ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αλωσε» την Αταλάντη ο Θησέας

αλωσε-την-αταλάντη-ο-θησέας-339634

Σημαντικό εκτός έδρας «διπλό» με σκορ 2-1 μέσα στην έδρα της Αταλάντης πανηγύρισε ο Θησέας Αγριάς, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη πίεσε την αντίπαλό της, δείχνοντας πως ήθελε να πάρει τη νίκη, βγαίνοντας μπροστά με αντεπιθέσεις, τις οποίες και εκμεταλλεύτηκε.

Ετσι η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε σε δύο από τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, στο 30′ και στο 45′, να πετύχει δύο όμορφα τέρματα. Συγκεκριμένα, ο Θησέας προηγήθηκε με 1-0, με συρτό σουτ του Ιωαννίδη μετά από αντεπίθεση και πάσα του Πέτση, ενώ ο Οικονόμου διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων έπειτα από κεφαλιά – δυναμίτη σε φάουλ του Κοτζαθανάση από πλάγια, με το 0-2 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Λοκρίδας πίεσε το Θησέας προκειμένου να βρει ανοιχτούς διαδρόμους, έχοντας την υπεροχή. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ριζογιάννη από τη μικρή περιοχή στο 71’, ενώ είχαν και δύο δοκάρια.

Το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας της Αγριάς πανηγυρίστηκε έντονα από τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, ενώ ο Θησέας έφτασε τους 7 βαθμούς, στον 3ο Ομιλο.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΘΗΣΕΑΣ 1-2

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Γιοβάς, Μαρκόπουλος, Σκκάς, Πάππος, Ζυγογιάννης, Αντωνόπουλος, Δήμος, Λυτάκης (81’ Λαμπρόπουλος), Μαλισσόβας (70’ Τσιβελέκης), Αντωνίου (46’ Λουβαράς), Χαϊκάλης (84’ Νίζιος).

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος (83’ Ε. Βαν Ντε Γουΐχε), Γιαουπλάρι, Ιακωβίδης, Χατζησταμάτης, Πέτσης (87’ Τάχος), Κοτζαθανάσης (66’ Ζαχαράκης), Βλάχος (84’ Μπόρας), Οικονόμου, Ιωαννίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου