ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη με όνειρα

πρώτη-με-όνειρα-423262

Με όνειρα, φιλοδοξίες και πολύ κόσμο διεξήχθη χθες η πρώτη της Νίκης Βόλου στο Παντελής Μαγουλάς. Οι κυανόλευκοι σε ακόμη ένα ξεκίνημα είχαν στο πλευρό τους τον κόσμο, θέλουν όμως και πιστεύουν πως η φετινή θα είναι η χρονιά της Νίκης, αφήνοντας πίσω την Γ’ Εθνική.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ξεκίνησε χθες στις 6 μ.μ., δύο ώρες δηλαδή μετά την παρουσίαση του προπονητή Αλέξη Αλεξίου ο οποίος είχε πάρει ήδη γεύση από τον κόσμο. Τα νέα πρόσωπα ήταν πολλά, κοινή επιθυμία όμως όλων ήταν η φετινή να είναι η χρονιά της Νίκης πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού. Δεκάδες καπνογόνα και φωτοβολίδες άναψαν στη σκεπαστή κερκίδα του γηπέδου της Νέας Ιωνίας μόλις οι ποδοσφαιριστές πάτησαν το χορτάρι. Όλοι πλέον είχαν πάρει μια γεύση από το τι θα ακολουθήσει φέτος από τη στιγμή που η ομάδα φανεί αντάξια των προσδοκιών της διοίκησης αλλά και του νέου τεχνικού Αλέξη Αλεξίου. Η Νίκη μπορεί να ξεκίνησε από χθες το τρέξιμο, έχει όμως αρχίσει να χτίζεται λίγες μέρες πριν με τη σύσταση της νέας διοίκησης αλλά και της πρόσληψης του προπονητή σε συνδυασμό με την βοήθεια του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Δαλούκα. Οι 32 ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών χθες στο Παντελής Μαγουλάς μπορεί να μην παραμείνουν ως το τέλος, μιας και αρκετοί θα αποχωρήσουν και άλλοι θα αποκτηθούν κατάλαβαν όμως πως ο κόσμος για μία ακόμη χρονιά διψάει για διάκριση και επιτυχίες. Πλέον άρχισε το χτίσιμο της Νίκης η οποία θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. Παρόντες στη χθεσινή πρώτη ήταν συνολικά 27 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα παρόντες ήταν οι: Παναγιώτης Πετράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Φώτης Τάσσος, Γιάννης Χρυσοχοΐδης, Σπύρος Ζάγκας, Αγγελος Αργύρης, Γιάννης Ζαχαράκης, Αντώνης Βλάχος, Χρήστος Ζαρίφης, Κώστας Κυπτίου, Περικλής Μπουσινάκης, Χρήστος Χολέβας, Ανδρέας Τσεκούρας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Γιώργος Παραλίκης, Ηλίας Βούρας, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, Μιχάλης Ψωμιάδης, Παύλος Βαννγκέλι, Αλέξανδρος Παπατζίκος, Παντελής Ριζογιάννης, Χρήστος Κοντοχρήστος, Σέρτζιο Αμπντουραμάνι, Γιώργος Πουλάκος, Γιώργος Γραμματικόπουλος, Σωτήρης Χατζητρακόσιας, Ανδρέας Μκρτσιάν, Αποστόλης Κεφαλάς και ο Βούλγαρος επιθετικός Ρόσεν Καπτίεφ που δοκιμάζεται και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Εορδαϊκό, Λαμία και Αναγέννηση Επανωμής και μετρά 13 τέρματα σε 62 εμφανίσεις στη Γ’ Εθνική.

Υπέγραψε ο Πουλάκος και ανανέωσαν τρεις

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι και επίσημα από χθες ο 28χρονος επιθετικός Γιώργος Πουλάκος, ο οποίος έπαιξε στον Πιερικό τη τελευταία χρονιά και σε 26 παιχνίδια σημείωσε 5 τέρματα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας, του Βύζαντα Μεγάρων, του Θρασύβουλου, του Ηλυσιακό και του Αιγάλεω ανακοινώθηκε χθες με τον πιο επίσημο τρόπο μιας και τη μεταγραφή εξήγγειλε ο πρόεδρος Δημήτρης Ιωαννίδης στο Volos Palace. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής που μετρά επτά παρουσίες στην Α’ Εθνική και 123 στη Β’ με 33 γκολ, και στη Γ’ 20 συμμετοχές με 11 τέρματα βρέθηκε στον ίδιο χώρο λίγο αργότερα όπου έγινε αντιληπτός από τους φίλους της Νίκης. Εκτός όμως από τον Πουλάκο χθες από τα γραφεία της ομάδας πέρασαν και οι Παναγιώτης Πετράς, Περικλής Μπουσινάκης και Βαγγέλης Στπυρνάρας οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους κυανόλευκους. Συγκεκριμένα οι Πετράς και Στουρνάρας υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια και ο Μπουσινάκης διετές, βάζοντας τέλος έτσι σε ένα σίριαλ ημερών που είχε να κάνει με την ανανέωση ή όχι των παλιοσειρών.

Πετράς: «Χαρούμενος που παρέμεινα»

Δηλώσεις για την παραμονή του στην ομάδα έκανε ο αρχηγός των κυανόλευκων Παναγιώτης Πετράς τονίζοντας: «Είχα δηλώσει και στο παρελθόν πως στόχος μου είναι να παραμείνω στην ομάδα της Νίκης Βόλου και τη νέα χρονιά. Αυτό επετεύχθη μετά τη συνάντηση που είχα με τη διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος που και τη νέα χρονιά θα αγωνίζομαι μπροστά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο που βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό μας. Κάθε αρχή μπορεί να είναι και δύσκολη αλλά με σωστή συνεργασία των παικτών και του τεχνικού τιμ πιστεύω πως θα καταφέρουμε όσα στερηθήκαμε πέρυσι». Παρών στην πρώτη της ομάδας ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αισωνίας και Νέας Ιωνίας Γιάννης Καουνάς υποσχόμενος από τη πλευρά του αμέριστη στήριξη στην ομάδα και στην προσπάθεια εξεύρεσης χώρου για προπονήσεις.

Ενδιαφέρον για Φλουρένσιο

Η Νίκη Βόλου όμως όπως τόνισε και ο προπονητής της αναμένεται να κάνει ακόμη 2 ή 3 μεταγραφές και στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκεται ο Βραζιλιάνος Φλουρένσιο του Εθνικού Φιλιππιάδας, ο οποίος εντυπωσίασε τη περσινή χρονιά σημειώνοντας 11 τέρματα σε 19 εμφανίσεις. Ο Ζουσείρ Φλορένσιο γεννήθηκε στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας στις 21/12/87 και βρίσκεται στον Εθνικό από το 2008.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου