ΑΘΛΗΤΙΚΑ

5 κύπελλα για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στην ιππική δεξιοτεχνία

5-κύπελλα-για-τον-ιπ-ο-τ-ι-σ-στην-ιππική-δε-326395

Τις περισσότερες νίκες είχε ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στον 3ο και 5ο αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου.

Συνολικά 5 κύπελλα, 2 ασημένια, 3 χάλκινα και 2 βραβεύσεις για τις αμαζόνες τις ιππικής δεξιοτεχνίας του ομίλου. Συγκεκριμένα, η Καλλιόπη Περράκη με τον ίππο Bianca Fau κατέλαβαν 2 κύπελλα στις κατηγορίες Α3 και Α6, 1 ασημένιο μετάλλιο στην Α6 και ένα χάλκινο στην Α3. Μέχρι στιγμής, το ζεύγος διεκδικεί τον τίτλο του πολυνίκη Βορείου Ελλάδος. Η Χρύσα Χρυσικού με τον ίππο Maximo κατέλαβαν ένα ασημένιο μετάλλιο και μια 4η θέση στην Α6 όπως επίσης και ένα χάλκινο μετάλλιο στην Α3. Η Παναγιώτα Γιασαγιά με τον ίππο Mad Max I κατέλαβαν 2 κύπελλα στην Α4, ένα χάλκινο στην Α6 και μία 4η θέση στην Α3.

Επίσης, η προπονήτρια του ομίλου, Αμίλια Ανετοπούλου, με το Fresco Van De Vossecant πήραν το κύπελλο στην κατηγορία Β6. Από τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. απευθύνονται συγχαρητήρια για τη δυναμική παρουσία σε όλες τις αμαζόνες και τα άλογά τους!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου