ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με νέα διοίκηση ο Ολυμπιακός

με-νέα-διοίκηση-ο-ολυμπιακός-423857

Νέα σελίδα γύρισε χθες ο Ολυμπιακός που έχει νέα διοίκηση Πρωτοδικείου στην προσπάθεια που γίνεται για απεμπλοκή προηγουμένων διοικήσεων, ενώ σύντομα αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας.
Αρχικά χθες κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Βόλου η νέα διοίκηση προσωπικοτήτων για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, έπειτα από την παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ που έγινε την Κυριακή.
 Νωρίς το βράδυ χθες μάλιστα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, το οποίο προέκυψε σήμερα μετά από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Παναγιώτης Μποτσιβάλης, Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Valis».
Αντιπρόεδρος: Θεόφιλος Βασιλειάδης, Πολιτικός Μηχανικός, Εργολήπτης ΕΔΕ
Μέλη:
Κυριάκος Μήτρου, Ιατρός Πνευμονολόγος, πρώην Δήμαρχος Βόλου
Αλέξανδρος Βούλγαρης, Αρχιτέκτων-Μηχανικός, που έχει διατελέσει Υφυπουργός Επικοινωνιών, Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ και Δήμαρχος Βόλου
Ηλίας Λέτσιος, Γεωπόνος
Σπυρίδων Διαμαντάρας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Παλαίμαχος Ολυμπιακού Βόλου
Αθανάσιος Θεοδώρου, Επιχειρηματίας
Αμέσως μετά ο νέος Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης δήλωσε στο επίσημο site της ΠΑΕ: «Διανύουμε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο στην πολύχρονη ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ομάδα, στους φιλάθλους αλλά και στην πόλη του Βόλου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την πλήρη δικαίωση της ομάδας μας.
Ποτέ άλλοτε ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε τόσο μεγάλη ανάγκη από τον κόσμο του. Σημασία έχει σε αυτή τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ο Αχιλλέας Μπέος, ο δημιουργός αυτής της εκπληκτικής ομάδας, αποτελεί ουσιαστικά και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι πλέον τμήμα της ιστορίας του.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από προσωπικότητες του επιχειρηματικού και του πολιτικού χώρου που ως μόνο στόχο έχουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου και της πόλης του Βόλου. Πιστεύουμε ότι αρωγός μας θα γίνουν τόσο οι αθλητικές όσο και οι πολιτικές αρχές, αφού το μόνο αίτημά μας είναι η απονομή δικαιοσύνης».
 
Αυτό που θέλει πλέον ο Ολυμπιακός είναι η επανεξέταση του φακέλου από την ΕΕΑ και η οριστική δικαίωση και η επανατοποθέτηση του στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, εκεί δηλαδή που ήταν, εκεί που κέρδισε Ευρώπη και εκεί που αξίζει…
Ήδη ο Ολυμπιακός είναι πιο άνετος και ομάδα Σούπερ Λιγκα με τα ασφαλιστικά μέτρα   του Διοικητικού Εφετείου…
Ακόμη ο Ολυμπιακός ποντάρει στο ότι η ΕΕΑ δεν παίρνει αποφάσεις αγωνιστικές αλλά διοικητικές και δεν έχει δικαίωμα να ρίξει ομάδα στην Δ’, ενώ θεωρεί και ως πολιτική παρέμβαση το ότι η επιτροπή διορίσθηκε λίγες μέρες πριν «εκτελέσει» την εντολή

Την αδειοδότηση που δεν έδωσε   στο Βόλο η ΕΕΑ την είχε δώσει αρκετό καιρό πριν η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, πολύ πιο αρμόδια,   και μάλιστα αυτή η αδειόδοτηση εγκρίθηκε κι από την ΟΥΕΦΑ και ο Βόλος έπαιξε στην Ευρώπη κι έδωσε βαθμούς στην Ελλάδα…

Όμως ο Ολυμπιακός επιμένει και πως απόφαση δεν υπάρχει, αφού καμιά ΕΠΟ, καμιά εκτελεστική Επιτροπή, καμιά Σούπερ Λίγκα δεν επικύρωσε την πρόταση της ΕΕΑ.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου