ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκόραραν για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

σκόραραν-για-τον-μικρό-παναγιώτη-ραφ-332334

Τα σημαντικότερα καλάθια και τα σημαντικότερα γκολ… μπήκαν χθες Σάββατο σε παιχνίδια διαφόρων κατηγοριών στη Μαγνησία, μιας και μικροί και μεγάλοι σκόραραν για την ενίσχυση του αγώνα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για πρωτοποριακή θεραπεία.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί διεξήχθη αγώνας μπάσκετ για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ στη Σκιάθο, όπου ο τοπικός Γυμναστικός Σύλλογος Σκιάθου, αντιμετώπισε την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Σε ένα παιχνίδι παιδιών, όπου το σκορ δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, μικροί και μεγάλοι συνέφεραν με το μερίδιο τους και το χαρτζιλίκι τους στον κουμπαρά που υπήρχε στο Κλειστό για χάριν του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Ο προπονητής του ΓΣ Σκιάθου, Κωνσταντίνος Κρίτσαλος, με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ευχαρίστησε την ομάδα του ΓΣ Βόλου στην κίνηση να συνεισφέρουν για έναν τέτοιο ιερό σκοπό, τονίζοντας: «Σημασία έχει για εμάς πως μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να ευαισθητοποιήσουμε και να προσφέρουμε, κάνοντας αυτό που αγαπάμε περισσότερο και εν προκειμένω μέσα από το μπάσκετ. Ευχαριστούμε πολύ τον ΓΣ Βόλου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και μπορέσαμε κι εμείς να προσφέρουμε έστω ένα συμβολικό ποσό για έναν τέτοιο ιερό σκοπό».

Αργότερα το απόγευμα κουμπαράς υπήρχε και στο γήπεδο του Ριζομύλου, όπου τα έσοδα της συνάντησης για την Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, ανάμεσα σε Αστέρα και Αγχίαλο, το οποίο τελείωσε ισόπαλο με 2-2 διατέθηκαν για τον ίδιο σκοπό.

Κουμπαράς υπήρχε και στο γήπεδο του Αλμυρού, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχθηκε τον Θεσπρωτό (1-1), με την 4η αγωνιστική της Football League να είναι αφιερωμένη στον αγώνα του παιδιού. Εκτός από το γήπεδο του Αλμυρού, κουμπαράς υπήρχε και στην Καλαμάτα και σήμερα θα υπάρχει και στα υπόλοιπα γήπεδα, όπου θα πραγματοποιηθούν αγώνες της κατηγορίας, με τα χρήματα που θα προσφέρει ο φίλαθλος κόσμος να πηγαίνουν στον λογαριασμό της οικογένειας.

Εκτός από μπάσκετ και ποδόσφαιρο όμως, υπήρξε και αγώνας βόλεϊ χθες το απόγευμα στο Κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» ανάμεσα στην Αργώ Βόλου και τον Γ.Σ. Νίκαιας, όπου και εκεί υπήρχε κουμπαράς.

Επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 5.30 το απόγευμα στο Βασδέκειο θα πραγματοποιηθεί αγώνας ενίσχυσης του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ ανάμεσα στους Επίλεκτους Παλαιμάχους Θεσσαλίας και τον Γ.Σ. Πανιώνιο Ν. Ιωνίας.

Στην είσοδο του γηπέδου θα τοποθετηθούν κουμπαράδες και οι θεατές θα μπορούν να συνδράμουν με όποιο ποσό εκείνοι επιθυμούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου