ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη λίστα και ο Αλεξίου

στη-λίστα-και-ο-αλεξίου-423691

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το όνομα του 52χρονου τεχνικού Αλέξη Αλεξίου ήρθε να προστεθεί χθες στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Νίκης Βόλου. Ο πρώην προπονητής της Ηλιούπολης με μεγάλη θητεία στις Εθνικές ομάδες νέων και παίδων σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε χθες στο Βόλο προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ διέψευσε κάτι τέτοιο.

Πολύ κοντά με την ομάδα της Νίκης Βόλου έφερναν χθες πληροφορίες τον 48χρονο τεχνικό Αλέξη Αλεξίου ο οποίος πέρυσι βρέθηκε στο πάγκο της Ηλιούπολης σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας σερί 3 νίκες 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Ο Αλεξίου δούλεψε επίσης σε σύλλογο το 1998 όταν και κάθισε στον πάγκο των Αμπελοκήπων σε 2 παιχνίδια. Από τότε ήταν ένας από τους προπονητές των Εθνικών ομάδων σε νεαρές ηλικίες έχοντας βγάλει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που είχε στην ομάδα νέων συγκαταλέγεται και ο Περικλής Μπουσινάκης που πέρυσι φόρεσε τα κυανόλευκα και σήμερα βρίσκεται σε επαναδιαπραγματεύσεις με τους κυανόλευκους. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ήρθε σε επαφή χθες με τον κ. Αλεξίου, ο οποίος τόνισε ότι είχε μια αρχική επαφή με τους ανθρώπους της Νίκης την περασμένη εβδομάδα σε φιλολογικό επίπεδο δίχως να είναι κάτι οριστικό. Χθες οι δύο πλευρές είχαν ακόμη μία επαφή, αλλά όπως πρόσθεσε ο ίδιος δεν προέκυψε κάτι οριστικό. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και σήμερα, με τον 48χρονο τεχνικό να μοιάζει ιδανικός στο φετινό εγχείρημα της Νίκης μιας και έχει δουλέψει αρκετά με νεαρούς ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους θέλει να επενδύσει φέτος η Νίκη. Ο Αλέξης Αλεξίου ως ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα αγωνιζόμενος στις ομάδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Ολυμπιακού Πειραιώς και στη συνέχεια του ΠΑΟΚ, ενώ με την Εθνική ομάδα έπαιξε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αμερικής το 1994. Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση των κυανόλευκων έχει έρθει σε επαφή επίσης με τους Νίκο Ζαλίκα και Νίκο Κεχαγιά, αλλά καμία από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις δεν προχώρησε μέχρι σήμερα.

Εκλεισε Αμπντουραμάνι

Παίκτης της Νίκης Βόλου θα είναι για την ερχόμενη σεζόν ο Σέρτζιο Αμπντουραμάνι. Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ ο νεαρός βραχύσωμος (1.65 εκ.) επιθετικός παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Βόλου μέχρι τις 30/6/2012. Ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός γεννημένος στο Ελμπασάν της Αλβανίας στις 17/07/1992 ξεκίνησε τη καλοκαιρινή περίοδο προετοιμασία με την ομάδα της Γλυφάδας, ωστόσο επέστρεψε από εκεί και πάλι στην Ένωση από όπου και δόθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σε μία λιτή ανακοίνωση ανέφερε χθες ότι: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τη Νίκη Βόλου για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Serxhio Abdurahmani ως δανεικού έως τις 30/6/2012». Εκτός πάντως από τον Αμπντουραμάνι που έκλεισε στη Νίκη στέλνουν και τον επιθετικό μέσο Φροξυλιά που ανήκει στην ΑΕΚ.

Δύο δανεικοί από Πανιώνιο

Με τη μορφή δανεισμού αποκτήθηκαν από τη Νίκη Βόλου ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που είναι οι Παναγιώτης Σπυρόπουλος (21/08/92) και Χρήστος Κοντοχρήστος (3/1/91) και οι οποίοι ανήκουν στην ομάδα του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης. Ο Σπυρόπουλος καλύπτει τη θέση του αριστερού μπακ και πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα Κ-20 των κυανέρυθρων, ενώ ο Κοντοχρήστος που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ανήκε τα τελευταία δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα της Νέας Σμύρνης και πέρυσι δόθηκε δανεικός στο Ναυπακτιακό με τον οποίο και μέτρησε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής παίζοντας μάλιστα και κόντρα στη Νίκη Βόλου μέσα στο Παντελής Μαγουλάς. Χθες στα κυανόλευκα ντύθηκε εξ άλλου ο νεαρός επιθετικός Ανδρέας Τσεκούρας που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου έχοντας συμμετοχές στη Β’ Εθνική με τους ερυθρόλευκους και υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται ο Βολιώτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κώστας Παλιούρας που είχε δοκιμαστεί παλαιότερα από τους κυανόλευκους. Τέλος κοντά σε συμφωνία με τον Τάσο Κουκουλέκη που αγωνίστηκε και στο παρελθόν με την ομάδα της Νίκης βρέθηκε χθες η ομάδα, το θέμα του όμως θα επανεξεταστεί πιθανότατα σήμερα.

Ο ρόλος Δαλούκα

Όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Δαλούκας ενεργεί για χάρη της Νίκης Βόλου κλείνοντας παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ της νέας περιόδου. Ο Γιώργος Δαλούκας έχει αναλάβει ανεπίσημα χρέη Τεχνικού Διευθυντή στην ΠΑΕ της Νίκης Βόλου, ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν ανακοινώνεται και επίσημα μιας και επιθυμία του ίδιου φαίνεται να είναι ακόμη ο χώρος της διαιτησίας στον οποίο υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει εφόσον επανεξεταστεί το αίτημά του για εισαγωγή στους πίνακες.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι η πρώτη της ομάδας θα ανακοινωθεί μέσα από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, διαψεύδοντας έτσι αναφορές πως χθες θα γινόταν μια πρώτη προπόνηση με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ: «Από την ΠΑΕ Νίκη ανακοινώνονται τα εξής. Η πρώτη προπόνηση των παικτών της Νίκης θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί επίσημα από το site της ΠΑΕ Νίκη και η οποία θα γίνει με τον νέο προπονητή της ομάδας, ο οποίος θα προσληφθεί από τη διοίκηση. Ο πρόεδρος έχει επαφή με προπονητές, αλλά ακόμη δεν έχει «κλείσει», καθότι οι συζητήσεις συνεχίζονται. Μέχρι το βράδυ θα συνεχιστούν και οι συζητήσεις με παίκτες υπό μεταγραφή και θα ανακοινωθούν τα ονόματα μόλις υπάρξουν μεταγραφές».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου