ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόεδρος και επίσημα ο Ιωαννίδης

πρόεδρος-και-επίσημα-ο-ιωαννίδης-423768

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Νίκης Βόλου μετά τη Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας. Όπως ήταν γνωστό τη θέση του προέδρου ανέλαβε ο Δημήτρης Ιωαννίδης που θα ηγηθεί του σχήματος.
Εκτός από τον κ. Ιωαννίδη στο Δ.Σ. με την ιδιότητα του αντιπροέδρου θα συμμετέχει ο Δημήτρης Μωραΐτης, ενώ τη θέση του γενικού γραμματέα ανέλαβε ο Γρηγόρης Ζάγκας που εκπροσωπεί παράλληλα τον Ερασιτέχνη. Χρέη γενικού αρχηγού θα εκτελεί ο Νίκος Αθηναίος και υπεύθυνος διοικητικού θα είναι ο Πιερής Κωνσταντίνου. Τέλος υπεύθυνος ιματισμού θα είναι ο Ευάγγελος Εμμανουήλ και υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων ο Γιώργος Καρεκλίδης. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν από τη νέα διοίκηση της Νίκης Βόλου ήταν και αυτό της αδειοδότησης της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα που έρχεται όπως επίσης η πρόσληψη προπονητή και διευθυντή της ΠΑΕ. Παράλληλα συζητήθηκε η ενίσχυση του ρόστερ του συλλόγου όπως επίσης η διακίνηση των καρτών διαρκείας και η αδειοδότηση του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς. Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, αυτό αναμένεται να κλείσει σύντομα με τη Νίκη Βόλου να έχει έρθει σε συζήτηση με προπονητές για παράδειγμα όπως οι Νίκος Ζαλίκας και Νίκος Κεχαγιάς, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και με άλλους προπονητές τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη. Το θέμα του προπονητή πάντως αναμένεται να κλείσει σήμερα ή το πολύ μέχρι αύριο ώστε να συνεχιστεί ο σχεδιασμός και ο καταρτισμός του ρόστερ. Σχετικά με το ρόστερ ο πρόεδρος Δημήτρης Ιωαννίδης αλλά και συνεργάτες του έχουν έρθει σε επαφή σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ με σκοπό να παραμείνουν στην ομάδα της Νέας Ιωνίας αφού πρώτα διακανονιστούν τα οφειλόμενα.
                                                Εκλεισαν και υπέγραψαν πέντε
Χθες συμβόλαιο με τη Νίκη υπέγραψαν οι Σπύρος Ζάγκας και Άγγελος Αργύρης με τον πρώτο να έχει πέρυσι μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον δεύτερο τέσσερις στους πρώτους έξι μήνες παρουσίας του στην ομάδα καθώς στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Παράλληλα με τους δύο νεαρούς συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε και ο 20χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Αγριόδημος, ο οποίος ανήκε στην ομάδα του ΓΣ Αλμυρού. Παίκτες της Νίκης όμως θα είναι και οι νεαροί Αποστόλης Κεφάλας (26/4/92) και Σωτήρης Χατζητρακόσιας (6/3/92) οι οποίοι προέρχονται από τους Νέους Αθλητές Νίκης και ο πρώτος αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και ο δεύτερος ως επιθετικός. Τέλος φήμες φέρνουν πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου που έχει μεταγραφεί πρόσφατα σε άλλη ομάδα να ψάχνει να βρει τον τρόπο ώστε να επιστρέψει και πάλι στους κυανόλευκους.
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη  
Με στόχο η Νίκη να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία τους επόμενους μήνες συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ των κυανόλευκων, όπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη ανακοινώνει τα εξής.  Μπροστά στον κίνδυνο υποβιβασμού της ομάδας στη Δ’ Εθνική κατηγορία, αναλάβαμε ως διοίκηση, διορισμένη από το Πρωτοδικείο Βόλου, για να φέρουμε εις πέρας συγκεκριμένο έργο και να οδηγήσουμε την ΠΑΕ σε Γενική Συνέλευση, το αργότερο μέσα σε δυο μήνες, ώστε οι μέτοχοι να αποφασίσουν το μέλλον της Α.Ε. Η νέα διοίκηση δεσμεύεται ότι σ’ αυτό το διάστημα των δύο μηνών θα υπερασπιστεί την ΠΑΕ Νίκη, θα «τρέξει» όλα τα θέματα για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, στοχεύοντας σε μια αξιοπρεπή πορεία. Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ, έχοντας την συμπαράσταση της πλειοψηφίας των μετόχων, είναι αποφασισμένη αυτόν τον αγώνα να τον δώσει με συλλογικότητα, θέλοντας την στήριξη των φορέων της Μαγνησίας και των χιλιάδων φιλάθλων της. Η Νίκη, με την πολύχρονη ιστορία της, ως πρώτος σύλλογος της Μαγνησίας, είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί το όνομά της, να διεκδικήσει αυτό που της ανήκει, με ήθος και αξιοπρέπεια. Ξεκινώντας πάλι εκ βάθρων, η Νίκη έχει μόνο έναν στόχο. Να αγωνίζεται και να κερδίζει αυτό που της αξίζει μέσα στο γήπεδο. Η Νίκη, αντλεί από την ιστορία της δύναμη και θέτει νέες προοπτικές και αξίες. Απαιτούμε απ’ όλους σεβασμό, γιατί τον ίδιο σεβασμό θα επιδείξουμε και εμείς προς τη διοργανώτρια αρχή, τη διαιτησία, φορείς και αντιπάλους. Η νέα διοίκηση της Νίκης κοιτάζει μπροστά και αισιοδοξεί. Το ίδιο πιστεύουμε ότι θα κάνουν και οι μέτοχοί της στην Γενική Συνέλευση, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου