Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με στόχο να κερδίσει κάτι

με-στόχο-να-κερδίσει-κάτι-326518

Δεύτερο συνεχόμενο μεγάλο παιχνίδι έχει αύριο ο ΝΠΣ Βόλος υποδεχόμενος στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League 1 με τη βολιώτικη ομάδα να θέλει να «πάρει» κάτι από αυτό το ματς.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αλλωστε ο ΝΠΣ Βόλος όπως ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στην ΑΕΚ έτσι και καλύτερα θέλει να παρουσιαστεί και αύριο με απώλειες αυτή του Ισπανού μέσου Χουάν Μουνίθ που στην 7η φετινή του συμμετοχή είδε την αυστηρή κόκκινη κάρτα και θα λείψει, ενώ ο Χουάν Φεράντο δεν θα χρησιμοποιήσει και τους δανεικούς παίκτες που έχει η ομάδα από τον ΠΑΟΚ…

Ο Σλοβάκος φορ του ΝΠΣ Βόλος Ερικ Γέντρισεκ μιλώντας χθες στο Metropolis για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Πρέπει να παλέψουμε για τους βαθμούς και είμαστε έτοιμοι για να τα καταφέρουμε… Στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν πήραμε βαθμό κι αυτό είναι πρόβλημα για μας. Αλλά οι εμφανίσεις μας δεν ήταν άσχημες. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιώσουμε κάποιους τομείς. Είναι κάποιοι παίκτες που δεν έχουν εμπειρία στη Super League 1, αλλά η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες και πιστεύω πως οι βαθμοί θα έρθουν… Εννοείται ότι θα προσπαθήσαμε να παίξουμε το ίδιο καλά και με τον ΠΑΟΚ όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό ή και με την ΑΕΚ, δε φοβόμαστε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά ορισμένες φορές δεν παίρνουμε βαθμούς γιατί παίζουμε επιθετικά και κάνουμε κάποια λάθη και δεχόμαστε γκολ. Είναι δύσκολο όταν δέχεσαι τρία γκολ να βάλεις τέσσερα! Οπότε πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αλλάξουμε κάτι στο στυλ μας. Θα συνεχίσουμε το ίδιο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Στο μεταξύ όσον αφορά στους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ αύριο δεν θα αγωνιστεί κανείς παρά το γεγονός ότι μόνο δύο το έχουν προβλέψει αυτό (να μην αγωνίζονται κόντρα στην ομάδα που ανήκουν) στο συμβόλαιό τους. Στην ουσία πάντως σε σχέση με το προηγούμενο ματς θα λείψει ο Διαμαντής και ο Λύρατζης καθώς ο Μυστακίδης ήταν έκτος αποστολής ο Μπαλογιάννης δεν αγωνίστηκε, ενώ οι Μελίσσας και Τσαούσης δεν έχουν ακόμη συμμετοχή στο πρωτάθλημα…

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ για το ματς στον Βόλο δεν θα έχει τους Ελ Καντουρί, Βαρέλα, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ.

Στο μεταξύ αύριο αναμένεται και μεγάλη προσέλευση κόσμου… Οι Βολιώτες φίλαθλοι έχουν αρχίσει να προμηθεύονται τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η διάθεση εισιτηρίων στους φίλους του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της ομάδας τους στον Βόλο με αντίπαλο το ΝΠΣ Βόλος και αναμένεται ότι τουλάχιστον 6.000 φίλοι της ασπρόμαυρης ομάδας θα δώσουν το «παρών» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τιμώνται 15 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ 15 ευρώ τιμώνται και τα εισιτήρια στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο).

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και από 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για λόγους ασφαλείας η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται μόνο από την 1η πεζογέφυρα.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Ευαγγέλου στο Πανθεσσαλικό

Το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και τον ΠΑΟΚ (26/10, 19:30) θα διευθύνει ο Αγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Τάσος Παπαπέτρου επίσης από την Αθήνα. Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών) και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) ορίστηκαν οι δύο βοηθοί της αναμέτρησης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον Πειραιά. Ο Αγγελος Ευαγγέλου τη φετινή σεζόν ηταν 3 φορές στο VAR σε αγωνες του ΠΑΟΚ και έχει σφυρίξει δύο παιχνίδια, το ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1 και το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-1.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου