ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα τυπικά για Αλεξίου

τα-τυπικά-για-αλεξίου-423616

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μια ανάσα από το να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου βρίσκεται ο 48χρονος τεχνικός Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος ίσως και σήμερα βρεθεί στο Βόλο προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες συνεργασίας με την κυανόλευκη ΠΑΕ.

Μπορεί φήμες να ήθελαν τον Θεσσαλονικιό τεχνικό να βρίσκεται στο Βόλο την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ διέψευδε τη φημολογία. Πλέον αναμένεται ίσως και σήμερα στο Βόλο ώστε να συναντηθεί με τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και να υπάρξει η συμφωνία και ο γάμος. Ο Αλέξης Αλεξίου όπως είναι γνωστό μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία από επαγγελματικές ομάδες ως προπονητής, αλλά έχει να επιδείξει τεράστιο έργο στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων με τις οποίες δούλεψε για περίπου μια δεκαετία. Η Νίκη Βόλου την παρούσα στιγμή με τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει δείχνει ότι θέλει να στηριχθεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές κυρίως από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ενώ εξελίξεις αναμένονται με τους ποδοσφαιριστές που πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα και έχουν τα πιο βαριά συμβόλαια. Βέβαια μαζί με τα συμβόλαια που έχει να λογαριάζει η νέα διοίκηση θα πρέπει να σκέφτεται όπως και κάνει τις οφειλές που υπάρχουν προς τους ποδοσφαιριστές που έμειναν από πέρυσι τον Γενάρη δίχως να έχουν πληρωθεί. Οι εξαιρέσεις ήταν ελάχιστες, αλλά απλά ήρθαν να επιβεβαιώσουν τον κανόνα. Πλέον από τη μεριά της διοίκησης έχει γίνει μία πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέρυσι ολοκλήρωσαν τη σεζόν και πάνω από όλα αυτό που την ενδιαφέρει είναι το πώς θα μπαλώσει τις περσινές τρύπες ώστε να μην δημιουργηθούν νέες. Για το λόγο αυτό άλλωστε πολλοί ποδοσφαιριστές περιμένουν τηλεφώνημα της διοίκησης προκειμένου να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση των οφειλομένων και γιατί όχι στη συνέχεια εκ νέου συμφωνία.

Κοντά σε Χολέβα

Κοντά στην απόκτηση του νεαρού αμυντικού Χρήστου Χολέβα φέρεται πως βρίσκεται η Νίκη Βόλου. Ο Χολέβας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Αγία Παρασκευή για να αγωνιστεί στη συνέχεια με τις ομάδες του Θησέα Αγριάς και του Ρήγα Φεραίου στη Δ’ Εθνική. Με τις εμφανίσεις του στο περιφερειακό πρωτάθλημα τράβηξε τα βλέμματα της ΑΕΛ με την οποία και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κ-21 της Super League. Το τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα Κ-20 της Super League και το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος. Από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έχει αποκτηθεί ήδη και ο Ανδρέας Τσεκούρας, ο οποίος ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στο Κεραυνό Σαμπάναγα αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Θ. Από εκεί μεταγράφηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με την οποία και είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πριν δοθεί δανεικός στο Φωκικό όπου και δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Μέχρι σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την κυανόλευκη ΠΑΕ έχουν υπογράψει οι Σπύρος Ζάγκας και Άγγελος Αργύρης που συνεχίζουν από πέρσι, ενώ από την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης έχουν προωθηθεί οι Αποστόλης Κεφαλάς και Σωτήρης Χατζητρακόσιας. Επίσης μετά από δανεισμό στο Πύρασο στη Νίκη επέστρεψε και ο Χρήστος Ζαρίφης. Με τη μορφή δανεισμού έχει αποκτηθεί ο Αμπντουραμάνι από την ΑΕΚ αλλά και οι Κοντοχρήστος και Σπυρόπουλος από τον Πανιώνιο. Παράλληλα στον αέρα βρίσκεται το θέμα με τον 22χρονο Κώστα Παλιούρα, ο οποίος έχει δεχθεί κρούση από τους κυανόλευκους. Τα μεταγραφικά θέματα αναμένεται να μπουν στη τελική ευθεία με τον ερχομό και του νέου τεχνικού ο οποίος μπορεί να εισηγηθεί παράλληλα και στην απόκτηση άλλων ποδοσφαιριστών.

Στήριξη στην ΠΑΕ

Τη στήριξή τους στη ΠΑΕ Νίκη Βόλου και στο νέο Δ.Σ. εξέφρασε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου με την προχθεσινή της συγκέντρωση στο Μεταξουργείο. Το παρών έδωσαν εκτός από τα μέλη της Ερασιτεχνικής ο κ. Ιωαννίδης για λογαριασμό της ΠΑΕ, όπως και ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης. Μάλιστα ο Δήμαρχος υποσχέθηκε βοήθεια στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κυανόλευκοι τα τελευταία χρόνια με την εξεύρεση προπονητικού κέντρου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου