ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Και πάλι με άδεια χέρια γύρισε η Νίκη στον Βόλο

και-πάλι-με-άδεια-χέρια-γύρισε-η-νίκη-στ-323079

Μετά από ένα μήνα η Νίκη παραμένει χωρίς τρίποντο μακριά από τον Βόλο, χάνοντας και στο Αιγάλεω και στο Γήπεδο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης χθες με 2-0 για την 5η αγωνιστική της FootballLeague.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν με το δεξί απέναντι στον Θεσπρωτό, αλλά από τότε η χαρά των τριών βαθμών αγνοείται, δείχνοντας σε κάθε αγωνιστική και περισσότερα προβλήματα.

Για τρίτο εκτός έδρας αγώνα το σύνολο του Ισαάκ Χοβέ δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, γνωρίζοντας την τρίτη διαδοχική νίκη, έπειτα από ΟΦΙ και Ιάλυσο, σκορπώντας εκ νέου απογοήτευση.

Η ομάδα από το Αιγάλεω βρήκε τη λύση και προηγήθηκε από νωρίς, έχοντας ως σκόρερ τον Τσίτσαρη στο 7’, για να μείνουν οι φιλοξενούμενοι με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή του Ροχάνο στο 74’, δεχόμενοι και δεύτερο τέρμα από τον Ντιατά στο 78’. Ο Σωτήρης Μπαλάφας βρισκόμενος στον πάγκο δέχθηκε κόκκινη για διαμαρτυρία, ενώ τραυματίας επέστρεψε και ο Αποστολίδης, που αποχώρησε στο ημίχρονο.

Ο αγώνας

Η… κακή μέρα φάνηκε από το πρωί για την Νίκη, η οποία μόλις στο 7’ έμεινε πίσω στο σκορ στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», όταν από δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα του Τσίτσαρη ήρθε το γκολ και το 1-0, με την μπάλα να καρφώνεται στο παραθυράκι της εστίας του Αποστολίδη.

Η Νίκη δεν είχε την αντίδραση που θα έπρεπε και θα ήθελε, με τις προσπάθειες των Καμπαγέρο, Γκαρσία και Ροχάνο να μη δίνουν λύση. Από την άλλη το Αιγάλεω λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, με τον Σπυρόπουλο να κερδίζει την μπάλα από λάθος του Αλιατίδη, πασάροντας τον Τσίτσαρη, που σούταρε άουτ.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι διαμαρτυρίες για τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν αρκετές από τους κυανόλευκους, που είδαν να κρατούνται μόνο δύο λεπτά ως έξτρα χρόνο, με αποτέλεσμα να αποβάλλεται με κόκκινη ο Μπαλάφας, που ήταν στον πάγκο, χάνοντας τον επόμενο αγώνα με τον Ιωνικό.

Με την Νίκη να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, και έχοντας χάσει με αναγκαστική αλλαγή και τον Αποστολίδη, που έδωσε τη θέση του στον Παπαδόπουλο, μετά από σύγκρουση με αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ήρθε η ευκαιρία του Ροχάνο να αποδείξει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ο επιθετικός των κυανόλευκων αφού πήρε την μπάλα από τον Ιορδανίδη πέρασε και το εμπόδιο του Σικαλιά, αλλά αντί να φυσήξει την μπάλα στην κενή εστία στέλνοντας τη στα δίχτυα, επέλεξε να σουτάρει με δύναμη, σούταρε με δύναμη άουτ. Ο Ροχάνο μάλιστα πλήρωσε και τα νεύρα του, δεχόμενος δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 74’.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και αφού η Νίκη έπαιζε προσωρινά με 9 παίκτες, με τον Αλιατίδη να δέχεται τις πρώτες βοήθειες, ο Τσίτσαρης έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντιατά, που δεν δυσκολεύθηκε να γράψει το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0

Γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης»

Σκόρερ: 7’ Τσίτσαρης, 78’ Ντιατά

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής)

Κίτρινες: 9’ Γκότοβος, 31’ Μαγκάκης, 84’ Συριόπουλος – 9’, 72’ Ροχάνο, 27’ Καμπαγέρο, 37’ Αλιατίδης

Κόκκινες: 45’+2 Μπαλάφας (πάγκος), 74’ Ροχάνο (2η κίτρινη)

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης, Γκότοβος, Σπυρόπουλος, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Μπαξεβάνος, Ντιατά (85’ Συρεγγέλας), Σταματάκης (66’ Χατζηιωαννίδης), Τσιλιγκίρης (58’ Τσαφταρίδης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης (46’ Κ. Παπαδόπουλος), Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Βοσνδιάδης (52’ Ιορδανίδης), Καμπαγέρο, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Μασκουνιάν (72’ Καπός), Ροχάνο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου