ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε και με Κεχαγιά

μίλησε-και-με-κεχαγιά-423845

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
Στην αναζήτηση τεχνικού ηγέτη βρίσκεται η Νίκη Βόλου και μετά την περίπτωση του Νίκου Ζαλίκα φέρεται να συζήτησε και με τον προπονητή Νίκο Κεχαγιά ο οποίος τελευταία βρέθηκε στο πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι κυανόλευκοι αναμένεται να κλείσουν το συντομότερο δυνατό την κενή θέση του προπονητή έτσι ώστε να προχωρήσουν τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό.
Η περίπτωση του 42χρονου τεχνικού μοιάζει εξαρχής δύσκολη, ωστόσο οι άνθρωποι των κυανόλευκων φαίνεται να ανεβάζουν ψηλά τον πήχη με την πρώτη επαφή που είχαν με τον πρώην τεχνικός της Σκόντα Ξάνθη, του Παναιτωλικού, του Θρασύβουλου και της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Ο Κεχαγιάς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και δεν είναι άλλη από την Σκόντα Ξάνθη με την οποία μέτρησε 291 παρουσίες στην Α’ Εθνική, ενώ αγωνίστηκε και στη Γ΄Εθνική με τη φανέλα της Λάρισας σε 36 παιχνίδια.
Η επαγγελματική προπονητική του καριέρα ξεκίνησε τη σεζόν 2006-07 όταν και κάθισε αρχικά σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος και συνέχισε και την επόμενη χρονιά για 25 αγώνες στον ίδιο πάγκο. Μετά την εμπειρία με τη Σκόντα Ξάνθη ακολούθησε η Γ’ Εθνική και ο Παναιτωλικός στον οποίο και έμεινε για 26 παιχνίδια πρωταθλήματος τη περίοδο 2008-09. Την περίοδο 2009-10 βρέθηκε ξανά στο τιμόνι της ακριτικής ομάδας για 7 παιχνίδια, ενώ την ίδια σεζόν ανέλαβε και τον Θρασύβουλο στη Β’ Εθνική για 8 αγώνες. Την επόμενη χρονιά θα επιστρέψει για τρίτη φορά στη Ξάνθη ως προπονητής, αλλά κάθισε μόλις σε τρία παιχνίδια της Super League. H αυλαία της περσινής χρονιάς έπεσε για τον ίδιο με την ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή της Αναγέννησης Καρδίτσας με την οποία μέτρησε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.  Συνολικά σε 42 αγώνες στη Α΄ Εθνική έχει ρεκόρ 13 νίκες, 11 ισοπαλίες και 18 ήττες, ενώ σε 10 παιχνίδια στη Β’ Εθνική έχει 1 νίκη, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Από την άλλη στη Γ΄ Εθνική μετρά σε 26 αγώνες 13 νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες. Τέλος σε 11 παιχνίδια Κυπέλλου έχει πανηγυρίσει έξι φορές, ενώ δύο παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα και σε τρία ηττήθηκε.
Μέχρι στιγμής προς τα έξω έχουν βγει τα ονόματα του Νίκου Ζαλίκα αλλά και του Νίκου Κεχαγιά πως έχουν έρθει σε επαφή με τους κυανόλευκους και κάτι τέτοιο δεν διαψεύδεται. Επαφές έχουν γίνει τόσο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ιωαννίδη όσο και από τα μέλη της νέας Διοίκησης τα οποία χθες το βράδυ αναμένονταν να έρθουν σε σώμα και στη συνέχεια σήμερα θα έχουμε ανακοινώσεις σχετικά με τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Μπορεί από την μία το θέμα προπονητή να επείγει για τη Νίκη Βόλου, ωστόσο το βέβαιο είναι πως οι κινήσεις της διοίκησης δεν θα είναι βιαστικές, με σκοπό να βρεθεί ο καταλληλότερος τεχνικός για το νέο αυτό ξεκίνημα που επιχειρούν οι κυανόλευκοι.
Επαφές και με ποδοσφαιριστές
Εκτός από τις επαφές που είχε η διοίκηση με υποψήφιους τεχνικούς συζητήσεις υπήρξαν και με ποδοσφαιριστές που φόρεσαν κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου, και όχι μόνο, τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Πρωταρχικό μέλημα της διοίκησης είναι να τακτοποιηθούν οι οφειλές προς τους παίκτες οι οποίοι έμειναν από πέρσι τα Χριστούγεννα δίχως οικονομικές απολαβές και στη συνέχεια να συζητηθεί και το ενδεχόμενο εκ νέου συνεργασίας. Συνάντηση με το πρόεδρο Δημήτρη Ιωαννίδη είχε χθες ο Περικλής Μπουσινάκης, ενώ τηλεφωνικές επαφές έγιναν και με άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται εκτός Βόλου. Την ίδια ώρα συζητήσεις θα γίνουν και με ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό των Νέων Αθλητών Νίκης.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου