ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενοχλούν… για τους περιζήτητους!

ενοχλούν-για-τους-περιζήτητους-424103

Το ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει καλό υλικό ήταν γνωστό και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές φρόντισαν στο γήπεδο να το αποδεικνύουν διαρκώς… Η 5η θέση που κατέκτησε στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είναι έργο των ποδοσφαιριστών και η αξία του Ολυμπιακού φάνηκε πρόσφατα, όταν τρεις παίκτες έλειπαν με τις Εθνικές ομάδες, ο Ζαραδούκας στην ανδρών, ο Μητρόπουλος στην Ελπίδων και ο Σκέμπρι με την Εθνική Μάλτας, ενώ διεθνείς είναι και οι Σέλεζι με την Ουγγαρία και Γιακούποβιτς με τη Ελβετία…

Μετά τα πρώτα δημοσιεύματα ότι ομάδες της Super League φέρονται να έχουν στη μεταγραφική τους λίστα παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, η θεσσαλική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση που επιτίθεται στις ΠΑΕ αυτές, αλλά και στους μάνατζερ… που βιάζονται…

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στην τελευταία προπόνηση είδαν και τον κόσμο να τους συμπαραστέκεται και περιμένουν, αφού μετά την μη αδειοδότηση της ομάδας (που δεν έχει επικυρωθεί από κανένα αθλητικό όργανο) αντίπαλες ομάδες και μάνατζερ θέλουν να τους αποκτήσουν… άσχετα αν ακόμη κανείς δεν είναι ελεύθερος!

Ακόμη και από το εξωτερικό φαίνεται να έχουν ρίξει δίχτυα στο Βόλο, ενώ οι ερυθρόλευκοι παίκτες περιμένουν, με τους ξένους μάλιστα να δείχνουν την αγωνία τους στα ΜΜΕ της χώρας τους…

Αναγκασμένος να αναζητήσει αλλού την τύχη του μετά την απόφαση να αποβληθεί ο Ολυμπιακός Βόλου από το πρωτάθλημα είναι ο Αντρέ Σκέμπρι, όπως δήλωσε σε εφημερίδα της πατρίδας του. Ο Μαλτέζος επιθετικός εκτιμά πως δύσκολα θα αλλάξει η απόφαση και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλον ελληνικό σύλλογο.

«Δεν περιμέναμε με τέτοια απόφαση. Είχαμε άγνοια για όλες αυτές τις εξελίξεις κι εγώ το έμαθα την Τρίτη, όταν είδα στους δρόμους του Βόλου τους οπαδούς του Ολυμπιακού να διαμαρτύρονται. Ο σύλλογος έχει δώσει μάχη για να καθαρίσει το όνομά του όλο το καλοκαίρι, αλλά φοβάμαι πως θα είναι δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό μετά την τελευταία απόφαση», δήλωσε ο διεθνής φορ και πρόσθεσε: «Αυτό δεν αφήνει σε μας τους παίκτες άλλη επιλογή από το να ψάξουμε ομάδα αλλού. Με τον υποβιβασμό της ομάδας όλοι οι παίκτες στο ρόστερ θα μείνουν ελεύθεροι. Είναι κρίμα, καθώς είχα αρχίσει να προσαρμόζομαι καλά, αλλά δεν βλέπω να αλλάζουν τα πράγματα. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παίξω σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα, καθώς έχω μόλις μετακομίσει στο νέο μου σπίτι. Προφανώς, όμως, θα εξετάσω όλες τις επιλογές μου. Την άλλη εβδομάδα θα είμαι στη Μάλτα με την εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Euro 2012 και ελπίζω μέχρι τότε να έχω μία καλύτερη εικόνα για το πού θα παίζω του χρόνου».

Μετά τον Αντρέ Σκέμπρι, ήρθε η σειρά των Μάριο Μπρέσκα και Πέτερ Ντολεζάι να προαναγγείλουν μέσω του Τύπου της πατρίδας τους την αποχώρησή τους από την ομάδα της Μαγνησίας. «Η κατάσταση είναι άσχημη. Κάποιοι ήδη έχουν συμφωνήσει με ομάδες και εμείς οι υπόλοιποι θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα και μετά θα δούμε. Εγώ προσωπικά, αν έχω κάποια καλή πρόταση, θα φύγω», δήλωσε ο Σλοβάκος επιθετικός, ενώ ο συμπατριώτης του αμυντικός είπε: «Είναι μεγάλο το σοκ. Δεν το περιμέναμε. Στην αρχή τιμωρηθήκαμε με πρόστιμο και αφαίρεση δέκα βαθμών, περιμέναμε πως θα συνεχίσουμε να παίζουμε στη μεγάλη κατηγορία, αλλά τελικά ήρθε αυτή η ποινή. Φυσικά και δεν μένουμε αδρανείς. Οι μάνατζέρ μας δουλεύουν και κάθε παίκτης αντιμετωπίζει την κατάστασή του».

Εντός Ελλάδας στον ΠΑΟ καλοβλέπουν (μολονότι επισήμως το διαψεύδουν) την περίπτωση του 27χρονου Ελβετού Ελντίν Γιακούποβιτς, ενώ παράλληλα γράφτηκε και για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ζαραδούκα που προέρχεται μάλιστα από την ποδοσφαιρική ακαδημία του ΠΑΟ.

Ο διεθνής πλέον αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου φέρεται να έχει δεχθεί κρούσεις κι από ΠΑΟΚ, Ξάνθη, ενώ άλλα δημοσιεύματα τον έφερναν πολύ κοντά στον Παναιτωλικό.

Ακόμη για τον Χαβιέ Ουμπίντες ενδιαφέρον υπήρξε από τον Άρη αλλά δεν αληθεύει ότι ο Σάκης Τσιώλης έχει μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων.

Ακόμη στα υπ’ όψιν της ΑΕΚ είναι ο Σέλεσι, όπως έγραψαν στην Ουγγαρία, του ΠΑΟΚ στόχος είναι ο Σανκαρέ που ενδιαφέρει κι άλλες ομάδες, πολλές ομάδες κοιτάζουν Μόνχε και Άλβαρεζ, με τον πρώτο να θέλει η Θέλτα και το δεύτερο να δηλώνει πως θα φύγει τελευταίος, ενώ στον Πανιώνιο δεν αποτελούν την εξαίρεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ήδη δύο ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων». Τον 27χρονο Στάθη Ρόκα και τον 29χρονο Αργεντινό φορ Χουάν Μαρτίν.

Πάντως όλοι οι παίκτες παραμένουν στο Βόλο και στον Ολυμπιακό περιμένοντας κι αυτοί ευχάριστα νέα ανατροπής.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου