ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Θεσπρωτό για την πρώτη νίκη

με-θεσπρωτό-για-την-πρώτη-νίκη-333780

Την πρώτη του νίκη θέλει να πανηγυρίσει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος» ο Ολυμπιακός Βόλου, υποδεχόμενος στις 4 μ.μ. τον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της FootballLeague.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι ερυθρόλευκοι μετά την «εξόρμηση» τους στη Λάρισα δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν ούτε σε αυτή την αγωνιστική το γήπεδο της Νεάπολης Βόλου, στο οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επισποράς, και έτσι θα βρεθούν στο γήπεδο του Αλμυρού, το οποίο έχουν δηλώσει ως δεύτερη έδρα, θέλοντας το παρθενικό τους τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League η προετοιμασία των ερυθρόλευκων ολοκληρώθηκε χθες και στο στρατόπεδο του Βολιώτικου συλλόγου υπάρχει πίστη πως μετά την ισοπαλία με τον ΑΟ Τρίκαλα θα έρθουν σήμερα και οι τρεις βαθμοί.

Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεση του ο Θωμάς Γράφας για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό είναι οι: Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Κλεμέντε, Τζέφερσον, Στεφάνοβιτς, Βοσνακίδης, Γραικός, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Σε ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τονίζεται για τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο Αλμυρού αλλά και πως θα υπάρχει ξεχωριστός κουμπαράς για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ: «Η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου θα γίνεται από την Θύρα 1 (κεντρική θύρα) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 2μ.μ. Στην Θύρα 1 θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος για τα εισιτήρια διαρκείας. Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Η είσοδος των φιλοξενουμένων θα γίνεται από την Θύρα 2.

Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους. Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα».

«Παίζουμε μπάλα» για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ

Υπενθυμίζεται ότι στον σημερινό αγώνα θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς στο εκδοτήριο των εισιτηρίων και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη – Ραφαήλ. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει μαζικό παρόν στο γήπεδο για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας και να είναι ο 12ος παίκτης στην προσπάθεια για τη νίκη αλλά και να συμβάλλει με ότι ο καθένας μπορεί να διαθέσει στον αγώνα που κάνει αυτή η οικογένεια για να σώσει το παιδί της. Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ είναι πλέον το παιδί όλων μας και η μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από τους πολίτες όλης της χώρας».

Ο Μαχαίρας διαιτητής

Τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός θα διευθύνει ο Στράτος Μαχαίρας από την ΕΠΣ Αθηνών. Ο 30χρονος διαιτητής έχει σφυρίξει συνολικά 24 ματς Γ’ Εθνικής και ένα Κυπέλλου, ενώ δεν έχει διευθύνει αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου στο παρελθόν. Βοηθοί ορίστηκαν ο Άγγελος Κολλιάκος και η Μαρία Δέτση, επίσης, από την Αθήνα. 4ος διαιτητής θα είναι η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη από την Ένωση Λάρισας και παρατηρητής ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την Φθιώτιδα.

Το πρόγραμμα της 4ης Αγωνιστικής

Σήμερα

15:00 Καλαμάτα – Ιωνικός

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

16:00 Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Κυριακή 20/10

15:00 Ιάλυσος – Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Ρούσσος (Κορινθίας)

16:00 Ασπρόπυργος – Αιγάλεω

Διαιτητής: Κολυτάς (Λασιθίου)

16:00 Καβάλα – Βέροια

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)

16:00 Π.Ο. Τρίγλιας – Τρίκαλα

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

16:00 Ο.Φ. Ιεράπετρας – Διαγόρας

Διαιτητής: Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής)

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Ν-Ι-Η Γκολ Β.

1. Καλαμάτα 2-1-0 5:1 7

2. Βέροια ΝΠΣ 2-1-0 4:1 7

3. ΟΦ Ιεράπετρας 2-1-0 3:1 7

4. Τρίκαλα 1-2-0 3:2 5

5. Διαγόρας 1-1-1 5:3 4

6. Καβάλα 1-1-1 4:2 4

7. Ιωνικός Νικαίας 1-1-1 2:1 4

8. Νίκη Βόλου 1-1-1 4:4 4

9. Ενωση Ασπροπύργου 1-1-1 3:4 4

10. Αιγάλεω 1-1-1 1:2 4

11. ΠΟ Τρίγλιας 1-0-2 4:6 3

12. Ολυμπιακός Βόλου 0-2-1 3:5 2

13. Ιαλυσός 0-1-2 0:3 1

14. Θεσπρωτός 0-0-3 2:8 0

Στις 30/10 με Πανιώνιο

Το Κύπελλο Ελλάδος συνεχίζεται και μετά την κλήρωση της 5ης φάσης σειρά είχε και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων. Σε αυτόν τον γύρο, 22 ομάδες ανάμεσα τους και οκτώ εκπρόσωποι της Superleague 1, θα δώσουν διπλούς αγώνες για την πρόκριση στους «16» του θεσμού, με την ΕΠΟ να ορίζει τρία ματς για την Τρίτη 29 Οκτωβρίου και από τέσσερα για τις 30 και 31 του ίδιου μήνα. Σημειώνεται ότι οι αγώνες θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από την COSMOTE TV. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πανιώνιο ορίστηκε για την Τετάρτη 30/10 στο Στάδιο Αλμυρού, αλλά αναμένεται να αλλάξει και να οριστεί το γήπεδο Νεάπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος:

Τρίτη 29/10

15:00 Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη

17:15 Πανσερραϊκός – Βόλος

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια

Τετάρτη 30/10

15:00 Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος

15:00 Καλαμάτα – ΑΕΛ

17:15 Καβάλα – ΟΦΗ

19:30 Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός

Πέμπτη 31/10

15:00 Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης

17:15 Ιάλυσος – Παναιτωλικός

17:15 Αιολικός ή Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

19:30 Τρίκαλα – Εργοτέλης

Συνάντηση Ερασιτέχνη και ΠΑΕ

Ανακοίνωση για τη συνάντηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να προβούν στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Αναλυτικά: «Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στα νέα γραφεία του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 που βρίσκονται στην οδό Λαχανά 38 και με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των διαδικασιών σύστασης της νέας ΠΑΕ και της έναρξης του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη με την Διοίκηση και το τεχνικό διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας που φέρει το όνομα, το σήμα, τα χρώματα και την ιστορία του ένδοξου Συλλόγου μας.

Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα που επικρατεί στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ που αναπόσπαστο κομμάτι του είναι και η Ποδοσφαιρική Ομάδα. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις Ερασιτέχνη και Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας και επιβεβαιώθηκε το οικογενειακό πνεύμα στις σχέσεις των δύο πλευρών. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη τονίστηκε για ακόμη μία φορά ότι θα είναι στο πλευρό της διοίκησης της ΠΑΕ στον αγώνα που κάνει για την ανάδειξη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ σε μία υγιή και ανταγωνιστική ποδοσφαιρική εταιρεία που θα έχει πρωταγωνιστική αγωνιστική παρουσία στις Επαγγελματικές Κατηγορίες και από την πλευρά της ΠΑΕ δόθηκε η διαβεβαίωση για την στήριξη του Ερασιτέχνη με κάθε πρόσφορο τρόπο. Με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλεί τα όλα τα μέλη του, τους φίλους και τους χιλιάδες οπαδούς του Συλλόγου μας να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους και με κάθε δυνατό τρόπο το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιείται στην FOOTBALL LEAGUE. Αγοράζουμε όλοι ένα εισιτήριο διαρκείας. Δίνουμε το παρών μας σε όλους τους αγώνες. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου