ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θετικά τα μηνύματα στο Θησέα

θετικά-τα-μηνύματα-στο-θησέα-424062

Θετικά είναι τα μηνύματα στον Θησέα, όπου μετά την έναρξη της προετοιμασίας και τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες υπάρχει αισιοδοξία στην Αγριά για την επίτευξη των φετινών στόχων στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ.

Η ομάδα του Θησέα έχει φέτος στόχο να είναι ανταγωνιστική να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να έχει και τον κόσμο στο γήπεδο…

Με νέα διοίκηση της οποίας ηγείται ο Τάκης Αλιάτης και έχοντας μέλη της αν μη τι άλλο γνώστες του ποδοσφαίρου, καθώς η πλειοψηφία τους έχει και αγωνιστική θητεία στην ομάδα της Αγριάς, ο Θησέας δείχνει να έχει τα φόντα να πρωταγωνιστεί λωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κυνήγι ενός τίτλου θα είναι αυτοσκοπός.

Ευχάριστο είναι η συμμετοχή παλιών και νέων παικτών στις προπονήσεις στο γήπεδο της Αγριάς. με τον τεχνικό Μιχάλη Βαγγόπουλο να δηλώνει ικανοποίηση… και να αισιοδοξεί για τους στόχους: «Επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και που ο κόσμος θα χαίρεται να βλέπει. Παράλληλα να δώσουμε έναν σωστό προσανατολισμό στα νέα παιδιά που διαθέτουμε και φυσικά να τους δώσουμε τις ευκαιρίες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους δίπλα στους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές μας. Δεν έχουμε βάλει ως στόχο την κατάκτηση κάποιας συγκεκριμένης θέσης, αλλά όσο πιο ψηλά φτάσουμε, τόσο το καλύτερο» αναφέρει ο Μιχάλης Βαγγόπουλος, που μπορεί να μη δίνει μεγάλη σημασία στα αποτελέσματα των φιλικών αλλά στην εμπέδωση όσων διδάσκονται στην προπόνηση και την ατομική και ομαδική απόδοση, όμως μέχρι χθες είδε την ομάδα να κερδίζει Μακρινίτσα, Ακρόπολη, Δάφνη και Μαγνησιακό, ενώ την Τετάρτη ο Θησέας θα αγωνισθεί και με τον Ρήγα Φεραίο…

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό από νέα πρόσωπα, στον Θησέα είναι ο πολύπειρος γκολκίπερ Βασίλης Τζέκας που έχει ξανααγωνισθεί στην Αγριά έχοντας και τίτλο. Άλλωστε ο Βολιώτης τερματοφύλακας Βασίλης Τζέκας έχει ένα ρεκόρ καθώς έχει αγωνισθεί στους περισσοτέρους τελικούς του θεσμού του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ.Θ. και μάλιστα το έχει κατακτήσει με τις περισσότερες και διαφορετικές ομάδες (Ηρακλή Βόλου, Νίκη, Εθν. Ολυμπιακό, Θησέα, Ρήγα), ενώ εκτός από τις ομάδες που πήρε κύπελλο έπαιξε ακόμη σε Εθνικό και Τοξότη.

Ακόμη ο Θησέας απέκτησε τον μεσοαμυντικό Κώστα Ζενούνι που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων (Κ20) της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Σιώμο από την Αγία Παρασκευή, αλλά και τους Ι. Ακτσαλή από ομάδα των Σερρών, Δημήτρη Μαραγκό που πέρσι είχε αγωνιστεί με τη μορφή του δανεισμού στα Λεχώνια, ενώ από την ίδια ομάδα ήταν και το τελευταίο χρονικά απόκτημα, ο Νίκος Κατσιάκης.

Στον Θησέα Αγριάς θεωρούν ότι το βασικό «όπλο» της ομάδας τη νέα σεζόν θα είναι η ομοιογένειά της αφού παρέμεινε και ο βασικός κορμός.

Έτσι συνεχίζουν οι Πάρις Σταμέλος, Νίκος Δενελάβας, Γιώργος Φασούλας, Στέφανος Μπούγλας, Γιώργος Δαβιτίδης, Ευθύμης Οικονόμου, Σπύρος Μυλωνάς, Χρήστος Οικονόμου, Σωκράτης Οικονόμου, Θανάσης Μπέκος, Λεωνίδας Κόρμπας, Δημήτρης Μαραγκός, Παναγιώτης Καραγγέλης, Λευτέρης Δενελάβας, και οι νεαροί Λάζαρος Πολίτης, Γιώργος Λούκας, Δημήτρης Κωστόπουλος, Αλέξης Αλσόνας, Γιώργος Νικολάου, Νίκος Μπουργάνης, Ανδρέας Μάστορας, Δημήτρης Γαρυφάλλου, Απόστολος Μπογδάνος, Α. Ξενάκης, Ταυρής, Αναγνώστης Μυλωνάς.

Για τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί να ανέβει η ομάδα του Θησέα στα Χάνια και να παραμείνει εκεί για διάστημα τεσσάρων ημερών.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου