ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίκτη της Ιντερ έφερε η Νίκη

παίκτη-της-ιντερ-έφερε-η-νίκη-423176

Τον 17χρονο αμυντικό μέσο Γιάννη Πεχλιβανόπουλο έντυσε στα κυανόλευκα η ομάδα της Νίκης, με τον ποδοσφαιριστή από την Κομοτηνή να βρίσκεται πέρυσι στα τμήματα υποδομής των νερατζούρι και την ομάδα Κ-17. Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι από χθες και ο 20χρονος Γιάννης Λουκίνας του Πανιωνίου που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τον 17χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό μέσο Γιάννη Πεχλινβανόπουλο έκλεισε χθες η Νίκη Βόλου, με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται μάλιστα στην απογευματινή προπόνηση των κυανόλευκων.

Ο Πεχλιβανόπουλος πέρυσι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και από την Κομοτηνή από όπου και κατάγεται βρέθηκε στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ, της οποίας και υπήρξε μέλος της Β’ ομάδας.

Φέτος ξεκίνησε με την ομάδα της Ουντινέζε αλλά οι άνθρωποι της Νίκης με αστραπιαίες κινήσεις τον έντυσαν στα κυανόλευκα της ομάδας, πραγματοποιώντας μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Ο Πεχλιβανόπουλος γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1994 και έχει ύψος 1.77 και βάρος 63 κιλά. Πέρυσι με την ομάδα νέων της Ίντερ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα υποδομών έχοντας 10 εμφανίσεις.

Ο Πεχλιβανόπουλος σε ηλικία 16 ετών υπέγραψε πέρυσι το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Μιλάνου το οποίο και ήταν τριετές ενώ πριν την κάνει το μεγάλο άλμα για την Ίντερ αγωνιζόταν στις Ακαδημίες της Μεσούνης όντας παράλληλα και αρχηγό της μικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Θράκης, με την οποία μάλιστα, κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι με ελεύθερη μεταγραφή απέκτησε τον Γιάννη Πεχλιβανόπουλο από τους νέους της Ίντερ».

Εκλεισε και Λουκίνα

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι από χθες και ο Γιάννης Λουκίνας ο οποίος αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξαν φέτος οι Παναγιώτης Σπυρόπουλος και Χρήστος Κοντοχρήστος. Ο Λουκίνας γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 1991 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής το 2007-08 παίζοντας στη Δ’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά ήταν και η πρώτη του επαγγελματική, καθώς με τον ίδιο σύλλογο έπαιξε στη Γ’ Εθνική σε 29 αγώνες σημειώνοντας 6 τέρματα. Τη σεζόν 2009-10 θα κάνει το άλμα στη καριέρα του και θα μεταγραφεί στον Πανιώνιο με τον οποίο αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια της Super League. Πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στην ομάδα της Καλλονής με την οποία και είχε 14 παρουσίες και 5 γκολ για να ακολουθήσει το δεύτερο εξάμηνο ο δανεισμός του στο ΠΑΟ Ρουφ με τον οποίο και είχε 8 συμμετοχές και δύο τέρματα.

 

Παρέμεινε ο Βλάχος

Παίκτης της Νίκης Βόλου θα είναι τελικά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αντώνης Βλάχος, μιας και ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των κυανόλευκων και υπέγραψε χθες το απόγευμα συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο. Ο Βλάχος έρχεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την κυανόλευκη ΠΑΕ μετά τους Πετρά, Μπουσινάκη και Στουρνάρα. Αντίθετα με τον Βλάχο παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Γραμματικόπουλος. Χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις αρχικά στο γυμναστήριο και το απόγευμα στο Παντελής Μαγουλάς.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου