Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ισοπαλία στις Σέρρες για Βόλος ΝΠΣ

ισοπαλία-στις-σέρρες-για-βόλος-νπσ-322641

Αν και τους χωρίζουν 2 κατηγορίες, ο Πανσερραϊκός κοίταξε στα μάτια τον Βόλο, αλλά το γκολ του Τσαούση στο 90’ και το τελικό 1-1 δίνει στους Βολιώτες καθαρό προβάδισμα πρόκρισης. Ο Γιανναράκης άνοιξε το σκορ για τους Σερραίους.

Για 90 λεπτά, ο Πανσερραϊκός κρατούσε στα χέρια του τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης. Σε εκείνο το χρονικό σημείο σκόραρε ο Τσαούσης, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και έδωσε προβάδισμα στους Θεσσαλούς.

Τα λιοντάρια ξεκίνησαν πιο καλά και άγγιξαν το γκολ οκτώ λεπτά μετά από την έναρξη του ματς. Ο Κασμερίδης έπιασε την κεφαλιά μόνος του από κοντά, η μπάλα όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μελίσσα.

Ο Βόλος είχε τη δική του μεγάλη ευκαιρία – με τον ίδιο τρόπο μάλιστα – στο 16ο λεπτό. Ο Μάντζης έκλεψε την μπάλα, προσπάθησε να κρεμάσει τον Γιαννακίδη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πανσερραϊκού.

Η ομάδα της Μαγνησίας – παρά το γεγονός ότι ο Χουάν Φεράντο ξεκούρασε αρκετούς βασικούς και παρέταξε πολλούς αναπληρωματικούς – ήταν καλύτερη. Δεν μπόρεσε όμως να παραβιάσει την εστία του Γιαννακίδη.

Ο Λύρατζης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μουνίθ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Στο 65’ ο Τσαούσης προσπάθησε να μπει στην περιοχή, αλλά ο Γιαννακίδης μπλόκαρε. Η ομάδα των Σερρών άνοιξε το σκορ στο 70ό λεπτό.

Εκτελέστηκε το φάουλ από τον Κόντσι, ο Γιανναράκης έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας της ομάδας της Μαγνησίας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του ανήμπορου ν’ αντιδράσει, Μελίσσα.

Όλα έδειχναν νίκη των Σερραίων, αλλά ο Τσαούσης είχε διαφορετική άποψη. Στο 90ό λεπτό υποδέχθηκε την μπάλα εντός περιοχής, με κλειστή ντρίμπλα την έφερε στο αριστερό και με εξαιρετικό σουτ νικά τον Γιαννακίδη για την ισοφάριση.

Πλέον, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού με το Βόλο να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου