ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέλνουν Ζαλίκα στη Νίκη

στέλνουν-ζαλίκα-στη-νίκη-851206

Το όνομα του Νίκου Ζαλίκα επανήλθε στο προσκήνιο για την ομάδα της Νίκης Βόλου η οποία τις τελευταίες ημέρες ψάχνει για τον άνθρωπο που θα ηγηθεί προπονητικά τη νέα σεζόν. Ο πρόεδρος Δημήτρης Ιωαννίδης ισχυρίστηκε πως απλά υπήρξε μία πρώτη επαφή με το Κατερινώτη τεχνικό, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο της Νίκης ξανά τη σεζόν 2007-08.
Οι κυανόλευκοι μετά το σχηματισμό της νέας διοίκησης και την κινητοποίηση προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα δώσει στην ομάδα άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα έχουν ως πρώτο στόχο την πρόσληψη ενός τεχνικού. Βέβαια η επιλογή του δεν θα πρέπει να είναι τυχαία αλλά θα πρέπει να συμβαδίζει με τα όνειρα και τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν. Το όνομα του Νίκου Ζαλίκα ήταν ένα από τα πρώτα που κυκλοφόρησε, ωστόσο ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου Δημήτρης Ιωαννίδης με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τόνισε ότι: «Ο κ. Ζαλίκας είναι ένας από τους προπονητές που κάναμε μία πρώτη επαφή. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, καθώς η κουβέντα που κάναμε ήταν απλά διερευνητική. Βέβαια ο κ. Ζαλίκας δεν είναι ο μόνος προπονητής που ήρθαμε σε επαφή καθώς μιλήσαμε με δύο τρεις ακόμη τεχνικούς, αλλά κανένα από τα ονόματα δεν είναι ανακοινώσιμο». Παράλληλα ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι από αύριο Δευτέρα θα ξεκινήσουν και οι επίσημες επαφές με τους παλαιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και με νέους. «Ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει για εμάς και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Για εμάς κάθε λεπτό είναι πολύτιμο και αυτό που θέλουμε είναι να καλύψουμε το χαμένο χρόνο. Ευελπιστούμε όλα να πάνε καλά και να δημιουργήσουμε ένα δυνατό και αξιόλογο σύνολο».
Ανακοίνωση με τα δρώμενα της ομάδας ανέβηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 29/08/2011 αρχίζει επαφές με τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ ή που ανήκαν στο περσινό και που δεν έχουν υπογράψει ακόμα σε κάποια άλλη ΠΑΕ. Επίσης η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κάνει γνωστό ότι ήδη ξεκίνησε επαφές με προπονητές, ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Νίκος Ζαλίκας, που ήταν προπονητής της ομάδας μας και βρέθηκε στον Βόλο. Οι πρώτες επαφές έγιναν με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ».
Κάλεσμα Γιδόπουλου στο νέο Δ.Σ.
Ανακοίνωση με την οποία καλεί στην Αθήνα το νέο Δ.Σ. της ομάδας ώστε να συζητήσουν τα θέματα που έχουν να κάνουν με το θέμα της ομάδας εξέδωσε χθες ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Στράτος Γιδόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι δέχθηκε την είδηση για ορισμό νέας διοίκησης με ιδιαίτερη χαρά. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Στράτου Γιδόπουλου:«Με χαρά και ικανοποίηση διάβασα ότι η Νίκη Βόλου προχώρησε σε ορισμό προσωρινής διοίκησης. Η ανάγνωση και μόνο των ονομάτων των συμμετασχόντων στο Δ.Σ. και ειδικά δύο τριών ανθρώπων με κάνει να πιστεύω ότι η Νίκη Βόλου από εδώ και πέρα δεν θα αντιμετωπίσει ξανά κανένα οικονομικό η αγωνιστικό πρόβλημα. Από τη στιγμή που αναλάβανε είμαι στη διάθεσή τους να έρθουν τη Δευτέρα στην Αθήνα. Καταλαβαίνω ότι έχουν μεγαλύτερες ικανότητες από εμένα και τους περιμένω να επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε από τη Δευτέρα να τρέξουν τα θέματα της προσπάθειας της Νίκης να συμμετάσχει στη Β’ Εθνική. Νομίζω ότι η εμπειρία τους και μόνο στα ποδοσφαιρικά θέματα τούς καθιστά πολύ δυνατούς ώστε να καταφέρουν αυτό προσπαθώ εγώ τόσες μέρες και από τη Δευτέρα το αφήνω στα χέρια τους».
Εκτακτη Γενική Συνέλευση Ερασιτεχνικής  
Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καλεί τα μέλη της, όπως και όλο τον κόσμο της ομάδας, σε ανοιχτή έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011 στην αίθουσα του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας με ώρα έναρξης 8.00 μ.μ. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου