ένδειξη της μεγάλης του αγάπης για την ομάδα και της επιθυμίας του να παραμείνει μέλος του συλλόγου.
Εκλεισε και ο Ζαχαράκης
Τα χνάρια του αδερφού του Κώστα ακολούθησε και ο 21χρονος Γιάννης Ζαχαράκης υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Νίκης. Ο Ζαχαράκης που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός έχει γεννηθεί στις 22/04/1990 και ανήκε στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με την οποία είχε μία συμμετοχή στη Β’ Εθνική. Κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου δόθηκε δανεικός στην ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης με την οποία και πανηγύρισε την άνοδο από τη Δ’ Εθνική στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας των πράσινων.
Από Δευτέρα στα Χάνια
Μεθαύριο Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσει για τα Χάνια η ομάδα της Νίκης Βόλου όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της πριν επιστρέψει στο Βόλο ώστε να συνεχίσει με καθημερινές διπλές προπονήσεις στα γήπεδα της Νεάπολης και του Σέσκλου. Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί στο Παντελής Μαγουλάς, ενώ το απόγευμα τους δόθηκε ρεπό. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και σήμερα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο Βόλο έφθασαν χθες τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων του Αρη οι οποίοι θα δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες από τον Αλέξη Αλεξίου. Πρόβλημα πάντως προέκυψε με το δελτίο του Γιάννη Λουκίνα καθώς ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι δεν έμεινε ελεύθερος στην 31η Αυγούστου όπως θα έπρεπε. Τέλος με την ομάδα συνεχίζει να προπονείται και ο Βούλγαρος Καπτίεφ, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Πουλάκος από την Αθήνα μετά την ολιγοήμερη άδεια που πήρε.
Μπουσινάκης: «Χαρούμενος που έμεινα στη Νίκη»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Νίκη Βόλου» δήλωσε ο Περικλής Μπουσινάκης στην ιστοσελίδα scorenwes.gr. «Με το που μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα και πολύ και χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησα θετικά. Περνάω καλά στο Βόλο και χαίρομαι που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα μίας τόσο ιστορικής ομάδας». Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός σχολίασε επίσης: «Θεωρώ πως τη νέα σεζόν η Νίκη μπορεί να τα πάει πολύ καλά. Η διοίκηση προχώρησε σε πολύ καλές προσθήκες, ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας. Πιστεύω πως μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε και με τη βοήθεια του κόσμου είμαι πολύ αισιόδοξος πως τελικά στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου