ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλείνουν τα μέτωπα ένα – ένα

κλείνουν-τα-μέτωπα-ένα-ένα-424327

Ενα – ένα τα ανοιχτά μέτωπα για την ομάδα της Νίκης Βόλου αρχίζουν να κλείνουν μετά και το σχηματισμό της νέας διοίκησης των κυανόλευκων που ανέλαβε να τρέξει τις εξελίξεις προκειμένου ο σύλλογος να πάρει κανονικά την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Στη Νίκη Βόλου πλέον οι εξελίξεις έχουν αρχίσει και δρομολογούνται και το νερό φαίνεται να μπαίνει στο αυλάκι προκειμένου η ομάδα να συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της περιόδου 2011-12. Μπορεί μέχρι πριν από λίγες ημέρες η αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας να ήταν έκδηλη ωστόσο σήμερα όλα φαίνονται να κυλούν βάσει προγραμματισμού της νέας διοίκησης της οποίος ηγείται ο Δημήτρης Ιωαννίδης.

Πρωταρχικός στόχος των κυανόλευκων είναι να συμπληρωθεί ο φάκελος με όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να πάρει την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Χθες εξασφαλίστηκε η φορολογική ενημερότητα η οποία προστέθηκε μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα στο φάκελο των κυανόλευκων. Παράλληλα αναμένεται μία ρύθμιση από το ΙΚΑ ώστε η Νίκη Βόλου να έχε στα χέρια της και την ασφαλιστική ενημερότητα.

Μέσα σε όλα τα θέματα που τρέχουν από την ΠΑΕ είναι και η εξασφάλιση των χρημάτων της εγγυητικής επιστολής με το ποσό να ανέρχεται περίπου στις 30 χιλιάδες ευρώ. Μέχρι χθες ένα μεγάλο μέρος του ποσού φαίνεται ότι είχε καλυφθεί από τον Στράτο Γιδόπουλο ο οποίος από την μεριά του βοηθάει όσο μπορεί τη νέα διοίκηση η οποία θα τρέχει για τους επόμενους δύο μήνες τα ζητήματα της ομάδας.

Σύμφωνα τους ανθρώπους της ΠΑΕ η σκέψη η Νίκη να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική τη νέα περίοδο ολοένα και γίνεται πιο έντονη με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να έχει ξεκινήσει τη μάχη αυτή από τις αρχές καλοκαιριού. Κάτι τέτοιο μπορεί στην αρχή να φάνταζε όνειρο θερινής νυκτός, ωστόσο η πίστη για αίσια έκβαση σε αυτή την υπόθεση μεγαλώνει με τον καιρό και βρίσκει και νέους συμπαραστάτες. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει οι αποφάσεις της ΕΠΟ να είναι κάτι παραπάνω από άμεσες καθώς για τις 25 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η σέντρα και 20 μέρες πριν θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Από Δευτέρα σε σώμα

Στο μεταξύ την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου αναμένεται να έρθει σε σώμα το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Η διοίκηση πρωτοδικείου των κυανόλευκων θα συγκεντρωθεί στα γραφεία της ομάδας στο Παντελής Μαγουλάς στις 9 μ.μ. και θα ακολουθήσει η πρώτη συνεδρίαση. Πάντως ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής του συλλόγου αλλά και μαζί με αυτόν νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Σκέψεις για Πανθεσσαλικό

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα των τελευταίων χρόνων και ιδιαίτερα της περσινής περιόδου για τη Νίκη Βόλου ήταν η εξασφάλιση χώρου για προπονήσεων με τη Νίκη Βόλου να αναζητά σε καθημερινή βάση γήπεδο για προπόνηση. Πλέον υπάρχουν σκέψεις για να ανοίξει εκ νέου το θέμα που ακούει στο όνομα Πανθεσσαλικό, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως το Παντελής Μαγουλάς δεν είναι ικανό να φιλοξενήσει τους αγώνες της Νίκης για τη νέα σεζόν.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου