ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Ζαραδούκα

εντυπωσιακό-ντεμπούτο-για-ζαραδούκα-423551

Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Γιάννη Ζαραδούκα με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος χθες στο Ισραήλ όπου κάλυψε την θέση του αριστερού μπακ, δυσκολεύοντας αρκετά τον σούπερ σταρ των γηπεδούχων Γιόσι Μπεναγιούν.

Ο Ισραηλινός αστέρας που αγωνίζεται στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια κάνοντας καριέρα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, ενώ τελευταία μεταγράφηκε στην Άρσεναλ, δήλωσε αμέσως μετά το παιχνίδι του Ισραήλ πως τα βρήκε δύσκολα απέναντι στον αμυντικό του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Ζαραδούκας έπεσε στα βαθιά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος, απέδειξε ωστόσο πως ξέρει πολύ καλά να κολυμπάει.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ζαραδούκας μπορεί να βρίσκεται κοντά στην Εθνική ομάδα, ωστόσο το ενδιαφέρον του και η αγωνία για τις εξελίξεις στην ομάδα που τον ανέδειξε είναι καθημερινό και δεν σταματά να τηλεφωνεί σε γνωστούς και φίλους για να ενημερωθεί σχετικά με την παραμονή της ομάδας στη Super League.

Ο Ζαραδούκας μέχρι χθες είχε να επιδείξει μόλις λίγα λεπτά συμμετοχής με τα κυανόλευκα όταν και χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό με τη Βοσνία έδειξε όμως ότι μπορεί και έτσι άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Μπεναγιούν ο οποίος τόνισε:

«Με δυσκόλεψε πολύ ο προσωπικός μου αντίπαλος, ο Ζαραδούκας. Γενικά όλη η ομάδα τα βρήκε δύσκολα κόντρα στην Ελλάδα. Είναι μία καλή ομάδα, που παίζει δυνατά στην άμυνα και οργανωμένα στην επίθεση. Ήρθαν εδώ γνωρίζοντας τι θέλουν να πετύχουν», ενώ για το ποια θέση θα πάρει η Εθνική Ελλάδος ο Μπεναγιούν είπε ότι: «Θα προκριθεί πρώτη στον όμιλό μας».

Μπορεί το χθεσινό παιχνίδι να είχε ως μορφή του αγώνα το Σωτήρη Νίκη με το τέρμα που πέτυχε ο νεαρός άσσος του Παναθηναϊκού, ωστόσο θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη του Γιάννη Ζαραδούκα ο οποίος περιόρισε στο έπακρο τον προσωπικό του αντίπαλο. Πλέον ευχή του 26χρονου άσσου είναι η αρχή να έχει και συνέχεια για την Εθνική ομάδα της Ελλάδος κόντρα στη Λετονία, αλλά και τα νέα να είναι ευχάριστα από το Βόλο που τον αγαπά και το στηρίζει σε κάθε του βήμα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου