ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Αλμυρό το Σάββατο με Θεσπρωτό ο Ολυμπιακός Β.

στον-αλμυρό-το-σάββατο-με-θεσπρωτό-ο-ολ-336133

Για έναν ακόμη αγώνα έδρας ο Ολυμπιακός Β. θα αγωνιστεί εκτός Βόλου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά τις «περιπλανήσεις» στη Φιλιππούπολη για την αναμέτρηση με τη Βέροια για το πρωτάθλημα και στο Αλκαζάρ παίζοντας για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Απόλλωνα Πόντου ο Ολυμπιακός έρχεται πιο κοντά και εντός Μαγνησίας για να παίξει το παιχνίδι του με τον Θεσπρωτό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς όπως όρισε η Football League αυτό θα γίνει ο στάδιο του Αλμυρού…

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου για τρίτη φορά φέτος, ως γηπεδούχοι, εκτός Βόλου, με ζητούμενο για μια ακόμη φορά να ικανοποιήσει τον κόσμο που θα «μετακινηθεί» και κυρίως να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά την πρώτη του παρουσία εντός Βόλου (στη Νεάπολη) αυτό θα γίνει στο επόμενο ματς με την Ιεράπετρα.

Η αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Θεσπρωτό θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και θα αρχίσει στις 16.00. στον Αλμυρό καθώς το γήπεδο της Νεάπολης που έκλεισε μετά το παιχνίδι που έδωσε η Νίκη με τον Θεσπρωτό (29/9), δεν είναι έτοιμο προς χρήση, μετά την επισπορά που έγινε στον χλοοτάπητα και θα παραδοθεί στις ομάδες, όπως φαίνεται, την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο μεταξύ ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γράφας μίλησε στο LigaNews για το θετικό αποτέλεσμα στο θεσσαλικό ντέρμπι με τον ΑΟΤ (1-1) αλλά και τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Θεσπρωτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μετά το θετικό αποτέλεσμα με τον ΑΟ Τρίκαλα (1-1) για την 3η αγωνιστική της Football League; «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Μέσα σε μια εβδομάδα αν και ηττηθήκαμε από την Βέροια, νικήσαμε για το κύπελλο τον Απόλλωνα Πόντου και πήραμε την Κυριακή αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα. Έχουμε καλή ψυχολογία και συνεχίζουμε την προσπάθεια χωρίς προβλήματα τραυματισμών και ξεκινάει η προετοιμασία για τον ματς με τον Θεσπρωτό».

Για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με Θεσπρωτό; «Στόχος είναι η νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Πρέπει να δείξουμε την ανάλογη προσοχή στο συγκεκριμένο αγώνα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην φετινή Football League».

Ο Μαχαίρας διαιτητής

Τους διαιτητές της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος», θα διευθύνει ο Στράτος Μαχαίρας από την ΕΠΣ Αθηνών.

Ο 30χρονος διαιτητής έχει σφυρίξει συνολικά 24 ματς Γ’ Εθνικής και ένα Κυπέλλου, ενώ δεν έχει διευθύνει αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου στο παρελθόν. Φέτος έχει σφυρίξει ένα παιχνίδι Κυπέλλου, το Ιάλυσος – Κέρκυρα 1-0. Αυτό είναι το πρώτο ματς που διευθύνει στη της Football League.

Βοηθοί ορίστηκαν ο Άγγελος Κολλιάκος και η Μαρία Δέτση, επίσης, από την Αθήνα. 4ος διαιτητής θα είναι η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη από την Ένωση Λάρισας και παρατηρητής ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την Φθιώτιδα.

Ο Νικόλαος Μπαΐλης από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας ορίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Ιωνικό το Σάββατο (19/10) στις 15:00, ενώ στο παιχνίδι του Ιάλυσου με τη Νίκη Βόλου, την Κυριακή άρχων του αγώνα θα είναι ο Αθανάσιος Ρούσσος της ΕΠΣ Κορινθίας.

Στην αγωνιστική εκτός των Βοηθών που θα βρεθούν στον Αλμυρό υπάρχει κι άλλη γυναικεία εκπροσώπηση καθώς η Ελένη Αντωνίου από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ο.Φ. Ιεράπετρας με το Διαγόρα, επίσης την Κυριακή, στις 16:00.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο 19/10

15:00 Καλαμάτα – Ιωνικός

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Καραλής (Ηλείας)

4ος: Παναγάκος (Λακωνίας)

16:00 Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθηνών), Δέτση (Αθηνών)

4ος: Δεληγιάννη (Λάρισας)

Κυριακή 20/10

15:00 Ιάλυσος – Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Ρούσσος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

4ος: Γιαννούκας (Δωδεκανήσου)

16:00 Ασπρόπυργος – Αιγάλεω

Διαιτητής: Κολυτάς (Λασιθίου)

Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής)

4ος: Μπαλαχούτης (Πειραιά)

16:00 Καβάλα – Βέροια

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)

Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Τοροσίδης (Μακεδονίας)

4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

16:00 Π.Ο. Τρίγλιας – Τρίκαλα

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Κηλικιώτης (Ξάνθης), Κουβαλάκης (Δράμας)

4ος: Χορόζογλου (Δράμας)

16:00 Ο.Φ. Ιεράπετρας – Διαγόρας

Διαιτητής: Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος: Μόσχου (Λασιθίου)

Με Πανιώνιο στο Κύπελλο

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 5ης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος στις προηγούμενες φάσεις απέκλεισε την Αταλάντη και τον Απόλλωνα Πόντου, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, σε διπλά παιχνίδια.

Τo πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων θα γίνει το τριήμερο 29-30-31 Οκτωβρίου και οι ρεβάνς μέσα στον Δεκέμβριο.

Αρχίζει το μπάσκετ

Ενώ στην 1η αγωνιστική (13/10) ο Ολυμπιακός είχε ρεπό από την 2η αρχίζει τις υποχρεώσεις του στη Γ΄ Εθνική μπάσκετ την Κυριακή (17.00) από την Αριδαία ενώ ολο του πρόγραμμα έχει ως εξής

2η αγωνιστική (20/10): Αριδαία-Ολυμπιακός

3η αγωνιστική (27/10) Ολυμπιακός-Ίκαροι Τρικάλων

4η αγωνιστική (3/11): Μελίκη-Ολυμπιακός

5η αγωνιστική (10/11): Ολυμπιακός-ΑΓΣ Ιωαννίνων

6η αγωνιστική (24/11): Νίκη-Ολυμπιακός

7η αγωνιστική (1/12): Ολυμπιακός-Αριστοτέλης Φλώρινας

8η αγωνιστική (8/12): Αετοί Βεροιας-Ολυμπιακός

9η αγωνιστική (15/12): Ολυμπιακός-Αναγέννηση Καρδίτσας

10η αγωνιστική (22/12): Αίολος Τρικάλων -Ολυμπιακός

11η αγωνιστική (5/1): Ολυμπιακός-Φαίακας Κερκυρας

12η αγωνιστική (12/1): ΣΚ Ιωάννινα-Ολυμπιακός

13η αγωνιστική (19/1): Ολυμπιακός-Τιτάνες Παλαμά

* Στον β’ γύρο οι αγώνες αντιστρόφως στις εξής ημερομηνίες: 14η αγωνιστική (26/1), 15η αγωνιστική (2/2), 16η αγωνιστική (9/2), 17η αγωνιστική (23/2), 18η αγωνιστική (8/3), 19η αγωνιστική (15/3), 20η αγωνιστική (22/3), 21η αγωνιστική (29/3), 22η αγωνιστική (5/4), 23η αγωνιστική (12/4), 24η αγωνιστική (26/4), 25η αγωνιστική (3/5), 26η αγωνιστική (10/5).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου